as niekada savo mazutes nemigdau.ateina devinta valanda vakaro,nunesu i lovyte,paguldau,iseinu is kambario.anksciau grazuole dar paverkdavo desimt dvidesimt minuciu,dabar jau iprato ir be jokiu protestu uzmiega viena kambaryje niekada savo dukrytei neskaiciau jokiu pasakeliu pries miega,nedainavau jokiu lopsiniu.paprasciausiai neturedavau tam laiko.ir dabartiniais rezulattais esu labai patenkinta.kaip pasiklosi-taip issimiegosi
Labai noreciau isbandyti si metoda, tik mano vyriskis pries, jis negali klausytis kaip vaikas verkia, klykia, isterikuoja. Na gal iseis susitarti, nes kiekviena vakara turiu as eiti ir guleti kartu su mazaja, o taip norisi ramiai paskaityti knyga, paziureti televizoriu, tiesiog tyliai atsipalaiduoti. Reiks ismeginti
Papildyta:
Beje tikrai nemanau, kad mamos pasakeles ar lopsines pries miega yra blogai, tai kada gi tai mamai bepabuti artimai su savo kudikeliu. Manau, kad pasaka ar lopsine metu begyje vaikui virs graziu atsiminimu ir gerio seklele. Tiesiog po pasakeles ar lopsines mamyte turetu iseiti ir mokinti savo kudikeli uzmigti pati viena. Zinoma, lengviau paplepeti nei padaryti...
Papildyta:
Beje tikrai nemanau, kad mamos pasakeles ar lopsines pries miega yra blogai, tai kada gi tai mamai bepabuti artimai su savo kudikeliu. Manau, kad pasaka ar lopsine metu begyje vaikui virs graziu atsiminimu ir gerio seklele. Tiesiog po pasakeles ar lopsines mamyte turetu iseiti ir mokinti savo kudikeli uzmigti pati viena. Zinoma, lengviau paplepeti nei padaryti...
mano mazyliui jau 10 men. ir mes puikiai uzmiegame taip pat be jokiu liuliavimu ir supimu.paguldau pabuciuoju ir iseinu. viskas. nuo pat pirmu menesiuku stengiausi jo nelepinti supimu ant ranku, nors dabar labai daug informacijos, kad tai net gi naudinga...kadangi auginu berniuka, stengiuosi aukleti ji griezciau. niekada neimu i rankas, jei nematau reikalo, kad reikia, visada galima rasti vaikui kitokiu uzsiemimu ar vietu ir be emimo i rankas. nuo pat pirmu dienu miegame atskirai ir tuo esu patenkinta ir vaikiukui geriau, patogiau, o ir santykiai su vyru nepaslijo.. nesuprantu butinybes migdyti vaika vienoje lovoje, kur miega tevai, cia turbut mamyte is tingejimo keltis naktim vaikiukui soskytes paduoti taip prisipratina prie saves, o po to dejuoja kaip blogai, kad vaikas neduoda su vyru miegoti atskiroj lovoj. todel as esu uz ta buda. vaika reikia aukleti iki 3metuku, nes po to jis prades statyti tevams savo salygas, va jau tada tai bus sunku ne tik mamoms, bet aplinkiniams. na, bet cia tik mano nuomone, visos mamos myli savo vaikus, tik vienos myli ir negalvoja apie vaiko ateiti, galvoja apie save, o kitos galvoja, kad butu visiems geriau, zinoma, kartais del gerio reikia truputuka ir asaryciu pralieti, bet tai laikina. sekmes auginant savo atzaleles
netykiu kad yra mamos kurios galvoja tik apie save o ne apie vaika kalbant apie metoda tai jai netureciau vaiko o tik planuociau, tai su juo sutikciau, bet kadangi jau turiu - nesutinku, dar pisimenu save labai gerai vaikystei, ka jauciau kai atsibusdavau viena tamsiam kambary, po kokio nors kosmaro ir kaip norejosi kad kuo greiciau prieitu mama ar tetis, tikrai nenorejau laukti jokiu 3 ar 7 minuciu nes jausmas baisus, net negaliu paaskint
teisingaiviena mamyte parase kad visi vaikai skirtingi ir skirtingi ju charakteriai, po tokiu metdu vaikui psichika galima sugadint visam gyvenimui,
Papildyta:
[/quote]
pritariu
teisingaiviena mamyte parase kad visi vaikai skirtingi ir skirtingi ju charakteriai, po tokiu metdu vaikui psichika galima sugadint visam gyvenimui,
Papildyta:
[/quote]
pritariu
sweiki o as turiu problema..patarkit ka daryti
mano dukra 2m 7men bet nakti gere labai dauk neisimiegu jau metus begioju kas 2-3h atnesu jai gert taip isimusu is miego jauciuos pawargus ji sugere per nakti 6-7 puodukus kazkur arbatos mum net pampis nepadeda istisai slapi.
nesuprantu ar ji pripratus ar jai kazkas yra
mano dukra 2m 7men bet nakti gere labai dauk neisimiegu jau metus begioju kas 2-3h atnesu jai gert taip isimusu is miego jauciuos pawargus ji sugere per nakti 6-7 puodukus kazkur arbatos mum net pampis nepadeda istisai slapi.
atrodo idomus metodas... teisingas. tik cia viskas priklauso mamyciu kantrybes, tiksliau kiek jos atlaikys ir nepasiduos mazojo verskmams...
[QUOTE]sweiki o as turiu problema..patarkit ka daryti
Tai gal ji taip reikalauja demesi, nenori buti viena nakti. Kaip jau ir didele gerti naktimis. Mano vyresnioji tai tik uzmigdavo su buteliuku gerdama ir buvo iki 2,8men. Man jau buvo igrise visas sitas reikalas tai viena vakara buteliuko negauni imk zaisliuka ir miegok, atsigule ir uzmigo. O diena kaip ir tiek daug geria? Jei diena daug negeria reiskias gal ji visdelto nori demesio , ar bijo viena miegoti .
Papildyta:
O del tokio migdymo as ir nepatenkinta rekdinti vaika nesamone. Manoji visada uzmiega pati , nori miego ilenda i lovele ir atsigula del uzmigimo neturim problemu
Tai gal ji taip reikalauja demesi, nenori buti viena nakti. Kaip jau ir didele gerti naktimis. Mano vyresnioji tai tik uzmigdavo su buteliuku gerdama ir buvo iki 2,8men. Man jau buvo igrise visas sitas reikalas tai viena vakara buteliuko negauni imk zaisliuka ir miegok, atsigule ir uzmigo. O diena kaip ir tiek daug geria? Jei diena daug negeria reiskias gal ji visdelto nori demesio , ar bijo viena miegoti .
Papildyta:
O del tokio migdymo as ir nepatenkinta rekdinti vaika nesamone. Manoji visada uzmiega pati , nori miego ilenda i lovele ir atsigula del uzmigimo neturim problemu
Na mane sudomino sis metodas, reikes isbandyti-pradesiu siandien pat per pietu miegeli
Gal jums pasirodys ziauru, bet tikrai jau pavargau migdyti, vos pries menesi atsisakem supimo, o mums jau tuoj pusantru metuku!!! Juk reiks eiti i darzeli, o ten niekas nesups...
Gal jums pasirodys ziauru, bet tikrai jau pavargau migdyti, vos pries menesi atsisakem supimo, o mums jau tuoj pusantru metuku!!! Juk reiks eiti i darzeli, o ten niekas nesups...
sis metodas efektyvus maziems vaikams-kudikiams, o jau paaugusiu taip nepaliksi vienu kambaryje, islips is lovos ir ateis. as vargau su savo diceke iki 3m kol neptadejo eiti i darza, va tik nuo tada uzmigdavo vena, nes darzelyje pavargdavo ir nebudavo jokiu problemu su miegu. o va su mazaja, jau tokiu klaidu nebedarau, nuo metu ipratinau uzmigti viena savo lovytej ir viskas dabar ciki, galiu vakara ramiai paskirti tik sau ir ramiai pasedti prie TV
kuo mazesni vaika pratinsit uzmigti viena, tuo greiciau jis pripras ir tuo maziau bus verksmu ir isteriju
kuo mazesni vaika pratinsit uzmigti viena, tuo greiciau jis pripras ir tuo maziau bus verksmu ir isteriju
QUOTE(Eglyte @ 2009 02 12, 13:16)
sis metodas efektyvus maziems vaikams-kudikiams, o jau paaugusiu taip nepaliksi vienu kambaryje, islips is lovos ir ateis.
na gal ir praziopsojau tinkama laika, bet vistiek pabandysiu...
O mano pelytė vis dar su manim miega. Bandžiau guldyt atskirai, pamiegojo porą naktų, o paskui vidury nakties atbėga. Ir gaunasi, kad nepailsim abi. Manau, kad ateis laikas, kai paaugs ir jau pati norės miegoti viena. Negaliu palikt jos verkiančios lovoj vienos, paskui dar tikrai atsiras kokia tamsos baimė...
Manau reikia vaiką dieną mylėti jį nešioti, žaisti su juo, dažnai apsikabinti, nes tokio amžiaus vaikiui vis dar svarbus yra fizinis kontaktas, o naktį reikia leisti ramiai miegoti tiek vaikiui tiek tėvams.
mes pasinaudojom Green'o metodu ir esame laibai juo patenkinti, dabar vakarais paskaitom pasakaitę, padaunuojam lopšinę ir vaikutis pats ramiai vienas užmiega ir naktį atsibudęs vėl pats tyliai ramiai užmiega... ir nereikia jam nei gerti nei mamos nei tėčio nei soskės....
kas nori gali kritikuoti, šį metodą, bet mus jis visus tris išgelbėjo nuo nuovargio ir nemigos...
manau ji pripratus taip
siūlyčiau jums pasinaudoti green'o metodu...
mes pasinaudojom Green'o metodu ir esame laibai juo patenkinti, dabar vakarais paskaitom pasakaitę, padaunuojam lopšinę ir vaikutis pats ramiai vienas užmiega ir naktį atsibudęs vėl pats tyliai ramiai užmiega... ir nereikia jam nei gerti nei mamos nei tėčio nei soskės....
kas nori gali kritikuoti, šį metodą, bet mus jis visus tris išgelbėjo nuo nuovargio ir nemigos...
manau ji pripratus taip
siūlyčiau jums pasinaudoti green'o metodu...