Įkraunama...
Įkraunama...

Migdymas naudojant Ferberio metodą

QUOTE(Vaila @ 2008 07 24, 18:09)
Neketinu "taskytis",kaip jus moksliniais terminais ir frazemis.Cia ne moksliniu tyrimu instituto tinklalapis ir Jusu analizes cia niekam ispudzio nepadarys.Issilavinimas mano-medicininis.
Kalbame mes visos cia is gyvenimo patirties:kitu ir deje savo.

Ir aplamai, kalbedami apie si vaikucio migdymo buda,toks jausmas,kad jis taikytinas vos ne pora metu ar ,kaip minimum metus.Tai kalbama apie ramybe seimoje,vaiko ir tevu normalu poilsi.Nedarykim sio metodo(nusispjaut man i jo pavadinima) siaubunu,kuris tampa gyvenimo kredo, auginat vaikus.As nezinojau jo pavadinimo,o tiesiog atsitiktinai suzinojau BUDA,kaip buti normaliu zmogumi diena.Nori nukankinti zmogu?Neleisk jam issimiegoti.Siuo budu as pagyvenau 3 dienas ir turiu puikiausius rezultatus:issimiegojusi ,pailsejusi vaika,teveli ir save.

niekas cia nieko nesitasko biggrin.gif
o Jus,turiu pasakyti,kalbate labai nerisliai.
mano pozicija siuo migdymo budu yra labai aiski,jei domina pasiskaitykit ankstesnius mano komentarus,nemanau,kad verta kartotis doh.gif
P.S.konkreciai sis metodas( pagal dr.R.Ferberi) buvo pripazintas zalingas vaiko psichikai.
Atsakyti
Pussesere nuo gimimo savo sunu gulde atskirai i salia miegamojo esanti kambari ir nera jokiu problemu,vaikas pats uzmiega,nera jokiu baimiu pasilikti vienam ir taip toliau....ir apskritai manau teveliai del savo patogumo vaika kartu guldosi,kad nereiktu keltis eiti i kita kambari ir panasiai,o vaikui geriau ir sveikiau miegoti atskirai.

Ir jei nuo gimimo migdysim atskirai,nereikes nei Ferberio metodo imtis,nei su vaiku miegoti iki 5 metu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linna: 01 rugpjūčio 2008 - 12:29
Morališkai "atgyvenęs", nepriimtinas metodas schmoll.gif
Pagalvokite, ar jūs pačios norėtumėte būti savo vaiko vietoje? g.gif Ar tikrai norėtumėte, kad jus bėjegę, dar visai kūdikį, mama paliktų, užtrenkus kambario duris ir ramiai klausytųsi verksmo,kad ir dvi minutes... verysad.gif
Paklauskite savo mamyčių,kaip jus užmigdydavo ax.gif Nemanau,kad atsirastų nors viena patenkinta,išgirdusi,kad mama ją migdė pagal šį metodą blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Dobiliux @ 2008 08 04, 14:42)
Morališkai "atgyvenęs", nepriimtinas metodas  schmoll.gif
Pagalvokite, ar jūs pačios norėtumėte būti savo vaiko vietoje?  g.gif Ar tikrai norėtumėte, kad jus bėjegę, dar visai kūdikį, mama paliktų, užtrenkus kambario duris ir ramiai klausytųsi verksmo,kad ir dvi minutes... verysad.gif
Paklauskite savo mamyčių,kaip jus užmigdydavo  ax.gif Nemanau,kad atsirastų nors viena patenkinta,išgirdusi,kad mama ją migdė pagal šį metodą  blink.gif

visiskai su jumis sutinku thumbup.gif
mane asmeniskai mama gal iki 2-3 metuku migde su savimi lovoje ir tikrai nesijauciu psichiskai suluosinta doh.gif matyt todel,kad vaikai salia mamos ir tecio jauciasi saugus ir mylimi,bet argi tai svarbiems dedems ferberiams rupi lotuliukas.gif
Atsakyti
O as miegojau atskirai ir del to nesijauciau blogai,greiciau atvirksciai-jauciausi didele,savarankiska ir apskritai man patiko tureti savo kambari.....taip kad dar ir nuo vaiko priklauso,kitas gali visai mielai sutikti kaustytis is tevu,be verksmu ir riksmu....
Atsakyti
QUOTE(linna @ 2008 08 04, 16:48)
O as miegojau atskirai ir del to nesijauciau blogai,greiciau atvirksciai-jauciausi didele,savarankiska ir apskritai man patiko tureti savo kambari.....taip kad dar ir nuo vaiko priklauso,kitas gali visai mielai sutikti kaustytis is tevu,be verksmu ir riksmu....

visiskai sutinku drinks_cheers.gif manua net neverta gincytis,kad kas vienam vaikui tinka,kitam gali visai netikti..pvz:kai tevai mus su broliu apgyvedino vaiku kambaryje,nusprende,kad mes dideli ir savarankiski,dar ilgai bijojau tamsos,viena nueiti i toleta,lovoj miegojau kuo arciau sienos,o is krasto apsideliodavau zaislais,taip jausdavaus saugesne rolleyes.gif jei butu mano valia,dar buciau miegojus su teveliais blush2.gif
Atsakyti
O ar neatrodo,kad tos baimes todel ir atsiranda,kad per ilgai su teveliais miegama.As asmeniskai uz tai,kad vaikas nuo gimimo miegotu atskirai ir esant reikalui mama pas ji nueitu,o tai kad vaikui pravirkus jis pasiguldomas salia man neatrodo labai jau teisinga iseitis ir butent del tu baimiu,kurios veliau kamuos vaika.
Atsakyti
mes pasinaudojome siuo metodu ir mums pavyko thumbup.gif ......anksciau kartu su dukrele guledavau, kol ji uzmigdavo ir tai trukdavo, net iki val. verysad.gif , bet mums pasiseke smile.gif istikro mamytes pabandykite, labai geras sis metodas thumbup.gif
Atsakyti
Kaip minejau ankstesniuose savo pasisakymuose,as taip pat dziaugiuosi isivyravusia namuose ramybe-diena zaidimai ir linksmybes,o vakare tylus,ramus ,taikus ejimas miegot.Dabar netgi pastebejau,kad vaikas pavalgo vakarini pienuka ir as dar bandau atsistojus ji panesioti kelias minutes,kad jis dar labiau nurimtu-o sis tiesiog verziasi i laova.Visu kuniuku parodo.kad nori isitaisyt savoje loveleje.Is pradziu galvojau,kad tai atsitiktinumas,bet pasirodo,kad ne.Jis tiesiog iprato isitaisyti patogiai savo loveleje ant pilvuko ir ant mano ranku(kaip anksciau)baisiai nepatogu smile.gif .
Papildyta:
QUOTE(kristiniuke @ 2008 08 05, 07:53)
mes pasinaudojome siuo metodu ir mums pavyko thumbup.gif ......anksciau kartu su dukrele guledavau, kol ji uzmigdavo ir tai trukdavo, net iki val. verysad.gif , bet mums pasiseke smile.gif  istikro mamytes pabandykite, labai geras sis metodas thumbup.gif

A taip pat ,kaip nueidavau nakciai migdyt,tai pareidavau is kambario po kokios 1.5 val.-vos uzliuliuodavau.Budavau pavargus,kaip suo.Artedavo vakaras ir zinodavau,kad prasides "ranku tirpimo "metas.Pietu miegelis -tas pats budavo....Dziaugiuosi tai ka dabar turiu.
Papildyta:
Sutinku,kad baimes atsiranda nuo per didelio ,perdeto demesio rodymo ir miegojimo kartu iki nezinia kiek metu....

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaila: 05 rugpjūčio 2008 - 08:36

Sutinku,kad baimes atsiranda nuo per didelio ,perdeto demesio rodymo ir miegojimo kartu iki nezinia kiek metu....
drinks_cheers.gif
[/quote]

na su tuo teiginiu visiskai nesutinku. Nuo pat gimimo su sese miegodavom atskirai nuo tevu. Tevai niekada nelakstydavo ir nerodydavo per daug demesio. As niekada nebijodavau, o sese iki siol prisimena kaip kiekviena nakti drebedavo. Labai individualus dalykas.Visiems nepritaikysi vieno metodo.

Atsakyti

Sutinku.Galbut to absoliutint ir nereiktu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaila: 05 rugpjūčio 2008 - 14:56
[quote=linna,2008 08 01, 14:27]Pussesere nuo gimimo savo sunu gulde atskirai i salia miegamojo esanti kambari ir nera jokiu problemu,vaikas pats uzmiega,nera jokiu baimiu pasilikti vienam ir taip toliau....ir apskritai manau teveliai del savo patogumo vaika kartu guldosi,kad nereiktu keltis eiti i kita kambari ir panasiai,o vaikui geriau ir sveikiau miegoti atskirai.

Ir jei nuo gimimo migdysim atskirai,nereikes nei Ferberio metodo imtis,nei su vaiku miegoti iki 5 metu.
[/quote]

MHM - mes taip ir darem! drinks_cheers.gif Mano turtas neuzmiega jeigu kas buna kambary. Nes tada kaip be noretu miego buna cekawa pakalbint apziuret ir t.t. Mes nenaudojom jokiu metodu paprasciausiai - mano "metodas" - auginti ir daryti wiska kad butu kuo geriau bet ir paciai kuo lengwiau. Nes netureciau jegu supti 13kg lialia ant ranku prie didziausiu noru. doh.gif
Papildyta:
[quote=prokruste,2008 08 05, 15:41]
drinks_cheers.gif
[/quote]

na su tuo teiginiu visiskai nesutinku. Nuo pat gimimo su sese miegodavom atskirai nuo tevu. Tevai niekada nelakstydavo ir nerodydavo per daug demesio. As niekada nebijodavau, o sese iki siol prisimena kaip kiekviena nakti drebedavo. Labai individualus dalykas.Visiems nepritaikysi vieno metodo.
[/quote]

Na nemanau kad jus prisimenat wiska pwz. nuo 2 men. Jeigu nuo mazens pripratinsi waika miegoti atskirai tai jam ir bus suwokiama kaip sawaime suprantamas dalykas - o jei iki 1-3 m miega kartu ir wiena diena istremi tai kur gi ne bus shokas ir baimes. Cia manau yra skirtingi dalykai. O baimes buti wienam daznai atsiranda del kitokiu priezasciu o ne del to kad tewai nuo mazens guldo waikus atskirai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo omny: 29 rugpjūčio 2008 - 20:42