QUOTE(Vaila @ 2008 07 24, 18:09)
Neketinu "taskytis",kaip jus moksliniais terminais ir frazemis.Cia ne moksliniu tyrimu instituto tinklalapis ir Jusu analizes cia niekam ispudzio nepadarys.Issilavinimas mano-medicininis.
Kalbame mes visos cia is gyvenimo patirties:kitu ir deje savo.
Ir aplamai, kalbedami apie si vaikucio migdymo buda,toks jausmas,kad jis taikytinas vos ne pora metu ar ,kaip minimum metus.Tai kalbama apie ramybe seimoje,vaiko ir tevu normalu poilsi.Nedarykim sio metodo(nusispjaut man i jo pavadinima) siaubunu,kuris tampa gyvenimo kredo, auginat vaikus.As nezinojau jo pavadinimo,o tiesiog atsitiktinai suzinojau BUDA,kaip buti normaliu zmogumi diena.Nori nukankinti zmogu?Neleisk jam issimiegoti.Siuo budu as pagyvenau 3 dienas ir turiu puikiausius rezultatus:issimiegojusi ,pailsejusi vaika,teveli ir save.
Kalbame mes visos cia is gyvenimo patirties:kitu ir deje savo.
Ir aplamai, kalbedami apie si vaikucio migdymo buda,toks jausmas,kad jis taikytinas vos ne pora metu ar ,kaip minimum metus.Tai kalbama apie ramybe seimoje,vaiko ir tevu normalu poilsi.Nedarykim sio metodo(nusispjaut man i jo pavadinima) siaubunu,kuris tampa gyvenimo kredo, auginat vaikus.As nezinojau jo pavadinimo,o tiesiog atsitiktinai suzinojau BUDA,kaip buti normaliu zmogumi diena.Nori nukankinti zmogu?Neleisk jam issimiegoti.Siuo budu as pagyvenau 3 dienas ir turiu puikiausius rezultatus:issimiegojusi ,pailsejusi vaika,teveli ir save.
niekas cia nieko nesitasko
o Jus,turiu pasakyti,kalbate labai nerisliai.
mano pozicija siuo migdymo budu yra labai aiski,jei domina pasiskaitykit ankstesnius mano komentarus,nemanau,kad verta kartotis
P.S.konkreciai sis metodas( pagal dr.R.Ferberi) buvo pripazintas zalingas vaiko psichikai.