Įkraunama...
Įkraunama...

Migdymas naudojant Ferberio metodą

QUOTE(vataipva @ 2008 07 13, 18:09)
myluot galėsi ir 16m vaiką  mirksiukas.gif  o ar leisis - priklausys tik nuo auklėjimo subtilybių  smile.gif
aš už miegojimą atskirai  smile.gif

myluot galėsi ir 16m vaiką, panesioti, palinguoti ir lopsine padainuoti hihihi.gif
Atsakyti
Mano mazojı ıkı sıol patı nemoka uzmıgtı, bet sıs metodas man nera prıımtınas ır esu ısıtıkınusı, kad tık ısdırgıntu vaıka ır traumuotu jı, taıgı esu nusteıkusı ıeskotı kıtu metodu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gagrate @ 2008 07 13, 17:19)
myluot galėsi ir 16m vaiką, panesioti, palinguoti ir lopsine padainuoti hihihi.gif

o kas čia juokingo? ar tau mylavimas yra neatsiejamas su nešiojimu? rolleyes.gif
Atsakyti
Šiuo meytodu aš naudojaus kai dukrai buvo jau daugiau kaip trys metukai, o sūnelį dar vis išglostau išlmyluoju ir užmigdau, juk taip greit prabėgs tas laiks ir jam pačiam nebereiks tokio dėmesio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vataipva @ 2008 07 14, 11:31)
o kas čia juokingo? ar tau mylavimas yra neatsiejamas su nešiojimu?  rolleyes.gif

Ziurint kokio amziaus vaikiukas jei 16men. tai jo,bet jei 16metu tai nezynau ar pakelciau biggrin.gif
Atsakyti
Nezinojau as apie si metoda,bet kazkur nuo metu isnesiau vaiku lovas i kita kambari,mazaja inesu i lovele,paguldau ir iseinu.Is pradziu buvo sunkoka,aisku nieks ten labai nerikde.Bet po truputi jinai labai lengvai priprato prie tokio migdymosi viena.Dabar jau pati keliauja i savo kambari,paguldau ,iduodu mylimiausia minksta zaisla (turi du- kirmina nuo pampers ir nemaza ruzava parsiuka biggrin.gif ) apkloju ir iseinu.Seniau atsisukus dar paverkdavo kai duris uzdarydavau,o dabar viskas puiku.Ziuri kaip uzdarau duris,dar pasisneka truputi su parsiuku ir nuluzta.Aisku vaikas ir miego turi jau noret.
O kad butu buve taip lengva ir su didziuoju rolleyes.gif
Atsakyti
Apie si metoda buvau girdejusi, bet matyt nedrisciau juo pasinaudot... Aisku, viskas priklauso nuo zmogaus smile.gif su ejimu miegoti, pas mus niekada nebuvo bedu, kazkuriuo metu, kai pilvuko putimas kankino, pasupdavau priglaudus, ir per 5 minutes vaikas uzmigdavo. O dabar, tiesiog tuo metu, kai vaikas gulasi (o dazniausiai jis pats mane nuveda prie lovytes savo rolleyes.gif ), ikeliu ji i jo guoli, pageria arbatos pries miega, tada paglostau jam delniuka ir vaikas uzmiega smile.gif o jau tada as stoviu ir ziuriu i savo saldziai mieganti stebukla wub.gif
Atsakyti
as tai toki pagerinta varianta sugalvojau, biggrin.gif jei einu jo guldyti ir jis nemiega, isdykauja pasakau, kad iseisiu, tai jis iskart atsigula.pirma jis nesuprato, kas reiskia, iseisiu, tai iseidavau minutei, jis issirekdavo, o kaip grizdavau budaavo geras, aisku jei vaikas nenores miegoti tai ir nemiegos, bet bent jau graziai lovyteje pagules, neisdykaus.Man atrodo,kad jei ji palikciau verkti tai jis tik baimiu prisigaudytu.kiekvinam vaikui savas metodas,
Atsakyti
bandžiau aš šį metodą, bet neee schmoll.gif ne mano vaikui... gaila vaiko, o ir patys tuo metu einam iš proto, išbandėm panašiai, tik neišeit iš kambario, bet kartu gulėt (lovytėje be šansų)... tai taip jau geriau, bet dar nutarėm paauginti, vėliau kada užsiimsim, matyt, patys dar nepasiruošę, o ne vaikas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Meina @ 2008 07 14, 17:20)
bandžiau aš šį metodą, bet neee schmoll.gif ne mano vaikui... gaila vaiko, o ir patys tuo metu einam iš proto, išbandėm panašiai, tik neišeit iš kambario, bet kartu gulėt (lovytėje be šansų)... tai taip jau geriau, bet dar nutarėm paauginti, vėliau kada užsiimsim, matyt, patys dar nepasiruošę, o ne vaikas blush2.gif

o tai jusu vaikui jau 3m. taigi gudresnis su juo galima pkalbeti jau ir ktaip, manau sis metodas tinkamesnis, kai nuo mazens diegiamas nuo 6men ar pan
Atsakyti
bandziau si metoda ir is pat pirmo karto suveike,be jokiu rekimu klykimu.Dabar miegam vis labiau savarankiskai.Tik reikia meskucio salia,kad butu ka maziukei apkabinti ir viskas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalyte:) @ 2008 07 14, 16:50)
o tai jusu vaikui jau 3m. taigi gudresnis su juo galima pkalbeti jau ir ktaip, manau sis metodas tinkamesnis, kai nuo mazens diegiamas nuo 6men ar pan

kodėl trys metai? g.gif mano vaikui 1 m. ir 2 mėn. smile.gif

o toks metodas nuo 6 mėn. tai abejočiau, ar tinkamas unsure.gif nuo metų gal... bet teko skaityti, kad tik nuo pusantrų geriausiai pabandyti rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(niamniuskyte @ 2008 07 14, 18:49)
bandziau si metoda ir is pat pirmo karto suveike,be jokiu rekimu klykimu.Dabar miegam vis labiau savarankiskai.Tik reikia meskucio salia,kad butu ka maziukei apkabinti ir viskas 4u.gif

o kam jums pripreikė šio metodo, jei vaikas be rėkimų užmigo g.gif kaip suprantu esmė čia yra tame, kad vaikas verkia iš pradžių, nes pakeičiam tai, prie ko jis pripratęs, t.y. vienaip ar kitaip užmigti, vėliau supranta, kad verkimu nieko nepasieks...
Atsakyti