Įkraunama...
Įkraunama...

Migdymas naudojant Ferberio metodą

Draugė išbandė šitą metodą ir tuo dabar labai džiaugiasi, nes mergytė per 3 dienas išmoko pati užsimigdyti thumbup.gif Musiškė 3 mėnesiai vyresnė ir labai visur lipa, kariasi, žodžiu lovelės kraštai jai nekliūtis, ji išlipa ir ateina prie durų, tai va, mums taip migdytis neišeina... unsure.gif
Atsakyti
Labai geras metodas, aš nieko apie jį nežinojau, bet taikiau ax.gif na pati taip buvau nusprendus migdyti smile.gif . Labai gerai vaikui ir tėveliams rolleyes.gif nėra ir taip blogai ar žiauru jai pradėsite laiku taip migdyti, tada vaikiukas greit išmoks pats užmigt smile.gif abu taip migdžiau ir džiaugiuosi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Delight @ 2008 05 21, 12:23)
Labai geras metodas, aš nieko apie jį nežinojau, bet taikiau  ax.gif  na pati taip buvau nusprendus migdyti  smile.gif  . Labai gerai vaikui ir tėveliams  rolleyes.gif  nėra ir taip blogai ar žiauru jai pradėsite laiku taip migdyti, tada vaikiukas greit išmoks pats užmigt  smile.gif  abu taip migdžiau ir džiaugiuosi  thumbup.gif

thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
filmukas į temą

http://www.violence....v/rockabye.html
Atsakyti
as taip nemigdau ir nemigdysiu man kazkokia nesamone maza vaika palikt pati uzmigt. as paguliu salia, paglostau, vaikas jauciasi saugus. uzmiega, uzkloju, pabuciuoju ir iseinu wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Lauritaa @ 2008 05 20, 12:56)
Mano dukryte  miega pas mus lovoje,nuo tada kai pradejo dygt dantukai,vartydavosi visa nakti,buciau buvus visai be miego jei butu reikeje sokinet ir klostyti,o dabar nuemem lovytes sona ir prisistumem prie savo lovos  thumbup.gif  thumbup.gif ir galima sakyti ji miega savo lovytej.O uzmiega ant ranku,supti ar nesioti nereikia,o sito metodo tai tikrai nenaudociau,per ziauru man.

mes lygiai taip pat padarem thumbup.gif tai kai migdau, paguliu salia lovoj, televizoriu ijungiu, ji ir uzmiega. o virkdyt vaika tikrai butu per ziauru.
Atsakyti
Man irgi ziaurus tas metodas. Kazka panasaus bandem su sunum, tik niekur neiseidavom, tiesiog ikelem ji i jo lovele ir glostem, uz rankytes laikem - kaip klyke vaikas, aisku per 2-3 naktis ismoko miegoti savo loveleje - bet del to labai gailiuosi - su maziuke niekad sito nekartosiu schmoll.gif , ateis laikas - ismoks, juk ne vienas nebemiegam tevu lovoje tongue.gif
Atsakyti
Mes nuo vakar irgi pradejom sitaip migdyti(tik is kambario neiseinu,o sedziu ka nors veikiu)ziuresim kaip pavyks g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo remonda: 26 gegužės 2008 - 13:52
Mergaites ,savo pupuliukus reikia nuo pat gimimo migdyti savo loveliese ir pacios pailsesit ir vaikiukas bus ramesnis ir neturesit to vargelio su migdimu savo lovytese.Abi taip auginau,maze iki siol tik idedu i lovyte pietu miegelio ,penkios minutes ir jau miega vaikas saldziai,saldziai..
Atsakyti
QUOTE(gagrate @ 2008 05 26, 17:45)
Mergaites ,savo pupuliukus reikia nuo pat gimimo migdyti savo loveliese ir pacios pailsesit ir vaikiukas bus ramesnis ir neturesit to vargelio su migdimu savo lovytese.Abi taip auginau,maze iki siol tik idedu i lovyte pietu miegelio ,penkios minutes ir jau miega vaikas saldziai,saldziai..

Sutinku ir pritariu drinks_cheers.gif pačios "prisidarom" rūpesčių iš nieko rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(gagrate @ 2008 05 26, 15:45)

Lengva pasakyti ax.gif Man toks aprasytas migdymo budas irgi nepriimtinas schmoll.gif Pirma dukryte miegojo musu lovoj iki 1,5 metu, paskui pati isejo i lovyte. O uzmigti pati pradejo kai truputi daugiau nei metukai buvo. Guledavau salia, laukdavau kol uzmigs, kol viena diena kai eilini karta zaide susinervinau ir isejau. Galvojau atbegs is paskos, o ji eme ir uzmigo bigsmile.gif Nuo tos dienos viena pati migdydavosi. Mazoji nuo gimimo iki mazdaug 3 menesiu be problemu paguldyta i vezimeli, ar lovyte uzmigdavo, o paskui nezinau kas vaikui pasidare, bet pradejo miegoti tik man ant ranku, arba jei as visai salia budavau. Budavo net kad guledavau salia, atrodo jau kietai miega, o tik atsikeliu ir ji is kart issibudina... Tas pats ir ant ranku, uzmiega, bet jei tik pabandau padeti i lovyte visi miegai issilaksto unsure.gif Iki siol ji labai prastai miega, daznai keliasi nakti, o apie uzmigima vienai, ar miegojima atskirai net nekalbu doh.gif Prisiskaiciau skirtingu nuomoniu apie miegojima kartu ir pasirinkau ta kuri nesako, jog tai yra blogai. Netruks tas amzinai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vija23: 04 birželio 2008 - 11:54
Na gal sis metodas per ziaurus atrodo, jei girdi savo vaika klykianti, o vis tiek laikaisi ir neini nuraminti g.gif
Ir nors as nezinojau tokio metodo, taciau galima sakyt ji naudojau biggrin.gif
Kai mano abi panelytes nuo pirmu dieneliu migdesi savo lovelese, jokiu problemu nebuvo. Pradzioj uzmigdavo salia bevalgydamos MP, tada perkeldavau i lovyte, O kai atsisake MP, tiesiog pabuciuoju, uzkloju, labos nakties palinkiu ir iseinu, jau po 5-10min mazyles ramiausiai miega. Ir nei vienos, nei kitos niekaip neuzmigdydavau ant ranku schmoll.gif Joms reikia erdves - atsigula, rankas i sonus ir parpia biggrin.gif
Dicke megsta pagulinet musu lovoj savaitgalio rytais ir mums smagu, o nakti visi miegam savose lovose ax.gif
Kiekvienas is musu esam skirtingi, taigi ir musu mazyliais auga kitaip... neimanoma pritaikyti kazkokio vieno metodo visiems... Kiekveina MAMA geriausiai zino, kas tinka JOS vaikui 4u.gif
Atsakyti
As tai uz vaiku nesiojima, buciavima, migdyma su palingavimais ir lopsinem. Butinai su lopsinem. Du taip isaugo, ir trecia taip auginsiu. Taip, ner lengva, ypac paaugusi pakilnoti, bicepsai uzauga kaip pas Madona biggrin.gif . Bet manau, kad vaikus reikia ismyluoti vaikysteje. Toks jau laikas. Toks mamos darbas. Neismyluoti vaikai turi daugiau sansu tapti infantiliais ir kompleksuotais suaugusiais.
Atsakyti