QUOTE(egleigna @ 2007 10 01, 11:33)
Ferberis nurodo, kad nera absoliuciai vieno teisingo budo migdyti vaiku ir kad sis budas gali buti ne visiems tinkamas. Taip pat mama pati labai turi tiketi tuo ka daro.
Mums jis tiko. As buvau be galo nustebusi, nes suveike per 3 dienas. Vaikas jau buvo pusantru ar daugiau metu, netikejau, kad pavyks. Sunkiausia buvo pirmas tris minutes iskesti. Verkiau virtuveje kartu su juo. Bet po to save iveikiau, ramiu balsu ji paguodziau. Jau antra diena nereikejo ilginti laiko tarpu, o trecia diena uzmigo is karto. Turiu pripazinti, kad mano vaikas labai stipraus charakterio, judrus, pasitikintis savimi kovotojas. Dabar jam 4,5 metai.
Dabar vel skaudancia sirdimi taip bandau migdyti mazaji, kuriam 10 men. Siandien pirma diena. Iki isterijos neklyke, zinoma, verke, buvo nelaimingas, jauciausi kiaule, todel ilindau i foruma paieskoti sios temos ir radau labai daug pasisakymu. Uzmigo su 3 nuraminimais po 25 min.
Mums jis tiko. As buvau be galo nustebusi, nes suveike per 3 dienas. Vaikas jau buvo pusantru ar daugiau metu, netikejau, kad pavyks. Sunkiausia buvo pirmas tris minutes iskesti. Verkiau virtuveje kartu su juo. Bet po to save iveikiau, ramiu balsu ji paguodziau. Jau antra diena nereikejo ilginti laiko tarpu, o trecia diena uzmigo is karto. Turiu pripazinti, kad mano vaikas labai stipraus charakterio, judrus, pasitikintis savimi kovotojas. Dabar jam 4,5 metai.
Dabar vel skaudancia sirdimi taip bandau migdyti mazaji, kuriam 10 men. Siandien pirma diena. Iki isterijos neklyke, zinoma, verke, buvo nelaimingas, jauciausi kiaule, todel ilindau i foruma paieskoti sios temos ir radau labai daug pasisakymu. Uzmigo su 3 nuraminimais po 25 min.
Na, va, praejo 3 dienos. Is tiesu, diena paguldau i lovyte ir iseinu. Zinoma, pries tai atsigeriam mamos pienuko (dabar jau stengiuosi tai daryti kitame kambaryje, ten kur yra valgoma), nusiaunam batukus, uztraukiam zaluzes... zodziu susikuriam savo maza rituala, kuris primena, kad dabar jau laikas miegoti. Truputi paciauska, pazaidzia su zaisliuku ir po kokiu 5 min. jau miega. Jei paguldau ir stoviu prie lovytes - tada pradeda zirzti ir protestuoti.
Taciau naktiniam miegojimai dar taip nepasiryztu. Be to, jis keliasi nakti atsigerti MP. Nakti kazkaip baisu rikdyti, be to, tame paciame dideliame kambaryje miega ir kitas vaikas.
Gal kas turite praktikos, kaip saugiai pripratinti vaika ismiegoti nakti negerus daug kartu? As savo vyresneli taip buvau prisipratinus, kad iki 3 metu jis keldavosi naktimis kelis kartus, o iki 14 men kol pati maitinau, tai kas valanda zadindavo. Klaikiai isvargdavau, bet drastisku priemoniu bijojau imtis. Dabar jis irgi labai sugeba manipuliuoti manimi.