Įkraunama...
Įkraunama...

Migdymas naudojant Ferberio metodą

Per žiauriai man atrodo. Tokius metodus taikant, ne į kitą kambarį, o išvis iš namų reiktų išeit toms kelioms vaiko klykimo minutėms išlaukti doh.gif pas mus kažkaip gavosi natūraliai su užmigimu, iškart buvo įpratęs užmigt mūsų lovoj, su kuriuo nors pašonėje, paskui paguldydavom į lovytę ir būdavom šalia, o dabar užmiega vienas savo lovytėje, be jokių klykimų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kajune @ 2007 07 19, 00:19)
Per žiauriai man atrodo. Tokius metodus taikant, ne į kitą kambarį, o išvis iš namų reiktų išeit toms kelioms vaiko klykimo minutėms išlaukti  doh.gif pas mus kažkaip gavosi natūraliai su užmigimu, iškart buvo įpratęs užmigt mūsų lovoj, su kuriuo nors pašonėje, paskui paguldydavom į lovytę ir būdavom šalia, o dabar užmiega vienas savo lovytėje, be jokių klykimų  ax.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(_Ligitukas_ @ 2007 07 17, 13:58)
Džiaukis kad neturi dvynukų, super aktyvių dvynukų, gal kitaip šnekėtum  mirksiukas.gif

Turiu uztat dukra kuri tris vaikus atstoja lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Ir ypac hiperaktyvia doh.gif doh.gif doh.gif Nuo jos net aukles bega tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Yell @ 2007 07 18, 13:50)
musu lova 2x2m tongue.gif Manau ir antras tilptu smile.gif

Tikiu, kad tilptu.
Bet ar Jums nekyla noras patiems vieniems nakti pabuti? Juk teveliai naktims irgi kartais si ta veikia, ko vaikams matyti nereiketu. Tada ka, begat i kita kambari ir po visko i savo lova griztat, kur vaikas miega?
Atsakyti
QUOTE(nnn @ 2007 07 19, 15:22)
Tikiu, kad tilptu.
Bet ar Jums nekyla noras patiems vieniems nakti pabuti? Juk teveliai naktims irgi kartais si ta veikia, ko vaikams matyti nereiketu.  Tada ka, begat i kita kambari ir po visko i savo lova griztat, kur vaikas miega?

thumbup.gif Čia geras!
Kaip suprantu,tai taip ir yra-prie vaiko. Aš negalėčiau,tai kas,kad mažas,bet toj pačioj lovoj... doh.gif ar bėgioti TAM į virtuvę....Jei antrą šalia pasiguldytų,tai kaip... g.gif Neeeee...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 12345: 19 liepos 2007 - 23:53
QUOTE(12345 @ 2007 07 20, 00:48)
thumbup.gif Čia geras!
Kaip suprantu,tai taip ir yra-prie vaiko. Aš negalėčiau,tai kas,kad mažas,bet toj pačioj lovoj... doh.gif ar bėgioti TAM į virtuvę....Jei antrą šalia pasiguldytų,tai kaip... g.gif Neeeee...

Be miegamo ir virtuves pas mus yra dar kambariu, plius visas antras aukstas tongue.gif
O lovoj kazka veikti galesim kai busim seni. Kol kas turim daug fantaziju ir ties lova neapsistojam, nes mums jis skirta tik miegojimui smile.gif
O tai jei jau vaikas salia lovytej miega, tai tai jum nieko tokio??? Atleiskit, bet nematau didelio skirtumo jei vaikas lovoj ar lovytej salia lovos doh.gif
Atsakyti
Isbandziau toki metoda ir jis man neuzmiega taip. klykia iki pamelynavimo.
Atsakyti
QUOTE(lina berzinskiene @ 2007 07 26, 13:48)
Isbandziau toki metoda ir jis man neuzmiega taip. klykia iki pamelynavimo.

Tai nereikia leisti,kad klyktų.Gal turit kuo dėmesį nukreipti?Žaisliuką minkštą šalia padęti?Išeiti reikia ne drastiškai tuojau pat,o nukalbinti vaiką,pasupti gal jam patinka ir tik tada,kai akytės jau merkiasi,paguldyti atsargiai ir išeiti.Aš niekada drastiškai nepalikdavau,mažoji mėgdavo,kad palaikyčiau truputį ant rankų,tada jau akytės merkiasi.Ir tada paguldau,ir palieku.Tik,jei neužmiega man išėjus,blaškosi,tai įeinu,paglostau,jei stovi ar sėdi-paguldau ir pasakau,kad dabar miegelio ir-palieku.Gal,kad neišeidavau iškarto,vaikas lengvai priprato.Ir tik labai norintį miego migdau!!!Turim valandas kada miegam,kada valgom ir atėjus miego laikui,vaikas nori miegelio.
Atsakyti
QUOTE(Yell @ 2007 07 26, 12:13)

O tai jei jau vaikas salia lovytej miega, tai tai jum nieko tokio??? Atleiskit, bet nematau didelio skirtumo jei vaikas lovoj ar lovytej salia lovos  doh.gif

Kol vaikas mazas, iki kokia metuku, tai vienas skirtumas yra - kai jis miega atskiroje lovoje, nereikia galvoti, kaip cia tik nenusiridenus i jo puse ir neprispaudus.

O kai vaikas vyresnis, tai su tavimi sutinku - esminio skirtumo tarp to, ar savo lovoje ar tevu lovoje, nera.

Uz tai mano vaikai ir miega atskiruose kambariuose nuo tevu. smile.gif
Atsakyti
Mes dukrytę panašiu metodu pradėjom migdyti gal nuo 9 mėn. (dabar 2 m). Nors tik dabar sužinojau apie tokį Ferberį. Nuo 1,3 m perkėlėm į kitą kambarį. Jau gerai ir nebeprisimenu, ar labai ilgai ji verkė, kol išmoko užmigti pati. Žinoma, nerikdydavome vaiko po 10 min, ateidavom, nuramindavom, gal ir panešiodavom kažkiek, ir atgal į lovelę. Tik problema ta, kad dabar negalim laikyti lovytės su atvira landa, kai vaikas pats gali kada nori išlipti ar įlipti. Kurį laiką tai buvo nuostabus dalykas, - jei ji atsibusdavo net ir naktį, pati viena atšlepsėdavo pas tėvus į kambarį, nereikdavo verkti-kviesti tėvelių, ir paprašydavo gerti ar "dudės". Bet vėliau nebesigaudavo jos vienos palikti miegoti, atrasdavau tarp žaisliukų sėdinčią... Dar kita "blogybė" - nebegalim migdytis kartu vienoje lovoje, nes priparatusi, kad su tėveliais kartu žaidžiama, skaitoma ir pan. tik ne miegama. Dėl to teko įsigyti sudedamą maniežą, kurį tampomės į svečius, į atostogas ir kitur, kur nėra vaikiškos lovytės. Bet taip vaikutis pietų miegelį miega ir lauke po kriauše ar kokioj terasoj geru oru. Žodžiu, grynam ore, kaip senais vežimėlio laikais smile.gif
Žinoma, tenka ir dabar keletą kartelių užeiti pas ją, kai jau paguldyta miegelio, - reikia įvykdyti vieną kitą ypatingą norą. Visumoj mes patenkinti, kad dukrytė miega ir užmiega atskirai, nes antraip vienas iš tėvelių turėtų tenkintis sofute svetainėje ...
Atsakyti
Man tai per žiauru su tais metodais. Ateina laikas ir viskas stojasi į savo vėžias. Kam kankinti vaiką ir pačiam kankintis?
Atsakyti
QUOTE(Dullnele @ 2007 07 28, 18:08)
Man tai per žiauru su tais metodais. Ateina laikas ir viskas stojasi į savo vėžias. Kam kankinti vaiką ir pačiam kankintis?

Bet juk ne apie kankinimą kalba doh.gif O kaip pripratinti prie miegojimo tvarkos.Neteisi esi,kai sakai,kad vaikas pats į vėžes atsistoja.Kuo vyresnis,tuo kebliau su tuom.
Atsakyti