QUOTE(ellinga @ 2010 11 29, 23:33)
Norejau pasakyti dideli ACIU merginai kuri uzrode http://rutracker.org tokiu geriu radau man kabai patinka kalanetika tai labai gera programele radau nei viena trenere taip aiskiai nera papasakojusi tikrai naudinga
O apie kokia trenerę čia kalba eina?
QUOTE(saulyte0925 @ 2010 11 30, 09:02)
o man svarstykles rodo viska gerai, MB paprotino visada pries sveriantis uzsideti 10 kg cukraus ir pasitikrinti myyyyyyliu ji, kad toks protingas
o vakaras nuo ryto dabar man skiriasi 1kg, nu ziuresim kaip bus toliau.
Tokia žmogaus fiziologija, ir ūgis rytinis nuo vakarinio skiriasi, per dieną žmogus pažemėja vidutiniškai 1-3cm. o būna kad ir 5 ar net daugiau, priklauso nuo amžiaus, nuo darbo ir pan. O kad svoris nedidėtū tai matyt reiktu nevalgyti ir negerti visą dieną
QUOTE(Saulėgrąža @ 2010 11 30, 11:12)
Labas iš ryto
aš darau tuos presui pratimus,mane tai damuša po treniruotės, nes tikrai sąžiningai padarau ir tempą, ir pakartojimų skaičių, tai kai pradžiai, tai manau gerai
Ką daryti, aš nesijaučiu, kad vakar 50min. sportavau dariau tą zone, kaip manot, ar veiksminga ta treniruotė?
Papildyta:
o svarbiausia ar galima ją kasdien daryt? nes šiaip man patiko, tokia rami ri neskubanti mankštelė
aš darau tuos presui pratimus,mane tai damuša po treniruotės, nes tikrai sąžiningai padarau ir tempą, ir pakartojimų skaičių, tai kai pradžiai, tai manau gerai
Ką daryti, aš nesijaučiu, kad vakar 50min. sportavau dariau tą zone, kaip manot, ar veiksminga ta treniruotė?
Papildyta:
o svarbiausia ar galima ją kasdien daryt? nes šiaip man patiko, tokia rami ri neskubanti mankštelė
be šuolių, be uždusimo o naudos manau yra, bent jau raumenų ištvermė tai tikrai didėja, ir kalorijos dega