QUOTE(white kitty @ 2010 11 29, 19:19)
Saulegraza sportuoji ar manes lauki?
nepyk labai, Padariau ką tik tą "zone"
bet labai lengvai ar tikrai taip turi būt ?
QUOTE(Kristalle @ 2010 11 29, 19:22)
Saulėgrąža, pavyduolių labai daug ir aš iš savo patirties ką galiu pasakyt, kad nuo tokių žmonių reikia atstumą palaikyt, tada ramu kažkaip aš save dabar pradėjau nuteikinėt, kad ne dėl jų lieknėju, todėl niekas man įtakos daryt negali, nes tai darau tik dėl savęs pačios, man nereikia kad kiti manim bjaurėtųsi ar grožėtųsi, visiems nebūsiu tobula, svarbu kad pati gerai jaučiuosi tad varyk lauk visas blogas mintis
o ypač, kai pas savus nuvažiuoju rečiau, tai kiekvieną kartą lieku apžiūrėtaa nuo galvos iki kojų, vyro mama ir nepamiršta pasakyt, tu gal visai nevalgai, tavęs jau pusė neliko beabejo, gimdyt važiavau su 101kg, grįžau su 95 iš ligoninės, dabar jau 80,5, tai visiem šokas, kaip čia ji galėjo
QUOTE(ellinga @ 2010 11 29, 19:30)
labas vakaras
LAbas
QUOTE(irmusiux @ 2010 11 29, 19:34)
Kažkoks traumų metas Gydomės sportuojam atsargiai
svarbiausia nepersitempt
Mergytės, ar taip ir turi būti , kad padariau tą 50min. zone ir jaučiuosi beveik nesportavus aš tikriausia kas dien galiu tokį daryt, jei ryt paeisiu
einu dar presui padaryt labai myliu savo pilvuką
gavau šiandie nuo brolio komplimentą "labai šauniai atrodai, kaip trijų vaikų mama , geriau nei maniškė po vieni vaiko " (mano brolienė gimdė prieš beveik 7m., nuo to laiko sveria 90kg)