Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose... *8 Namučiai

QUOTE(white kitty @ 2010 11 29, 19:19)
Saulegraza sportuoji ar manes lauki?

blush2.gif nepyk labai, Padariau ką tik tą "zone"
bet labai lengvai ohmy.gif ar tikrai taip turi būt ?

QUOTE(Kristalle @ 2010 11 29, 19:22)

Saulėgrąža, pavyduolių labai daug ir aš iš savo patirties ką galiu pasakyt, kad nuo tokių žmonių reikia atstumą palaikyt, tada ramu  smile.gif  kažkaip aš save dabar pradėjau nuteikinėt, kad ne dėl jų lieknėju, todėl niekas man įtakos daryt negali, nes tai darau tik dėl savęs pačios, man nereikia kad kiti manim bjaurėtųsi ar grožėtųsi, visiems nebūsiu tobula, svarbu kad pati gerai jaučiuosi  mirksiukas.gif  tad varyk lauk visas blogas mintis  4u.gif

o ypač, kai pas savus nuvažiuoju rečiau, tai kiekvieną kartą lieku apžiūrėtaa nuo galvos iki kojų, vyro mama ir nepamiršta pasakyt, tu gal visai nevalgai, tavęs jau pusė neliko ohmy.gif beabejo, gimdyt važiavau su 101kg, grįžau su 95 iš ligoninės, dabar jau 80,5, tai visiem šokas, kaip čia ji galėjo biggrin.gif

QUOTE(ellinga @ 2010 11 29, 19:30)
labas vakaras  4u.gif

LAbas 4u.gif

QUOTE(irmusiux @ 2010 11 29, 19:34)
Kažkoks traumų metas  doh.gif  Gydomės doctor.gif  sportuojam atsargiai  fitness4.gif

svarbiausia nepersitempt smile.gif

Mergytės, ar taip ir turi būti , kad padariau tą 50min. zone ir jaučiuosi beveik nesportavus tongue.gif aš tikriausia kas dien galiu tokį daryt, jei ryt paeisiu biggrin.gif

einu dar presui padaryt smile.gif labai myliu savo pilvuką wub.gif

gavau šiandie nuo brolio komplimentą ohmy.gif "labai šauniai atrodai, kaip trijų vaikų mama smile.gif , geriau nei maniškė po vieni vaiko ohmy.gif" (mano brolienė gimdė prieš beveik 7m., nuo to laiko sveria 90kg)
Atsakyti
noreciau ir as tokiu komplimentu gaut blush2.gif

mano dabar tik gydytojas pastoviai kabnejasi,kad va turbut nieko nevalgau,kad tiek svorio nukrito smile.gif

nu ka pavalgiau sian 17.30,tai tipo vakariene buvo,dabar pagal plana tik arbatos apie 20 val isgersiu ax.gif

o man zinokit skauda rankas ir pecius,po tu dvieju dienu,tai kas bus toliau g.gif vos vaika pakeliu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulėgrąža @ 2010 11 29, 20:33)
blush2.gif  nepyk labai, Padariau ką tik tą  "zone"
bet labai lengvai ohmy.gif ar tikrai taip turi būt ?
o ypač, kai pas savus nuvažiuoju rečiau, tai kiekvieną kartą lieku apžiūrėtaa nuo galvos iki kojų, vyro mama ir nepamiršta pasakyt, tu gal visai nevalgai, tavęs jau pusė neliko ohmy.gif beabejo,  gimdyt važiavau su 101kg, grįžau su 95 iš ligoninės, dabar jau 80,5, tai visiem šokas, kaip čia ji galėjo biggrin.gif
LAbas  4u.gif
svarbiausia nepersitempt  smile.gif

Mergytės, ar taip ir turi būti , kad padariau tą 50min. zone ir jaučiuosi beveik nesportavus tongue.gif aš tikriausia kas dien galiu tokį daryt, jei ryt paeisiu biggrin.gif

einu dar presui padaryt smile.gif labai myliu savo pilvuką  wub.gif

gavau šiandie nuo brolio komplimentą ohmy.gif "labai šauniai atrodai, kaip trijų vaikų mama smile.gif , geriau nei maniškė po vieni vaiko ohmy.gif" (mano brolienė gimdė prieš beveik 7m., nuo to laiko sveria 90kg)

Oj tikrai nepykstu,kad tik netinginiautum nono.gif

Na as kai perziurejau tas zones tikrai neturetu buti taip lengva,keista kaip cia taip tau unsure.gif Matyt stipruole esi reikia sunkesnes programos laugh.gif
Atsakyti
nemanau, kad stipruolė, tiesiog čia reik ištvermės, daug tempimo pratimų, o jie man patinka labiau nei šuoliukai ir nežmoniškas tempas smile.gif žiūrėsiu kaip ryt jausiuos,,, blush2.gif
Atsakyti
Na va siaip ne taip parkeliavau namo per puga fear.gif Ziauru,gerai tiems,kam nereikejo listi i lauka.Einu sportuot, 6 diena JM III.
Atsakyti
Oi kiek jus daug cia priraset doh.gif vos perskaiciau viska. Saulegraza, nebandyk musu palikti, va jau mane siandien paprotino merginos ir labai didelis aciu joms. Jau siandien maniau mesiu viska, bet spyre man gerai dupsen ir nuejau sportuoti ir kaip faina, iskart nuotaika pasitaise ir laukiu rytdienos kada vel galeisu sportuoti blush2.gif ziauriai gera nuotaika man siandien.
As jau laukiu is SB komentaru apie pokycius, bet dar kol kas nemato, na gal po kokio menesiuko jau pagirs? ax.gif galetu gi pasakyt kad pilvukas pamazejo, kad aktyvesne tapau ir t.t. blush2.gif
QUOTE(acura_maniake @ 2010 11 29, 15:14)
pradinis svoris 89.8kg(rasau nuo siandien)
norimas 75kg
liemuo 84cm blush2.gif
klubai 105cm
slaunys 63cm blush2.gif

o koks tavo ugis? nes labai keista, kad ismatavimai beveik tokie patys, o sveriu bemaz 15kg maziau. g.gif
Atsakyti
ai merginos norejau paklausti tos kurios geriat daug vandens, ar vartojat papildomai kazkokiu vitaminu, nes as va viena ausim per kazkokia laida girdejau kad zmones kurie per diena isgeriau 2l ir daugiau vandes turi vartoti kazkokius vitaminus, nes su slapimu is organizmo pasisalina kazkokia vitaminu grupe.
Atsakyti
as 180cm ax.gif
Atsakyti
QUOTE(acura_maniake @ 2010 11 29, 20:39)
noreciau ir as tokiu komplimentu gaut blush2.gif

Acura kodel is musu lenteles pabegai? g.gif Sia savaite tave teko isbraukti
Atsakyti
QUOTE(acura_maniake @ 2010 11 29, 23:01)

tada gali but, nes 11cm zemesne esu rolleyes.gif kazkaip keistai labai pasirode, bandziau isivaizduoti save su tiek kg ir tikrai i tas apimtis neilindau savo mintyse lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ellinga @ 2010 11 29, 21:08)
Acura kodel is musu lenteles pabegai?  g.gif Sia savaite tave teko isbraukti

nemanau,kad cia vieta tai aiskintis ax.gif neturejau ka pasakyt ir pabegau ax.gif

QUOTE(doviem @ 2010 11 29, 21:17)
tada gali but, nes 11cm zemesne esu rolleyes.gif  kazkaip keistai labai pasirode, bandziau isivaizduoti save su tiek kg ir tikrai i tas apimtis neilindau savo mintyse  lotuliukas.gif

smile.gif

klausykit,o tie pratimai pilvui kur 8min ar tikrai veikia?nes pas mane pilvas tai tragiskas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(acura_maniake @ 2010 11 29, 22:27)
nemanau,kad cia vieta tai aiskintis ax.gif neturejau ka pasakyt ir pabegau ax.gif

Kur tave pamaciau ten ir paklausiau 4u.gif nelabai buvo grazu issireikalauti musu nuotrauku slaptazodi ir pabegti mirksiukas.gif

Norejau pasakyti dideli ACIU merginai kuri uzrode http://rutracker.org thumbup.gif tokiu geriu radau smile.gif man kabai patinka kalanetika tai labai gera programele radau thumbup.gif nei viena trenere taip aiskiai nera papasakojusi thumbup.gif tikrai naudinga
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ellinga: 29 lapkričio 2010 - 22:41