as ir pries dietas, man viena trenere dave gera patarima, kuriuo ir db vadovaujuos, turiu uzrasu knygute kurioje kas ryta ir kas vakara rasau savo svori, zymiuos ka valgau ir taip matau kokio produkto suvalgius jauciuosi sunkiau, ar ne per daug suvalgiau, bet reikia zymetis kiekviena kasni. nes dietos yra tik laikinas dalykas.
Eikit sportuoti,o ne plepekit cia,nes nespeju skaityt
As jeigu reiketu rinktis tarp sporto ir dietu,beabejo rinkciausi sporta,mane varo i depresija tos dietos ir iskrovos dienos Aisku tai nereiskia,kad kemsu bet ka,stengiuosi priziureti maista,paskutiniu metu pradejau valgyti daug zuvies,mazai mesos bet ir neatsisakau saldumynu,tik riboju ju kieki,jauciuosi labai gerai ir sazine del nieko negrauzia
Papildyta:
As dar be sporto,siandien darbe,tai teks laukti iki 21.30,kaip nemegstu sportuoti po darbo,bet tik kelios dieneles beliko
As jeigu reiketu rinktis tarp sporto ir dietu,beabejo rinkciausi sporta,mane varo i depresija tos dietos ir iskrovos dienos Aisku tai nereiskia,kad kemsu bet ka,stengiuosi priziureti maista,paskutiniu metu pradejau valgyti daug zuvies,mazai mesos bet ir neatsisakau saldumynu,tik riboju ju kieki,jauciuosi labai gerai ir sazine del nieko negrauzia
Papildyta:
As dar be sporto,siandien darbe,tai teks laukti iki 21.30,kaip nemegstu sportuoti po darbo,bet tik kelios dieneles beliko
QUOTE(samanta* @ 2010 11 29, 17:32)
oho kokios mintys pas tave saulegraza
jei visdelto nuspresi dietintis bent 2 kart per savaite itrauk ,kokia mankstele
jei visdelto nuspresi dietintis bent 2 kart per savaite itrauk ,kokia mankstele
Viską žinau, ir dietos visą gyvenimą nesilaikysiu, nelabai to ir noriu, bet man svoris su vaikais grįžo, matyt organizmas toks , nes su trečiu ir valgiau mažai palyginus ir nekilo iš pradžių svoris, bet gale per mėnesį visvien tas pats buvo su dviem pirmais, tai ir nurašau organizmui ir genams
QUOTE(saulyte0925 @ 2010 11 29, 17:38)
gal per didelius kruvius saulegraza uzsidedi, sportuok puse valandos ir uzteks kol praeis nuotaikos. as negaliu dietu, man is kart stoga kelia
Saulyt,, aš tik JM darau ir dar 8min abs - viskas daugiau nieko, tinginė aš esu, galėčiau daugiau ką nors pasistengt...
Tikriausia visa aplinka , kuri sako tu ir tokia graži, nesitikėk , kad laiba būsi, mane užknisa, negi neturi žmonės ką veikt, tik rūpintis, kas kiek ko valgo ir kodėl lieknėja ar storėja...
Saulėgrąža pasiduoti NEVALIA !!!!!!! Mums visoms nelengva, kam kelią, kam nugarą, kam dar ką skauda, reikia tik pasirinkti tinkamus pratimus kad neapkrauti skaudamu sąnarius ir viskas bus ok. Visoms būna juodų dienų, bet juk jos praeina, ir mes žygiuojam toliau savo tikslo link. Laikykis nepalik mūsų
o visus pavyduolius linkinčius tau nesulieknėti pasiūsk ant trijų ar net daugiau raidžių iš pavydo taip kalba, patys tingi tai kad ir kiti nesportuotų norėtų. Mane tai užknisa juodai kai sako man jog pagražėjau, moteriškesnė atrodau...Briedas kažkoks džiaugiasi kad nebėra tos plonos mergaitės, kad ir ji sustorėjo. Dar kai laukiausi viena bendradarbė vis juokėsi, neva kaip jai smagu kad po gimdymo būsiu kaip ir ji stora viskas iš pavydo, įsiklausyk savęs, ko ištikrūjų tu nori, ir kas geriau tau kad jaustumeis laiminga, o visus patarimus į šiukšlinę
o visus pavyduolius linkinčius tau nesulieknėti pasiūsk ant trijų ar net daugiau raidžių iš pavydo taip kalba, patys tingi tai kad ir kiti nesportuotų norėtų. Mane tai užknisa juodai kai sako man jog pagražėjau, moteriškesnė atrodau...Briedas kažkoks džiaugiasi kad nebėra tos plonos mergaitės, kad ir ji sustorėjo. Dar kai laukiausi viena bendradarbė vis juokėsi, neva kaip jai smagu kad po gimdymo būsiu kaip ir ji stora viskas iš pavydo, įsiklausyk savęs, ko ištikrūjų tu nori, ir kas geriau tau kad jaustumeis laiminga, o visus patarimus į šiukšlinę
QUOTE(white kitty @ 2010 11 29, 17:54)
Eikit sportuoti,o ne plepekit cia,nes nespeju skaityt
Papildyta:
Papildyta:
Aš ir dar be sporto - tavęs laukiu kartu varysim
Žuvį aš ir mėgstu, norėčiau ją valgyt dažniau nei kartą per savaitę, bet vyras tą dieną labai nepatenkintas būna, o dėl jo papildomą patiekalą ruošt, neturiu nei noro, nei pinigų, nei laiko bet jau audžiu mintį, kad tas dienai kai bus žuvis, jis valgys ką nori jei nepatinka
Papildyta:
QUOTE(irmusiux @ 2010 11 29, 18:18)
Saulėgrąža pasiduoti NEVALIA !!!!!!! Mums visoms nelengva, kam kelią, kam nugarą, kam dar ką skauda, reikia tik pasirinkti tinkamus pratimus kad neapkrauti skaudamu sąnarius ir viskas bus ok. Visoms būna juodų dienų, bet juk jos praeina, ir mes žygiuojam toliau savo tikslo link. Laikykis nepalik mūsų
sugraudinai , ačiū už palaikymą visoms :*
...ateinu
Ūgis 165 cm
Svoris (norimas) 51 kg
Svoris (dabartinis) 57 kg
Liemuo 75 cm
Klubai 86 cm
Šlaunys 50 cm
...man reikia numesti 6 kg ir noriu sustangrinti kūną,įpatingai rankas ir šlaunis
...merginos patarkite nuo ko pradėti,galima nuo sunkesnių,ištvermės turiu ...pradėčiau nuo ryt ryto ...dėkui,kad piėmėt
Ūgis 165 cm
Svoris (norimas) 51 kg
Liemuo 75 cm
Klubai 86 cm
Šlaunys 50 cm
...man reikia numesti 6 kg ir noriu sustangrinti kūną,įpatingai rankas ir šlaunis
...merginos patarkite nuo ko pradėti,galima nuo sunkesnių,ištvermės turiu ...pradėčiau nuo ryt ryto ...dėkui,kad piėmėt
QUOTE(patranka @ 2010 11 29, 19:51)
...ateinu
Ūgis 165 cm
Svoris (norimas) 51 kg
Liemuo 75 cm
Klubai 86 cm
Šlaunys 50 cm
Ūgis 165 cm
Svoris (norimas) 51 kg
Liemuo 75 cm
Klubai 86 cm
Šlaunys 50 cm
irasau i lentele