labas rytas suraitytas
kaip nuotaikytes siandien?
as siandien jau pasiryzusi sportui ,laukiu nesulaukiu kada galesiu pajudeti,tik nezinau ka rinktis ar 3 level ar trouble zone
QUOTE(Saulėgrąža @ 2010 12 07, 10:35)
Samanta - daryk zone, bent šokinėt nereiks tokias dienas
atsimenu kai vasara krosa begiojau per tas dienas,tai kaip susirgau is naujo,tai 10 dienu sirgau ir kas valanda turejau paketa keisti ,tik su leidziamais vaistais man sustabde ,dabar baisu kad vel taip nebutu
[quote=samanta*,2010 12 07, 11:39]
atsimenu kai vasara krosa begiojau per tas dienas,tai kaip susirgau is naujo,tai 10 dienu sirgau ir kas valanda turejau paketa keisti ,tik su leidziamais vaistais man sustabde ,dabar baisu kad vel taip nebutu
[/qu
man kazkaip nieko pirma diena pasisaugau o kitas is viso nieko.
as po zones, o jetau kaip sunku sportuot po iseiginiu, visos kojos drebejo. ryt darysiu shredo 3 dali ir pilva. mama ir teta pastebejo kad sukudau
Papildyta:
nu man ta metabolizm misija neimanoma, nezinau paliksiu ja kai padarysiu 10 zones. tai bus po menesio kazkur. gal busiu pastiprejusi.
gal turit kas tempimo pratimu visam kunui kur truktu apie 40 min ar daugiau?
[/qu
man kazkaip nieko pirma diena pasisaugau o kitas is viso nieko.
as po zones, o jetau kaip sunku sportuot po iseiginiu, visos kojos drebejo. ryt darysiu shredo 3 dali ir pilva. mama ir teta pastebejo kad sukudau
Papildyta:
QUOTE(Saulėgrąža @ 2010 12 07, 11:35)
Aš vakar padirbėjau metabolisma, gerai ji sman lašiakus pakrato
nu man ta metabolizm misija neimanoma, nezinau paliksiu ja kai padarysiu 10 zones. tai bus po menesio kazkur. gal busiu pastiprejusi.
gal turit kas tempimo pratimu visam kunui kur truktu apie 40 min ar daugiau?
QUOTE(saulyte0925 @ 2010 12 07, 11:08)
joga bandyk,ten daug tempimo pratimu
smagu, kad pokyčiai matosi, aš pas savus važiuosiu tik per šventes - laukiu reakcijų
QUOTE(samanta* @ 2010 12 07, 12:13)
joga bandyk,ten daug tempimo pratimu
o tu darei JM joga? kaip ten sunku labai?
As turiu 50min rusu kalba,moteriske gamtoje daro,pauksciukai ciulba
Labas rytas
Na ka kruopu kosyte mano jau nusistovejo truputi greit kibsiu i sporta,pagaliau pradesiu zones,paskui pranesiu kaip sekesi
Labas rytas as bandziau JM joga tai man ji tokia gan sunki...siandien sportuosiu zona
QUOTE(saulyte0925 @ 2010 12 07, 07:52)
rezultatai nuo pradziu
Puikūs rezultatai, šaunuolė
Aš tokia mieguista šiandien jaučiuosi Šiaip ne taip besikrutindama namus kuopiu, o sportas vakare laukia. Šį kartą be šokinėjimų darysiu, norisi atsipalaiduoti
QUOTE(saulyte0925 @ 2010 12 07, 11:42)
o tu darei JM joga? kaip ten sunku labai?
man labai sunku ir nepatiko,joga ne man,as myliu aerobika
einu jauciu temos kurti ane?
as katik po zones ,pavargau su tais savo naujais hanteliukais,rankos dreba