Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose... *8 Namučiai

QUOTE(Kapish @ 2010 12 06, 14:15)
kai tikrai norėsi - netingėsi  biggrin.gif

biggrin.gif ,tai jau taip,man kai tos dienos apetitas dingsta,na nevisiskai bet per pus jis mazesnis nei iprastom dienom smile.gif ,tada ant arbateliu traukia mane biggrin.gif ,o seip as ju nemegstu ,geriu tik kava ax.gif
Atsakyti
QUOTE(samanta* @ 2010 12 06, 14:19)
biggrin.gif ,tai jau taip,man kai tos dienos apetitas dingsta,na nevisiskai bet per pus jis mazesnis nei iprastom dienom smile.gif ,tada ant arbateliu traukia mane biggrin.gif ,o seip as ju nemegstu ,geriu tik kava ax.gif

aš ir nemėgstu arbatų drinks_cheers.gif man tai beveik visada žvėriškas apetitas yra, nesuprantu. Pas mane gal taip skrandis nuo neštumo išsitampė, nes valgau kartais tai tikrai lyg būčiau nestuke.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
o as taip kartais tingiu valgyti daryti, bet reikia mazaja padaryti tai nori nenori reikia ir paciai pasigaminti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aurute__ @ 2010 12 06, 14:23)
o as taip kartais tingiu valgyti daryti, bet reikia mazaja padaryti tai nori nenori reikia ir paciai pasigaminti smile.gif

būna šitaip ir man smile.gif kaip tada nevalgysi.. biggrin.gif

Mano mergaitė tai kai nesuvalgo atneša visada dar man pabaigt. Gražu aišku kai vaikas dalinasi, bet ir atsisakyt negali biggrin.gif dar užpyks, o vaikui juk nepaaiškinsi,kad va tavo mamytė sukudėt nori tai nevalgo lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kapish: 06 gruodžio 2010 - 14:28
QUOTE(Kapish @ 2010 12 06, 14:28)
būna šitaip ir man  smile.gif kaip tada nevalgysi.. biggrin.gif

Mano mergaitė tai kai nesuvalgo atneša visada dar man pabaigt. Gražu aišku kai vaikas dalinasi, bet ir atsisakyt negali  biggrin.gif  dar užpyks, o vaikui juk nepaaiškinsi,kad va tavo mamytė sukudėt nori tai nevalgo lotuliukas.gif

man tai kai vaikas duoda,as paimu ir SB atiduodu,o jei jo nera apsimetu kad suvalgau ir paslepiu greitai biggrin.gif
o as per nestuma nekimsau valgiau labai nedaug schmoll.gif ,ir po gimdymo sveriau tiek kiek iki nestumo,bet per ta sedejima namie su vaiku prasidejo mano kimsimai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(samanta* @ 2010 12 06, 14:34)
man tai kai vaikas duoda,as paimu ir SB atiduodu,o jei jo nera apsimetu kad suvalgau ir paslepiu greitai biggrin.gif
o as per nestuma nekimsau valgiau labai nedaug schmoll.gif ,ir po gimdymo sveriau tiek kiek iki nestumo,bet per ta sedejima namie su vaiku prasidejo mano kimsimai doh.gif

Mano vyras UK dirba dabar,tai nelabai aš jam duot galiu biggrin.gif mano mergaitė tai žiūri akis ištempus ar suvalgau niekaip tu nuo jos nenuslėsi, o jeigu jau padedi ant stalo ir sakai,kad vėliau suvalgysi sako: DABAR lotuliukas.gif jeigu jau pasakau ne,tai labai nuliūsta ir nieko nelieka kaip tik paimt tą maistą į burną lotuliukas.gif
Aš tai per neštumą priaugau 8kg, bet jie patys nukrito nieko nedarant smile.gif
Atsakyti
Žiūriu - tyluma čia, Saulytė mūsų kur, dar negrįžo?
Aš šiandie padariau metabolismą, visą, net iki paskutinio šuoliuko tongue.gif Patenkinta savim smile.gif dar tik pirmadienis, o aš jau penktadienio laukiu biggrin.gif
Dar manęs šiandie laukia presas "pakočiot" smile.gif ir tempimo pratimukai ax.gif
Atsakyti
Labas

O aš manau kad mama neturi būti likučių naikintoja. O kas jei šeimoje kokie 4 vaikai? Tada mamai neapsimoka net lėkštės ant stalo dėti, o tik laukti likučių g.gif Dalintis, žinoma, reikia mokinti, bet ne likučius atiduoti schmoll.gif

O aš jau antra diena tik dviratį minu, neatsigauna pilvas po mmm tai atsargiai aš.
Kaip samanta rašė man neseniai buvo, po mmm pasportavau ir prasidėjo iš naujo su skausmais, tai dabar atsargiai krūvį renkuosi po tų dienų.

Einu cepekus virti, pagaliau lotuliukas.gif
Atsakyti
Pas mane troškinukas su pievagrybiais ir raugintais kopūstėliais tongue.gif cepakų nenoriu, praeitą sekmadienį viriau šeimai ir svečias, o aš net nepalaižiau, ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulėgrąža @ 2010 12 06, 17:10)
Pas mane troškinukas su pievagrybiais ir raugintais kopūstėliais tongue.gif  cepakų nenoriu, praeitą sekmadienį viriau šeimai ir svečias, o aš net nepalaižiau,  ax.gif

skamba labai viliojamai wub.gif

prisivalgiau šiandien eilinį kart daugiau nei daug. Viskas daugiau šiandien nieko nevalgysiu (visada taip sakau lotuliukas.gif ) eisiu pasportuot dar, šiandien jau su svoriais JM darysiu žiūrėsiu kaip eisis... thumbup.gif
Atsakyti
irmusiuk dabar mane isgasdinai unsure.gif ,ka rytoj sportuoti reikes nzn nzn g.gif
Atsakyti
QUOTE(samanta* @ 2010 12 06, 17:40)
irmusiuk dabar mane isgasdinai unsure.gif ,ka rytoj sportuoti reikes nzn nzn g.gif

mano nuomone tai geriau palauk kol nebeskaudės tau to pilvo visiškai... O pasportuot galėsi vėliau už tas dienas kurias nesportavai smile.gif
Atsakyti