Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose... *8 Namučiai

QUOTE(samanta* @ 2010 12 06, 08:36)
labas rytas  4u.gif
papusryciaujam mirksiukas.gif user posted imageuser posted image
o as tai visai be nuotaikos verysad.gif ,nesenai persirgau mmm,o vakar vel atkeliavo man jos,ir tokios gausios kad vos paeinu doh.gif ,pas ginekologe nenoriu eiti,nes zinau ji man vel lieps KT gerti,o as ju nebenoriu schmoll.gif ,jauciu su sportu man siandien nieko nesigaus verysad.gif  verysad.gif

Aciu uz pusrycius,kaip tik turiu desertui skanu dalykeli,plakta karameline grietinele rolleyes.gif

Laikykis,jeigu blogai jausies pailsek siandien,neapsikrauk sportu.
Papildyta:
QUOTE(Kapish @ 2010 12 05, 22:57)
O ką gero duoda tie tempimo pratimai niekaip nesuprantu?  g.gif 

. Pabandžiau vakar špagatą padaryt, ir pavyko  lotuliukas.gif  vaikysteje atsimenu darydavau, tai dar nepamiršus  thumbup.gif

Tempimo pratimai padeda lieknejant ir apskritai gerina kuno lankstuma,butent del lankstumo juos ir darau ir seip patinka wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo white kitty: 06 gruodžio 2010 - 10:34

ir dar skaiciau kad nuo tempimo pratimu,dega vidiniai riebaliukai,kurie isjudina isorinius,todel greiciau galima suliekneti,o man jie tai nelabai prie dusios,bet darau nes reikia biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo samanta*: 06 gruodžio 2010 - 10:42
Labas rytas mergikes smile.gif as jau po pusryciu geriu kava smile.gif vakar nuo tos jogos kaip peciai skauda, siaubas. siandien vel grysiu prie tradicines mankstos, nes sugalvojau kad iki kaledu noriu numesti 2kg, nzn jauciu cia man bus nerealu, bet pameginsiu smile.gif
Atsakyti
Aš laukiu, kada pasportuot galėsiu tongue.gif tik dar neišsirinkau, ką sportuosiu šiandien, su manim kažkas darosi, nuo šeštadienio siaubingai svoris šokinėja, netoli 2kg šokinėjimas, ar čia taip spyriojasi organizmas? ar kas? ką man daryt? g.gif
Atsakyti
saulegraza ka reiskia sokineja? g.gif isvis svertis reikia 1 karta i savaite bus maziau galvos skausmo mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo samanta*: 06 gruodžio 2010 - 12:46
skiriasi svoris labai
penktadieni 78.7
sestadieni 79.4
vakar 78.9
siandien 78.7

žinau, kad reikia... bet smalsu biggrin.gif
nu ok iki penktadienio nesisveriu, bet kaži ar iškentėsiu biggrin.gif
kaupiuosi eit sportuot, nes vakar tik lanką pasukau, tai šiandie jau pagavau save galvojant, kaip aš tyngiu smile.gif ir tik apie maistą mintys ohmy.gif ar jau baigėsi delčia, kai valgyt nesinorėjo smile.gif
Atsakyti
na ka reikia eiti sportuoti, bet jau taip tingiu blush2.gif
Atsakyti
[/quote]
lotuliukas.gif tinginių diena, aš ir jau 40min. kaip einu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulėgrąža: 06 gruodžio 2010 - 13:14
o as tai mielai sportuociau,bet galvoju gal geriau nereikia,rytojui atidesiu verysad.gif
Atsakyti
nu va o aš jau po paskaitų ir po labai nuodemingų pusryčių biggrin.gif

geriau net nepasakosiu ką valgiau blush2.gif
Visą dieną dabar reikės usikimšti visokiais buljonais, juk jie nekaloringi. ax.gif

Ir pasportuot šiandien lėksiu, tik labai pilvą skauda turbūt dėl artėjančių mmm g.gif
Papildyta:
QUOTE(white kitty @ 2010 12 06, 10:34)
Aciu uz pusrycius,kaip tik turiu desertui skanu dalykeli,plakta karameline grietinele  rolleyes.gif

Laikykis,jeigu blogai jausies pailsek siandien,neapsikrauk sportu.
Papildyta:
Tempimo pratimai padeda lieknejant ir apskritai gerina kuno lankstuma,butent del lankstumo juos ir darau ir seip patinka wub.gif

oo tai reikės dažniau juos daryt thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Saulėgrąža @ 2010 12 06, 09:54)
Labas rytas smile.gif

bigsmile.gif
tai kokios bėdos, žinok labai maža dalis vyrų mėgsta kūdas labai moteris, maniškis ir sako, jei neliks tavo užpakaliuko, kai nusiliekninsi, tai žinok, teks atsiaugint svorį biggrin.gif ir iš pažįstamų žinau, kad vienetams tik gražu, kai moteris yra vizualiai kūda, vyrams formos patinka tongue.gif tad nesigraužk taip  mirksiukas.gif

bet pas mane negražiai nuėjas svoris pagrinde tik į kojas, negražiai sudribęs pilvas. Nemanau,kad čia privalumas ar gražios formos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kapish @ 2010 12 06, 13:37)

Visą dieną dabar reikės usikimšti visokiais buljonais, juk jie nekaloringi.  ax.gif

ir juose gausu E621,kitaip natrio gliukomato,kuris kelia apetita cool.gif
Atsakyti
QUOTE(samanta* @ 2010 12 06, 13:17)
o as tai mielai sportuociau,bet galvoju gal geriau nereikia,rytojui atidesiu verysad.gif

drinks_cheers.gif iš vis nelabai patariama per tas dienas sportuoti, tuo labiau jeigu tau taip blogai negalvok, bent jau šiandien apie jokį sportą 4u.gif
Atsakyti