QUOTE(Kapish @ 2010 12 05, 23:04)
O aš tai svėriau 58kg. visada, tik pradėjau sportuo ir "žiūrėt ką valgau" dasidėjo +2kg. bet nežinau ištikro, gal tos mano svarstyklės blogai rodo, nes visose namų vietose jos rodo vis skirtingus skaičius...
tikiuos pasieksiu kadanors taip norimą savo tikslą, atrodo jeigu būčiau lieknutė viskas būtų kitaip... Laukiu ,nesulaukiu pirmų rezultatų
as tau patarciau ziuret ne i kg, o i cm, nes jie daug daugiau pasako ir parodo zmogaus figura nei tie kilogramai. Juk buna zmones atrodo visiskai vienodai is figuros, o svoriu skirtumas kokiais 5kg, taip kad nepergyvenk del kilogramu, be to raumenukai sveria daugiau nei lasinukai, nors uzima maziau vietos
QUOTE(Kapish @ 2010 12 05, 23:06)
nepergyvenk, nieko nesupranta tie vyrai
svarbiausia,kad tavo MB myli tave tokia,kokia esi. O aš va prisiauginau pora kg, kol nemačiau saviškio ,tikiuos jis to nepamatys
Papildyta:
man tas pats
Kad myli tai zinau, jis cia man ir priaugino tuos 10 kg, nes pradzioj dar buvau lieknesne sveriau kazkur 66-67kg, o su juo padraugavus, po kiek laiko per pora menesiu priaugau 10 kg beveik ir sveriau 76-77kg. Na dabar bandau mesti ta papildoma svoriuka kuri uzsiauginau beveik pries metus.
Man siandien irgi mm prasidejo. Vakar su MB prisikepem popkornu ir valgem daug daug filmus ziuredami, o diena dar gimtadieny buvom tai ir pica valgem ir torta. Bet kazkaip ziuriu nepakenke mano matavimams tas apsivalgymas
nes siandien matavausi jau del saves pabaigus 2lygi ir sulaukiau teigiamu rezultatu