kaip savaitgalis?
Aš neiškenčiau, išsitraukiau lanką sukau 40min. o sakiau ilsėsiuos
Vakar puskės vyras sako, ką tu darai? kad kiek neatvažiuojam tai tu vis gražesnė ir jaunesnė iš veido labai matosi
o šiandie sūnus sako, mama ar tau šita bliuzelė ne per laisva ,,,
sveikos, tai va iandien nemazai prisivalgiau niu bet kartais galima dariau siandien joga niu ir sukus dalykelis, man tai lb sunkiai gavosi.
QUOTE(Kapish @ 2010 12 05, 18:59)
Sveikinu o kas tas no more trouble zones? Kažkokia kita programa?
Aciu Taip,si programa irgi veda Jillian Michaels (patinka man ji ),bet trunka 55min,issirinkau sia,nes daromi konkretus pratimai visoms kuno dalims be jokiu strikaliojimu. Darysiu ne kasdien ir kaitaliosiu su 50min stretching (tempimu)
QUOTE(Saulėgrąža @ 2010 12 05, 19:36)
Kaip miela
QUOTE(white kitty @ 2010 12 05, 19:47)
JM 30 Days Shred baigtas! Rytoj jeigu nebusiu pavargusi,nes puse dienos dirbsiu,o veliau vaziuosiu i miesta,tai bandysiu startuoti su No more trouble zones,bet jei nebus jegu,tai pabandysiu 50min tempima,o zones darysiu antradieni
Sveikinimai as ir jau laukiu kada pabaigsiu, nors man ji patinka, tik 2lygis nelabai. siandien pradejau jau 3lygi, oi kaip gera buvo, po jo dar papildomai padariau nemazai pratimuku. norejosi ir dar, bet pasidare gaila laiko
QUOTE(Saulėgrąža @ 2010 12 05, 20:36)
kaip savaitgalis?
Vakar puskės vyras sako, ką tu darai? kad kiek neatvažiuojam tai tu vis gražesnė ir jaunesnė iš veido labai matosi
As tau net pavydziu is tikro manes niekas dar nepagiria, nepasako kad sulieknejau nei trupucio, net MB gal jis nemato jokiu pokyciu? Nors as pati tai matau o taip norisi didesnio palaikymo
QUOTE(aurute__ @ 2010 12 05, 20:07)
sveikos, tai va iandien nemazai prisivalgiau niu bet kartais galima dariau siandien joga niu ir sukus dalykelis, man tai lb sunkiai gavosi.
Manau tokios sporto rusys kaip joga,pilatesas reikalauja pasiruosimo,reiketu pasiskaityti apie ju filosofija,taisyklinga kvepavima ir pradeti nuo lengviausio lygio
Papildyta:
QUOTE(doviem @ 2010 12 05, 20:27)
Sveikinimai as ir jau laukiu kada pabaigsiu, nors man ji patinka, tik 2lygis nelabai. siandien pradejau jau 3lygi, oi kaip gera buvo, po jo dar papildomai padariau nemazai pratimuku. norejosi ir dar, bet pasidare gaila laiko
As tau net pavydziu is tikro manes niekas dar nepagiria, nepasako kad sulieknejau nei trupucio, net MB gal jis nemato jokiu pokyciu? Nors as pati tai matau o taip norisi didesnio palaikymo
Aciu Nenusimink,cia yra gera palaikymo komanda O vien diena tavo pasikeitimus tikrai pastebes
QUOTE(Saulėgrąža @ 2010 12 05, 18:36)
o šiandie sūnus sako, mama ar tau šita bliuzelė ne per laisva
Kaip smagu Man tokie pasakymai pati didžiausia motyvacija nesustoti.
Aš ką tik po treniruotės, jaučiuosi nuostabiai
QUOTE(white kitty @ 2010 12 05, 21:31)
Nenusimink,cia yra gera palaikymo komanda O vien diena tavo pasikeitimus tikrai pastebes
Taip, cia tikrai gera palaikymo komanda, nezadu sustoti o kai pastebes tuos mano pasikeitimus kokia diena as isdidziai pakelsiu galva ir pasakysiu kad ir pati zinau, jog esu grazi ir liekna o MB jei dar menesi laiko, na iki vasario palauksiu, tai jei du menesius nieko nepasakys apie mano pasikeitimus, tai gaus i kaili
QUOTE(chérie @ 2010 12 05, 19:32)
Sveikinimai, šaunuolė
Tai kita tos pačios trenerės programa, tik ilgesnė
Einu sportuoti
Tai kita tos pačios trenerės programa, tik ilgesnė
Einu sportuoti
o kur ją gaut?
Jūs neįsivaizduojat merginos kaip aš jums pavydžiu,kad jums tirpsta tas svoris ir jau matot pokyčius.. O man viskas taip sunkiai einasi, atrodo visą dieną nedaug valgiau tai būtinai vakarais prisivalgau.. protas "atsijungia" ir daryk ką nori.. Sportuot irgi labai sunkiai sekasi, tik jau džiaugiuosi,kad JM 1 lygi padarau visus prisispaudimus kiek ten reik
QUOTE(Kapish @ 2010 12 05, 21:03)
o kur ją gaut?
Jūs neįsivaizduojat merginos kaip aš jums pavydžiu,kad jums tirpsta tas svoris ir jau matot pokyčius.. O man viskas taip sunkiai einasi, atrodo visą dieną nedaug valgiau tai būtinai vakarais prisivalgau.. protas "atsijungia" ir daryk ką nori.. Sportuot irgi labai sunkiai sekasi, tik jau džiaugiuosi,kad JM 1 lygi padarau visus prisispaudimus kiek ten reik
O gal nėra kam tirpti, kai aš po gimdymo su mažyle gryžau su 95kg, o ūgis mano 066cm, tai nenusotabu, akd ir tuos pasikeitimus žmonės pastebi, kai nuo 95 per 8mėn pasikeičiau į 84kg , ir dabar per paskutinį mėn dar -5kg, tai ir matosi, o kai jūs ir taip lieknos, tai manau, kad tikrai pasimatys po kokio pusmetuko, kad sutvirtėjot, raumenukai ryškesni ir pan linijos dailesnės..
nežinau kaip šiandie savo dieną pavadint
valgiau 4 stiklinės pasukų, 1riekė duonos, 2dž persikai ir 4 graikiniai riešutai, na plius vanduo ir arbata žalia be cukraus
QUOTE(doviem @ 2010 12 05, 21:01)
Taip, cia tikrai gera palaikymo komanda, nezadu sustoti o kai pastebes tuos mano pasikeitimus kokia diena as isdidziai pakelsiu galva ir pasakysiu kad ir pati zinau, jog esu grazi ir liekna o MB jei dar menesi laiko, na iki vasario palauksiu, tai jei du menesius nieko nepasakys apie mano pasikeitimus, tai gaus i kaili
Busi tada jau "prisikacialinusi" neblogai turetu jam kliuti
Papildyta:
QUOTE(Saulėgrąža @ 2010 12 05, 21:25)
valgiau 4 stiklinės pasukų, 1riekė duonos, 2dž persikai ir 4 graikiniai riešutai, na plius vanduo ir arbata žalia be cukraus
Sakykim tokia dietine diena
QUOTE(Saulėgrąža @ 2010 12 05, 21:25)
O gal nėra kam tirpti, kai aš po gimdymo su mažyle gryžau su 95kg, o ūgis mano 066cm, tai nenusotabu, akd ir tuos pasikeitimus žmonės pastebi, kai nuo 95 per 8mėn pasikeičiau į 84kg , ir dabar per paskutinį mėn dar -5kg, tai ir matosi, o kai jūs ir taip lieknos, tai manau, kad tikrai pasimatys po kokio pusmetuko, kad sutvirtėjot, raumenukai ryškesni ir pan linijos dailesnės..
O mano ūgis 1.60, iš vis žema... Ir pilvas labai negražiai apdribęs jau nekalbu apie kojas.. Atrodo stengiuos,stengiuos,o kai užeina valgymas tai nesustosiu.. Vos ne kaip pas
QUOTE(Kapish @ 2010 12 05, 21:36)
O mano ūgis 1.60, iš vis žema... Ir pilvas labai negražiai apdribęs jau nekalbu apie kojas.. Atrodo stengiuos,stengiuos,o kai užeina valgymas tai nesustosiu.. Vos ne kaip pas
tai tikraia ne tragiškai, nes pagal svorį kaip ir norma dar po biškiuką pasieksi ką nori tik nestresuok dėl to, kg pirmyn, kg atgal
aš prisidaviau penktadieni su 78,7 o jau šeštadienį svarstyklės parodė 79,4 išsigandau, bet šiandien jau 78,9kg, aš manau, kad svoris spyriojasi, šokinėja, turi nusistovėt, stabilizuotis, tad nėra ko norėt, jog viskas greit ir taip kaip norim Tikiuosi nebelips jis atgal reik tik pralaukt tą laiką ir viskas bus gerai