Siandien matavausi viska sau rasytis, nes as sau ismatavimus rasausi po to kai pabaigiu pilnai lygi (vakar baigiau JM II lygi ) ir daug daugiau vietu matuojuosi. Tikrai likau patenkinta rezultatais. Pasiziurejau veidrodyje i save ir tikrai galiu pasakyt kad as daug grazesne dabar. Pilvukas kazkur prapuoles (-6cm), liemuo isryskejes (-5cm), aisku klubu (-3cm) ar uzpakaliuko (-2cm) apimciu tikrai nepastebiu plika akimi, bet oda grazesne, gal celiulitas nyksta po truputi cia pokycius is viso surasiau nuo pirminiu duomenu
Siandien as labai laiminga
QUOTE(Kapish @ 2010 12 04, 22:58)
reiks pasidaryti kur nusipirkt, nes dabar sportuoju be jų
o kaip manai, jeigu aš išvyksiu nepabaigus JM programos iki galo grįžus galėsiu ją tęsti ar geriau būtų per naują pradėti?
o kaip manai, jeigu aš išvyksiu nepabaigus JM programos iki galo grįžus galėsiu ją tęsti ar geriau būtų per naują pradėti?
Tu hanteliuku pilna hyper maximose ir ten jie kainuoja apie 8lt na gal ir mazesnese butu, reikia paziureti, taip pat maciau rimi dideleje parduotuveje hanteliukus irgi apie 8lt. O senuai tai kaip ir sporto prekiu parduotuves uzsikele kainas neaisku uz ka. Po 35lt jei gerai pamenu hanteliuku pora
Papildyta:
QUOTE(acura_maniake @ 2010 12 05, 13:05)
Sveikos
atrodo baigesi mano JM susirgau skauda visa kunanet padus,o kaklo isvis pasukt negaliu nes taip gerkle skauda
atrodo baigesi mano JM susirgau skauda visa kunanet padus,o kaklo isvis pasukt negaliu nes taip gerkle skauda
Jei jau taip tai ir nesportuok geriau. issigydyk pilnumoj o tada vel i trasa