merginos, tyngiu sportuot, prisivalgiau vištienos su raugintais kopūstais tai tik miegot norisi
Patarkit ,ką sportuot man toliau, negaliu III lygio normaliai daryt kelienį skaudėt pradėjo
Pleputės vos spėju skaityti O aš šiandien naują JM išbandžiau The Biggest Loser Workout - Power Sculpt (51 min) Ten t.p. storuliukams, bet be šokinėjimų, pradžioj ir gale veda JM, viduryje biškutį mergina ir paskui toks vyriškis, bet jie pagal JM metodiką. Suprakaitavau, likau patenkinta ir aš ir mano nugara, pakeičiau vos pora pratimų. dar atradau tokius :
The Biggest Loser Workout - Cardio Max - čia kažkas panašaus, tik intensyviau atrodo
The Biggest Loser 30-Day Jump Start - o čia storuliukai vieni be trenerio pagal JM sportuoja
Jillian Michaels - The Biggest Winner! How to Win by Losing - o va šitas tai sunkus, iš 5 dalių + JM filosofija. ten kikboksas, stepai ir kt. sunkoki pratimai.
Jillian Michaels - Yoga Meltdown - šitam yra du lygiai, JOGA
Jillian Michaels - Making the Cut (Exercise & Fitness) - 2008 - radau dar viena JM knygą, kaip mesti svorį, su dietomis pagal metabolizmo tipą, pratimais, gaila kad tik anglų kalba.
Samanta, pasidalink bandelių receptu, noriu baisiausiai bet nemoku jokių skanių bandelių ar sausainių, o Kalėdoms norėtusi kažko skanaus naminio
The Biggest Loser Workout - Cardio Max - čia kažkas panašaus, tik intensyviau atrodo
The Biggest Loser 30-Day Jump Start - o čia storuliukai vieni be trenerio pagal JM sportuoja
Jillian Michaels - The Biggest Winner! How to Win by Losing - o va šitas tai sunkus, iš 5 dalių + JM filosofija. ten kikboksas, stepai ir kt. sunkoki pratimai.
Jillian Michaels - Yoga Meltdown - šitam yra du lygiai, JOGA
Jillian Michaels - Making the Cut (Exercise & Fitness) - 2008 - radau dar viena JM knygą, kaip mesti svorį, su dietomis pagal metabolizmo tipą, pratimais, gaila kad tik anglų kalba.
Samanta, pasidalink bandelių receptu, noriu baisiausiai bet nemoku jokių skanių bandelių ar sausainių, o Kalėdoms norėtusi kažko skanaus naminio
QUOTE(Saulėgrąža @ 2010 11 29, 16:10)
merginos, tyngiu sportuot, prisivalgiau vištienos su raugintais kopūstais tai tik miegot norisi
Patarkit ,ką sportuot man toliau, negaliu III lygio normaliai daryt kelienį skaudėt pradėjo
Zmonems, kuriu sanariai netvarkoj labai tinka pilatesas.
Irmusiuk,as pagal sita http://www.geri-rece...antes-foto.html
QUOTE(samanta* @ 2010 11 29, 17:19)
Reikės kokia dieną išbandyti o tu pirmąkart bandei, ar jau patikrintas receptas, skanios?
QUOTE(Nude @ 2010 11 29, 16:18)
Zmonems, kuriu sanariai netvarkoj labai tinka pilatesas.
Ačiū, bandysiu kažką daryt, bet man kažkaip motyvacija mažėja
nors I ir II lygis viskas buvo gerai, bandysiu "paskutinį šansą" gal šiandien nors kiek skaičiau, kad cardio treniruotės padeda geriau svorį mesti .. bet tie šuoliukai, man su 80kg sudėtingi
QUOTE(irmusiux @ 2010 11 29, 16:25)
Reikės kokia dieną išbandyti o tu pirmąkart bandei, ar jau patikrintas receptas, skanios?
skanios labai
QUOTE(Saulėgrąža @ 2010 11 29, 17:41)
Ačiū, bandysiu kažką daryt, bet man kažkaip motyvacija mažėja
nors I ir II lygis viskas buvo gerai, bandysiu "paskutinį šansą" gal šiandien nors kiek skaičiau, kad cardio treniruotės padeda geriau svorį mesti .. bet tie šuoliukai, man su 80kg sudėtingi
saulegraza nu nu nu, as ne ka skiriuosi nuo taves keli kg tik, taip kad susiimk, nebus visada lengva, va doviem pradejo simuliuoti, dabar tu, nezinau ar dziaugsites vasara jei taip toliau sukask dantis ir pirmyn
Žinai Sauliuk, aš galvoju gal kokią dietą pasiimt ir džaiugtis rezultatis nes kažkada laikiausi chazano dietos, buvau pametus kežkiek kg, ir gerai jaučiausi, nervina mane sportuot kai vaikai aplink šmirinėja arba reik ataukot min. 150lt ir eit į klubą sportuot, tada mane vėl sąžinė grauš, kad ir taip pinigų trūksta, o aš sportuot aikštau,, vaikai be mamos kas vakarą sėdi ir panašiai, bet po to pagalvoju, ateina šventės, akip aš atrodysiu su savo ta dieta nu ir makalojuosi su savo mintim vis,,, be to , man vis dar pilvas streikuoja, šlykščiai jaučiuosi ir aš dar šiandie nesportavus, galėsiu tik po geros valandos, nes pavalgiau vakarienę lakstėm šiandie, mažiesiems nupirkom dovanas, tiksliau dukrytei dar liko išrinkt ir mano broliui mažąjam,,, o suaugusiems nežinau nežinau ką sugalvot, taip nenoriu to pirkinių bumo, tikriausia reiks kažką sumastyt smulkaus ir gražaus, savo darbo, pernai buvo arbata ir mūsų su vaikais kepti-puošti meduoliai
oho kokios mintys pas tave saulegraza
as tau tik galiu patarti,kad va dietos yra laikinas dalykas,juk pati esi gyvas pavyzdys,kad numesti kg sugizo,o jei meti letai sporto pagalba ir mityba susireguliavusi,gali pasiekti ilgalaikiu rezultatu..Ir dar nuo dietos ir staigiai nukritusiu kg ,oda suglemba,kunas neatrodo taip graziai,kaip ji treniruojant..na bet cia tavo teise rinktis mazute ..na pas mane ir 2 metuku vaikis,pastoviai zyzia kai mama sportuoti susiruosia,bet jau baigia priprasti,kaip ir as ...o ir i dieta valios reikia daug daug ideti
ir pastangu,kaip ir i sporta,bet rezultati kokie dietos,o kokie sporto pamastyk?
jei visdelto nuspresi dietintis bent 2 kart per savaite itrauk ,kokia mankstele
as tau tik galiu patarti,kad va dietos yra laikinas dalykas,juk pati esi gyvas pavyzdys,kad numesti kg sugizo,o jei meti letai sporto pagalba ir mityba susireguliavusi,gali pasiekti ilgalaikiu rezultatu..Ir dar nuo dietos ir staigiai nukritusiu kg ,oda suglemba,kunas neatrodo taip graziai,kaip ji treniruojant..na bet cia tavo teise rinktis mazute ..na pas mane ir 2 metuku vaikis,pastoviai zyzia kai mama sportuoti susiruosia,bet jau baigia priprasti,kaip ir as ...o ir i dieta valios reikia daug daug ideti
ir pastangu,kaip ir i sporta,bet rezultati kokie dietos,o kokie sporto pamastyk?
QUOTE(samanta* @ 2010 11 29, 18:32)
oho kokios mintys pas tave saulegraza
gal per didelius kruvius saulegraza uzsidedi, sportuok puse valandos ir uzteks kol praeis nuotaikos. as negaliu dietu, man is kart stoga kelia