Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose... *8 Namučiai

g.gif merginos, tyngiu sportuot, prisivalgiau vištienos su raugintais kopūstais tai tik miegot norisi biggrin.gif

Patarkit ,ką sportuot man toliau, negaliu III lygio normaliai daryt sad.gif kelienį skaudėt pradėjo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulėgrąža: 29 lapkričio 2010 - 15:10
na va as po treniruotes jau karsta.gif ,visa slapia slapia,va cia tai treniruote thumb_yello.gif ,nuo koju tikrai nuvare,bet iveikiama,man pats tas ,kaitaliosiu su JM 2 ir 3 lygiu sia,jauciuosi kaip issunkta citrina biggrin.gif ,bet siaip tai geris sita treniruote dirol.gif
Atsakyti
Pleputės doh.gif vos spėju skaityti lotuliukas.gif O aš šiandien naują JM išbandžiau The Biggest Loser Workout - Power Sculpt (51 min) Ten t.p. storuliukams, bet be šokinėjimų, pradžioj ir gale veda JM, viduryje biškutį mergina ir paskui toks vyriškis, bet jie pagal JM metodiką. Suprakaitavau, likau patenkinta ir aš ir mano nugara, pakeičiau vos pora pratimų. dar atradau tokius :

The Biggest Loser Workout - Cardio Max - čia kažkas panašaus, tik intensyviau atrodo g.gif

The Biggest Loser 30-Day Jump Start - o čia storuliukai vieni be trenerio pagal JM sportuoja

Jillian Michaels - The Biggest Winner! How to Win by Losing - o va šitas tai sunkus, iš 5 dalių + JM filosofija. ten kikboksas, stepai ir kt. sunkoki pratimai.

Jillian Michaels - Yoga Meltdown - šitam yra du lygiai, JOGA

Jillian Michaels - Making the Cut (Exercise & Fitness) - 2008 - radau dar viena JM knygą, kaip mesti svorį, su dietomis pagal metabolizmo tipą, pratimais, gaila kad tik anglų kalba.

Samanta, pasidalink bandelių receptu, noriu baisiausiai bet nemoku jokių skanių bandelių ar sausainių, o Kalėdoms norėtusi kažko skanaus naminio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulėgrąža @ 2010 11 29, 16:10)
g.gif merginos, tyngiu sportuot, prisivalgiau vištienos su raugintais kopūstais tai tik miegot norisi biggrin.gif

Patarkit ,ką sportuot man toliau, negaliu III lygio normaliai daryt sad.gif kelienį skaudėt pradėjo

Zmonems, kuriu sanariai netvarkoj labai tinka pilatesas. smile.gif
Atsakyti
Irmusiuk,as pagal sita http://www.geri-rece...antes-foto.html
Atsakyti
QUOTE(samanta* @ 2010 11 29, 17:19)

Reikės kokia dieną išbandyti g.gif o tu pirmąkart bandei, ar jau patikrintas receptas, skanios? ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Nude @ 2010 11 29, 16:18)
Zmonems, kuriu sanariai netvarkoj labai tinka pilatesas.  smile.gif

Ačiū, bandysiu kažką daryt, bet man kažkaip motyvacija mažėja sad.gif
nors I ir II lygis viskas buvo gerai, bandysiu "paskutinį šansą" gal šiandien g.gif nors kiek skaičiau, kad cardio treniruotės padeda geriau svorį mesti .. bet tie šuoliukai, man su 80kg sudėtingi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(irmusiux @ 2010 11 29, 16:25)
Reikės kokia dieną išbandyti  g.gif  o tu pirmąkart bandei, ar jau patikrintas receptas, skanios?  ax.gif

skanios labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulėgrąža @ 2010 11 29, 17:41)
Ačiū, bandysiu kažką daryt, bet man kažkaip motyvacija mažėja sad.gif
nors I ir II lygis viskas buvo gerai, bandysiu "paskutinį šansą" gal šiandien  g.gif  nors kiek skaičiau, kad cardio treniruotės padeda geriau svorį mesti ..  bet tie šuoliukai, man su 80kg sudėtingi biggrin.gif

saulegraza nu nu nu, as ne ka skiriuosi nuo taves keli kg tik, taip kad susiimk, nebus visada lengva, va doviem pradejo simuliuoti, dabar tu, nezinau ar dziaugsites vasara jei taip toliau mirksiukas.gif sukask dantis ir pirmyn biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte0925: 29 lapkričio 2010 - 17:08
Žinai Sauliuk, aš galvoju gal kokią dietą pasiimt ir džaiugtis rezultatis tongue.gif nes kažkada laikiausi chazano dietos, buvau pametus kežkiek kg, ir gerai jaučiausi, nervina mane sportuot kai vaikai aplink šmirinėja sad.gif arba reik ataukot min. 150lt ir eit į klubą sportuot, tada mane vėl sąžinė grauš, kad ir taip pinigų trūksta, o aš sportuot aikštau,, vaikai be mamos kas vakarą sėdi ir panašiai, bet po to pagalvoju, ateina šventės, akip aš atrodysiu su savo ta dieta ohmy.gif nu ir makalojuosi su savo mintim vis,,, be to , man vis dar pilvas streikuoja, šlykščiai jaučiuosi sad.gif ir aš dar šiandie nesportavus, galėsiu tik po geros valandos, nes pavalgiau vakarienę sad.gif lakstėm šiandie, mažiesiems nupirkom dovanas, tiksliau dukrytei dar liko išrinkt ir mano broliui mažąjam,,, o suaugusiems nežinau nežinau ką sugalvot, taip nenoriu to pirkinių bumo, tikriausia reiks kažką sumastyt smulkaus ir gražaus, savo darbo, pernai buvo arbata ir mūsų su vaikais kepti-puošti meduoliai smile.gif
Atsakyti
oho kokios mintys pas tave saulegraza unsure.gif
as tau tik galiu patarti,kad va dietos yra laikinas dalykas,juk pati esi gyvas pavyzdys,kad numesti kg sugizo,o jei meti letai sporto pagalba ir mityba susireguliavusi,gali pasiekti ilgalaikiu rezultatu..Ir dar nuo dietos ir staigiai nukritusiu kg ,oda suglemba,kunas neatrodo taip graziai,kaip ji treniruojant..na bet cia tavo teise rinktis mazute smile.gif ..na pas mane ir 2 metuku vaikis,pastoviai zyzia kai mama sportuoti susiruosia,bet jau baigia priprasti,kaip ir as biggrin.gif ...o ir i dieta valios reikia daug daug ideti
ir pastangu,kaip ir i sporta,bet rezultati kokie dietos,o kokie sporto pamastyk?
jei visdelto nuspresi dietintis bent 2 kart per savaite itrauk ,kokia mankstele
Atsakyti
QUOTE(samanta* @ 2010 11 29, 18:32)
oho kokios mintys pas tave saulegraza unsure.gif
as tau tik galiu patarti,kad va dietos yra laikinas dalykas,juk pati esi gyvas pavyzdys,kad numesti kg sugizo,o jei meti letai sporto pagalba ir mityba susireguliavusi,gali pasiekti ilgalaikiu rezultatu..Ir dar nuo dietos ir staigiai nukritusiu kg ,oda suglemba,kunas neatrodo taip graziai,kaip ji treniruojant..na bet cia tavo teise rinktis mazute smile.gif ..na pas mane ir 2 metuku vaikis,pastoviai zyzia kai mama sportuoti susiruosia,bet jau baigia priprasti,kaip ir as biggrin.gif ...o ir i dieta valios reikia daug daug ideti
ir pastangu,kaip ir i sporta,bet rezultati kokie dietos,o kokie sporto pamastyk?
jei visdelto nuspresi dietintis bent 2 kart per savaite itrauk ,kokia mankstele

gal per didelius kruvius saulegraza uzsidedi, sportuok puse valandos ir uzteks kol praeis nuotaikos. as negaliu dietu, man is kart stoga kelia schmoll.gif
Atsakyti