Sveikutės
QUOTE(acura_maniake @ 2010 12 04, 11:29)
o as negaliu,man po 20val vakaro atsijungia protas

visa diena galiu graziai maitintis,tada 18val pavalgau kaip ir vakariene nu ir sakau viskas nevalgysiu

bet va paguldau vaikus biski pries 20val ir vsio,prasideda kursavimas prie saldytuvo,valgau viska is eiles nors ir nenoriu

ir svarbiausiai as pati zinau,kad tikrai galiu susiimt,kad jei nevalgyciau vakare tai po 1kg per savaite laisvai numesciau

o vistiek savo darau
Man prireikė metų, kol įpratau nevalgyt po 18 val, su įvairiais nuopoliais bet save įveikiau ir dabar po 18 val nė kąsnio, pati nebenoriu, nes jei užvalgau skrandis streikuoja, matyt įprato tokiu laiku nieko nebevirškint, tad ilsisi ir pyksta jei jam darbo duodu

tad stiprybės kantrybės ir pamatysi kaip pavyks
Dėl sąrašiukų ir planų, tai irgi tokius turiu ir nuolat rašausi, nes tikrai taip lengviau, bet kai mane užpuolė įvairios sveikatos problemos ir svoris nekrito, ne kartą planus savo ir plėšiau ir braukiau, tada laabai sunku, bet va dabar vėl viskas gerai

turiu tokį sąsiuvinį storą prikištą visokios info kaip maitintis, įvairios kalorijų lentelės, gražių moterų gražių figurų esu prisirinkus, tai juokauju jei svoris kristų pačiai, tai kiek info turiu galėčiau dietologe dirbt

bet kai pačiai sunkiai sekasi, kažkaip keistai atrodytų
Gero ir šilto savaitgalio visoms