Labas rytas -vaisinu
Smagaus,aktyvaus ir ziemisko savaitgalio visoms
QUOTE(samanta* @ 2010 12 04, 10:36)
Labas rytas
Samanta kaip visada pašildo namučius ir mus pavaišina imu aš arbatą ir dar bandelę..... šiandien man geros dienos, tai tinginiausiu
Vakar atmyniau dviratį 30min. tokiu gan sunkiu rėžimu, tai taip sušilau kad maža tikrai nepasirodė + pratimukų pilvui ir nugarai padariau. Padarysiu eksperimentą ir šitaip pasportuosiu iki kito matavimo, nes kiek žinau dviratukas gerai tirpdo riebaliukus, patikrinsim
Gero savaitgalio, ir be jokių depresijų, atsipalaiduokim, pasimėgaukim
QUOTE(samanta* @ 2010 12 04, 10:36)
aciu samantai uz arbata parsivesiu pilates ten filmukai po 20 min, nezinau ar yra kas ten gero, reiks isbandyti. kai grysiu siusiu vaikui nykstuko kauke, greit elglute darzelyje.
Laba ryta, as prisisportavau jau siandien, nors kazkaip sunkiai sekesi, nes labai anksti ryte sportavau. na o dabar lekiu i gimtadieni, visa diena siandien lakstysiu sekmes visom sportuojanciom ir geros dienos besiilsinciom
Labasrytas
Katik atsikėliau, dar nieko nevalgiau planuoju pasidaryt iškrovą šiandien tik dar nežinau su kuo
Lėksiu šiandien į prismą pažiūrėt kas gero
Katik atsikėliau, dar nieko nevalgiau planuoju pasidaryt iškrovą šiandien tik dar nežinau su kuo
Lėksiu šiandien į prismą pažiūrėt kas gero
Laba ryta
pasakykit jus man kaip nevalgyt po 18val nu vis prisikemsu
pasakykit jus man kaip nevalgyt po 18val nu vis prisikemsu
QUOTE(acura_maniake @ 2010 12 04, 10:42)
Aš irgi
nezinau ka patarti ,man irgi sunku,bet reikia valios tureti
bat daznai buna kokia jau 8-9 val vakaro ,kad ziauriai ko nors uzsinoriu,bet kenciu,galvoju ryt ryte atsikelsiu ir prisikimsiu kiek noresiu,nes jau geriau ryte nei vakare,o ateina rytas ir as dazniausiai nebenoriu to ko vakare norejau ,suvalgau iprastus pusrycius ir viskas
Man atrodo svarbiausia neprisikimsti bent 2val pries miega,gal velai eini miegot,tada gali ir 18val uzvalgyt ko nors
QUOTE(Saulėgrąža @ 2010 12 04, 11:08)
Ogo, ačiū Saulyte, už gausius apdovanojimus, vakar teko pavakarot pas uosšvius, kalnas spurgų ant stalo stovėjo, didelis kalnas naminių, gausisi pacukruotos pudra ir kvepiančios... nesuvalgiau nei kasnelio, nors ir siūlė siūlė visi
Saunuole tas naminis maistas,kepiniai tikrai veda is proto,sunkiausia atsispirti tokioms pagundoms
QUOTE(white kitty @ 2010 12 04, 11:19)
Man atrodo svarbiausia neprisikimsti bent 2val pries miega,gal velai eini miegot,tada gali ir 18val uzvalgyt ko nors
Saunuole tas naminis maistas,kepiniai tikrai veda is proto,sunkiausia atsispirti tokioms pagundoms
Tiesiog , kai pasakiau nesiūlykit, tikraai nevalgysiu išpūtė uosšvis akis, o kodėl nemėgsti spurgų? sakau : ne, aš mėgstu, bet ne 22val vakaro, tokiu laiku mono skrandis jau miega man rytoj bus labai sunku ir nelindo daugiau