Labas vakaras visoms

labai persiprasau kad taip velai bet grizus po pirmos dienos praktikos nuluzau pamiegot porai valandeliu

mat visa nakti nemiegojau, labai jaudinausi ir bijojau pramiegot

Na ka as galiu pasakyti, jus visos saunuoles, visos tik lieknejat, grazejat, o as va mastau kad tikrai nebeiseis man tiek sportuoti kaip iki dabar. Itariu kad sportuosiu tik 1-2dienas savaites vidury jei iseis ir savaitgali. Na man tas pora savaiciu iki kaledu svarbu kad nepriaugciau bent, o po kaledu vel galesiu daugiau sportuoti nes nebereiks i paskaitas

taigi prisiduodu:
Svoris - 73,5Kg (cia mazdaug nes pas mane tik kilogramines, bet sustojo rodykle tarpe 73 ir 74) (-0,5)
Liemuo 82cm (-1)
Klubai 102cm (-2)kazin ar gerai cia tikrai pamatavau
Slaunys 61,5cm (-0,5)
Na tai tiek. Siandien likau be sporto, bet ryt ir sekmadieni atsportuosiu dvigubai daugiau kad uztektu keliom dienom i prieki

Ryt baigiu 2 jm lygi, bet kad mazai nebutu pabandysiu po jo prijungti dar 1lygi ir plius savo nuolatinius papildomus pratimukus

Ir dar:
Noreciau visom labai labai padekoti uz viena kitos palaikyma ir dar karta pasakyti kad mes visos esam nuostabios, jog nesedim namie, nekertam bandeliu ir pyragaiciu ir neverkiam kokios mes neva storos, o sportuojam, pamilstam save is naujo ir grazinames pries vasara. Aciu jum visom uz tai