QUOTE(kritike7 @ 2010 12 03, 14:00)
Kadangi penktadienis ir jau adventas tai siandien tik zuvi valgau
jokiu mesos gamyniu.
Einu sportuot net nuotaika pagerejo po matavimu
Sveikinu su pasiekimais,man irgi nuotaika pagerejo,kai pamaciau,kad klubai sumazejo
Man adventas jau savaite tesiasi,nezinau kas pasidare, nenoriu mesos ir viskas,visa savaite tik zuvis,grudiniai produktai ir pan,jauciu kai uzsinoresiu kada mesos,visa diena desras kramsnosiu
Papildyta:
QUOTE(Kapish @ 2010 12 03, 14:48)
Saulyte, išsiunčiau duomenis į až.
kitty, tu neįsivaizduoji kaip aš tau pavydžiu tokių duomenų.
nuo kada tu jau "kūdinies"? koks buvo pradinis svoris?
Aciu
Bet as tiesa sakant sportuoti pradejau tik pries menesi ir su tikslu sutvirtinti raumenukus,sustangrinti kuna,padailinti pilvuka,svorio mest kaip ir nereikia,norejau tik nuo klubu siek tiek numest ir jau pavyko
Mano tokie duomenys jau keleri metai,svoris stabilus,o kazkada buvau apkunesne iki 60sveriau,bet paskui turbut naktinis darbas itakojo,kad svoris kazkaip pradejo tirpti,nes nei mitybos nereguliavau nei sportavau,bet pasiekiau 55 kg ir ties ta riba sustojau,subrendau vadinasi (man 24)
O dabar kaip ir sakiau,sportuoju,nes noriu buti dar dailesne,istvermingesne ir siaip bendrai savijautai
Papildyta:
QUOTE(saulyte0925 @ 2010 12 03, 14:49)
aisku, del svorio nebuvau uzfiksavus
kitty ir tu nori i lentele?
Ne saulyt,manes neirasinek,manau mano apimtys nepasikeis labai,nes po menesio viskas vietoje tik vat vienas pasikeitimas -2cm klubai,sportuosiu toliau ir ziuresiu,jeigu po kurio laiko bus kazkokie pasikeitimai,pranesiu cia
Nes jei pradesiu pildyti kas savaite lentele,nusibosiu su tais paciais duomenimis