Labuka.
as tuoj issimatuosiu,svorio tai sia savaite nenumeciau,bet kazkaip ir nestresuoju del to nes fiziskai zimiai geriau jauciuos nei pries 2sav.
QUOTE(white kitty @ 2010 12 02, 22:12)
O man atvirksciai,visokiu pyragu,sausainiu gali nebuti (nors megstu kartais pasmaguriauti) bet be pienisko sokolado negaliu gyventi
Man irgi piragai ir bandeles nelabai patinka,isvis duonos nevalgau ir jokiu batonu nes sumustiniu nemegeja,
vat gris vyras tai gal koki viena ir suvalgysiu.
O del sokolado ar saldainiu galva esu pametus ,bet cia man nuo vaikystes priklausomybe,bunu pikta kai namie nieko saldaus nera.
QUOTE(aurute__ @ 2010 12 02, 22:26)
kai as laukiausi siaip mazai valgydavau, bet visada kai eidavau i darba nulekdavau pora karstu spurgu nusipirkti, nes ai galvoju nescia esu galiu valgyti ka noriu ir neriboti kad db taip, ka galetum valgyti kiek nori ir nestoretum
bet yra tokiu zmoniu kurie valgo beleka, belekada, nesportuoja ir kudi kaip dviraciai yra
Cia as taip iki nestumo galejau sau leist,23.30 vakare issivirt puse poko makaronu susveist net nemirktelejus ir nieko.svoris 6 metus is vietos beveik nejudejo buvo 52-54 ir nei gramo daugiau.o dabar stovi vietoj ir nejuda,numetu iki 60 ir viskas,taip va ir balansuoju tarp 60kg ir 62
QUOTE(samanta* @ 2010 12 03, 09:38)
o gyvu atsirado
as ir taip pat meniuka susideliojusi esu,su priespieciais ir pavakariais
ir varskiu negaliu valgyti
na tik grudeta ir ta su uogiene,o siandien kaip uzsinorejau hematogeno
,sakiau pavakariam su arbata reikes nusipirkti,eisim veliau su vaiku iki miesto gal nesusalsim
,reikia man plauku dazu nusipirkti ir kokio idegio kremo,nes labai jau isbalusi as
Mes jau is lauko,siandien visai nesalta,ner tokio vejo kaip vakar. Tai fainai pasibuvom.
QUOTE(irmusiux @ 2010 12 03, 09:59)
Labas rytas
O aš jau noriu eglutę pasipuošti
kažkaip norisi namuose kalėdinės nuotaikos, nes per tokius orus niekur neišeinam, nieko nematom, ir nesijaučia kad šventės artėtų. Pernai dukrytė dar nesuprato kas ta eglutė ir išvis nekreipė į ją dėmesio, o šiemet tikriausiai nupuoš ne kartą
As siais metais apie eglute jau rugseji svajojau,
bet va atejo gruodis ir dingo noras, kazkaip ner to laukymo jausmo. O Taip tikrai nupuos,maniske praeitais metais i diena nezinia po kiek kartu nupuosdavo
,siais metais gal paviks susitart ir supras kad negalima,nors esu isitikinus kad kai tik nematysiu tai nuraus koki zaisliuka jei visos egles neisvers.