Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose... *8 Namučiai

Drakoscha, raminkis tik, juk dėl savęs to nori, juk dėl savęs to sieki, aš tai dėl nieko tiek nepadaryčiau, kiek dėl savęs, ir ačiū MB , kad nepasakė niekada nei vieno žodžio, apie mano formas ir pan, tiesiog žmogus išlaukė, o kai pamačiau 7 svarstyklių skydelyje smile.gif pasakė man patinka, kaip tu džiūgauji smile.gif svarbiausia nusiteikimas ir nereikia savęs graužti, dėl vieno ar kito kasnio smile.gif, tiesiog visas procesas sulėtės ar sustos apsivalgius.. bet jei susiimsi po kiek laiko atsistatys smile.gif taip, akd viskas gerai, jei tai darai dėl savęs,
aš vakar atsilenkimus darau ir kaifuoju, mano pilvukas gražėja, kakta šlapia nuo prakaito, o aš šypsaus, MB sako, nemačiau tavęs tokios jau seniai, ,taip nematė, nes jau seniai taip nemylėjau savęs tongue.gif
Esu užsirašius sau :
AŠ MYLIU SAVE- TODĖL MAN NE VISVIEN, KAIP AŠ ATRODAU IR KAIP JAUČIUOSI : )
Papildyta:
QUOTE(samanta* @ 2010 12 03, 10:17)
nu ziurek tu man,kad veliau nueitum nono.gif
na o as einu jau dabar biggrin.gif

Ji su manim eis, kai pusryčiai pilve apsisuks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulėgrąža @ 2010 12 03, 10:28)
Drakoscha, raminkis tik, juk dėl savęs to nori, juk dėl savęs to sieki, aš tai dėl nieko tiek nepadaryčiau, kiek dėl savęs, ir ačiū MB , kad nepasakė niekada nei vieno žodžio, apie mano formas ir pan, tiesiog žmogus išlaukė, o kai pamačiau 7 svarstyklių skydelyje smile.gif pasakė man patinka, kaip tu džiūgauji smile.gif svarbiausia nusiteikimas ir nereikia savęs graužti, dėl vieno ar kito kasnio smile.gif, tiesiog visas procesas sulėtės ar sustos apsivalgius.. bet jei susiimsi po kiek laiko atsistatys smile.gif taip, akd viskas gerai, jei tai darai dėl savęs,
aš vakar atsilenkimus darau ir kaifuoju, mano pilvukas gražėja, kakta šlapia nuo prakaito, o aš šypsaus, MB sako, nemačiau tavęs tokios jau seniai, ,taip nematė, nes jau seniai taip nemylėjau savęs tongue.gif
Esu užsirašius sau :
AŠ MYLIU SAVE- TODĖL MAN NE VISVIEN, KAIP AŠ ATRODAU IR KAIP JAUČIUOSI : )

Aišku, kad dėl savęs...
O kai dar palaikymo komanda - jus merginos - tai motyvacija ištiesų atsiranda.
Mano MB man nieko nesake, kai sveriau 79... Sakydavo, kad jeigu tau gerai, tai ir man gerai. Svarbiausia, kad tau butu gerai 4u.gif
Bet drausmes kartais reikia, oi reikia.... lotuliukas.gif

dar MB kartais pasako, cia ne i tema, del pvz. darbo: as suprantu, tu tipo prie meno, tau įkvėpimo reikia, bet žinai, tu gal jau eik nuo kompo smile.gif smile.gif
tai va, ir dėl sporto įkvėpimas turi būti lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo drakosha: 03 gruodžio 2010 - 10:42
Labas rytas, na ka prisiduosiu ir as smile.gif svoris praktiskai toks pats nerasysiu tu gramu smile.gif
svoris:64kg
Lemuo: 79cm(-1cm)
Klubai :93,5cm (-0,5cm)
Slaunis: 54cm (-3cm)
nu va biski krito apimtys ypac slaunies bet gal ne taip ka matavau ax.gif
Atsakyti
kaip tylu šiandien ar visos sveriasi ir matuojasi ir negali savo apimtim ir svoriais patikėt smile.gif ar visos plušat, sportuojat ? ax.gif
Atsakyti
as tai dukryte neseniai pamaitinau smile.gif nu smile.gif siaip as apimtys matuojuos visur kur tik galiu, nepasakyciau kad buciau lb daug atsikraciusi, bet svarbiausia, kad kazkas juda is vietos. man svarviausiai kad tie sonai mazetu, o jie man apmazejo 3 cm, tai del to lb dziaugiuos smile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

svoris -0.6kg

liemuo -2cm

visa kita tas pats 4u.gif

butu didesnis minusas,bet vakar apsivalgiau blush2.gif vyrui buvo iseigine,tai buvo namie,nusiunciau i parduotuve pieno,tai parnese,ledu mano megstamiausiu,cipsu,alaus doh.gif blogis tie vyrai lotuliukas.gif
na ka sian bus diena su JM tik nezinau kada iseis sian pasportuot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(samanta* @ 2010 12 03, 08:41)
labas rytas 4u.gif

as kalta likau blink.gif lotuliukas.gif  ,gerai isperku savo kalte ir vaisinu tave pusryciais ,kad pralinksmetum biggrin.gif  essen.gif user posted image
na po mano vakarykstes iskrovos atspejot -1 kg clap.gif ,bet as ir dabar galvoju cia del iskrovos,o del sporto tai jauciu koks 100 gramu butu nukrite verysad.gif ,kazka ne taip darom,as tai zinau kad pas mane su maistu dar ne viskas tvarkoje,bet saulyte Tau kas dabar? g.gif  gal tikrai negalima kaitalioti programu blink.gif ,bet nesamone schmoll.gif ,esme yra fizinis kruvis ir nesvarbu ar tu viena diena i baseina eini,kita i aerobika,trecia pabegioti,ar tu visas 3 dienas begiosi,juk svarbu kruvis ir kcal kiek sudegini ,ai nzn ,einu matuotis apimciu doh.gif

Jau nepykstu irnesakyk.gif lotuliukas.gif Suvalgiau skanius pusrycius,varskes sureli ir aviziniu sausainiuku keleta su zoleliu arbata,dabar sedziu patenkinta rolleyes.gif Veliau suvalgysiu naturalaus jogurto su selenom essen.gif

QUOTE(samanta* @ 2010 12 03, 08:58)
svoris 56 kg
lemuo 67cm
klubai 92 (niekaip nemazeja) doh.gif  lotuliukas.gif
slaunis 50cm

Tavo duomenys beveik kaip mano,o koks tavo ugis?
Beje siandien pasimatavau,mano klubai sumazejo,visada buvo 92,o siandien ziuriu 90 blink.gif bet slaunis 51
Atsakyti
Sveikos,šimtas metu ax.gif mano kompas dar remontuojamas,tad trumpam atlekiau pas seseri,na ir prirašėte per savaitę biggrin.gif visokiom temomis,prisiduodu,kad neišmestumėt iš sektos. blush2.gif Kitą savaitę planuoja jau atiduoti kompą,tad bent trumpam prisesiu ir atsiusiu nuotraukas ax.gif o dabar galiu tik savo didelius dydžius priduoti blush2.gif nors man iki jūsų toli nes sportuoju labai minimaliai,kada leidžia leliukas,tad nemanau,kad aš konkuruosiu su jumis bet vėliau,kaip bus leliui bent puse metų užsiimsiu labaaai rimtai nes prieš nėštumą,na dar truputį prieš (keturis metus) blush2.gif svėriau 63kg.noriu b8ti bent 68kg.o dabar 84kg blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Na mano duomenai: biggrin.gif
ūgis - 1.65cm
liemuo - 87cm
klubai - 108cm
šlaunis - 62cm.
blush2.gif blush2.gif blush2.gif o papai ,kaip MB sako,kaip lolos ferari,ten visas svoris blush2.gif
Atsakyti
na pagaliau viską perskaičiau,daug minčių kilo,mažai turiu laiko paplepėti verysad.gif

Kalbėjot apie išvykusius vyrus svetur,na mano ir nuomonė,kad reikėtu jai yra galimybė kartu važiuoti nes mano patirtis rodo,kad,kaip sako,atstumas savo daro.Na aš keliavau taip pat ir dabo ir ne darbo reikalais o mano buvęs sėdėjo namuose ,tai po ilgesnio laiko taip ir nutrūko mūsų ryšys,likimas biggrin.gif

Kažkuri rašėte,neatsimenu blush2.gif ,kad tikite nykšykais ir palinkėjimais,tai manau tiesa nes turiu daug gyvų pavz.net tarp man artimų žmonių,pvz.mano brolis,kai skyrėsi su pirma žmona,labai daug iškentėjo,žmona paliko basą,sužlugdytą žmogų,bet jis jai palinkėjo,kad gyvenime ir ji tą pati pajaustų ir ką manote,šiai dienai butas tuoj bus parduodamas už skolas,pati sau vietos neranda....na vnž viskas atsisuko i ją.
aš galvoju,kad ko linkesi kitam viskas i tave atsigręž,tai gi ir pati stengiuosi net ir savo priešui palinketi geros nakties,nepavydėti biggrin.gif 4u.gif

o kas dėl svoriu tai ir aš labai kaifavau per nėštumą,kad nesimato pilvo ir galiu viska valgyti to rezultatas 24kg + verysad.gif daugiau taip sau ėsti neleisčiau g.gif o po metu planuoju antrą leliuką ax.gif tad reikia bent iki 68kg numesti,kad ir vel galečiau auginti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(white kitty @ 2010 12 03, 11:43)
Jau nepykstu irnesakyk.gif  lotuliukas.gif Suvalgiau skanius pusrycius,varskes sureli ir aviziniu sausainiuku keleta su zoleliu arbata,dabar sedziu patenkinta  rolleyes.gif Veliau suvalgysiu naturalaus jogurto su selenom   essen.gif
Tavo duomenys beveik kaip mano,o koks tavo ugis?
Beje siandien pasimatavau,mano klubai sumazejo,visada buvo 92,o siandien ziuriu 90  blink.gif bet slaunis 51

mano ugis 167
as po JM 2 lygio ,jei spesiu metabolism vakarui palikui biggrin.gif
einam mes iki PC ,tikiuosi nesusalti cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo samanta*: 03 gruodžio 2010 - 12:37
QUOTE(samanta* @ 2010 12 03, 12:35)
mano ugis 167
as po JM 2 lygio ,jei spesiu metabolism vakarui palikui biggrin.gif
einam mes iki PC ,tikiuosi nesusalti cool.gif

Na as 2cm zemesne,tai praktiskai turime vienodas figuras biggrin.gif

Merginos,kai norisi saldaus valgykite dziovintus vaisius,skanu ir sveika,as dabar sedziu ir lapnoju dziovintas slyvas,dar labai megstu datules,spanguoles,vysnias dziovintas bigsmile.gif
Kuo naudingi džiovinti vaisiai?

Džiovinti vaisiai turi daug skaidulų, vitaminų, natūralaus cukraus. Jie ypač naudingi dėl sudėtyje esančios ląstelienos, kuri pagerina virškinimą. Įdomu tai, kad, vaisiams džiūstant, išgaruoja vanduo, todėl juose atsiranda santykinai daugiau naudingųjų maistinių medžiagų.

Populiarios juodosios, geltonosios razinos. Kokiais atvejais jas valgyti rekomenduojama labiausiai?

Razinos – tai džiovintos vynuogės. Jose gausu kalio, magnio, natrio, vitaminų, todėl jos stiprina širdį, nervų sistemą. Maistinės skaidulos gerina virškinimą, mažina cholesterolio kiekį kraujyje, todėl tinka vartoti aterosklerozės bei kitų ligų profilaktikai. Beje, maistinės skaidulos taip pat mažina susirgimo vėžiu tikimybę.
Razinas rekomenduojama valgyti ir sergant peršalimo ligomis, sloga, kosuliu.

Turbūt daugelis žino, kad džiovintos slyvos gerina virškinimą, laisvina vidurius. O kuo jos dar naudingos sveikatai?

Džiovintos slyvos ne tik gerina virškinimą, skatina žarnyno peristaltiką, bet ir dėl jose esančių vitaminų (ypač A, C) bet taip pat stiprina regėjimą, didina organizmo atsparumą peršalimo ligoms.

Džiovintų slyvų sudėtyje nemažai ir mineralinių medžiagų, kas itin naudinga nervų sistemai, raumenims stiprinti, vandens apykaitai organizme.

Medikai yra pastebėję, kad žmonės, kurie valgo džiovintų slyvų, jaučiasi stipresni, darbingesni, mažiau pavargsta. Tai lemia slyvose esanti geležis.
Dėl visų minėtų savybių džiovintų slyvų ypač reikėtų valgyti šaltuoju metų laikotarpiu.

Ką galite pasakyti apie džiovintus abrikosus?

Iš visų džiovintų vaisių būtent džiovinti abrikosai turi daugiausia kalio, fosforo ir geležies, todėl, jei jų valgysite, pagerės medžiagų apykaita, širdies, raumenų darbas, sumažės fizinė ir emocinė įtampa. Fosforas labai svarbus kaulams. Jei norite būti darbingi ir jaustis žvaliai, kasdien suvalgykite po kelis džiovintus abrikosus. Šie vaisiai ypač naudingi sergantiesiems mažakraujyste.

Ar džiovinti obuoliai pakeičia žalius obuolius?

Džiovinti obuoliai pasižymi tuo, kad juose yra nemažas kiekis vitamino C – santykinai daugiau nei žaliuose (nes vanduo išgaruoja). Todėl, valgydami džiovintus obuolius, stiprinsime dantenas, dantis, kaulus, kraujagysles, imuninę sistemą, taip pat gerės ir geležies absorbcija. Tačiau nereikėtų pamiršti, kad džiovintų obuolių energinė vertė yra didesnė nei žaliųjų obuolių, todėl jų vartoti reikėtų saikingai.

Kokių naudingų medžiagų yra datulėse?

Datulės – kalio, kalcio, fosforo, magnio, geležies šaltinis. Todėl valgant datules gerėja raumenų, širdies veikla, sveikai vystosi dantys. Magnis mažina streso žalingą poveikį. Įdomu tai, kad datulėse yra medžiagų, chemine sudėtimi artimų aspirinui. Datulėse gausu ir eterinių aliejų.

Kuo ypatingos papajos, ananasai, vyšnios?

Papaja ypatinga tuo, kad joje yra visų vandenyje tirpių vitaminų, mineralinių medžiagų – K, Mg, Ca, Zn, Fe ir kt.
Ananasas puikiai padeda suvirškinti maisto produktus, todėl po sočių pusryčių, pietų ar vakarienės verta išgerti ananasų sulčių arba suvalgyti riekelę šviežio ananaso.
Tai padės išvengti nemalonaus sunkumo jausmo skrandyje ir greičiau pasisavinti daug baltymų turintį patiekalą.
Džiovintose vyšniose gausu geležies. Šios uogos reguliuoja kraujo krešėjimą, tinka infarktų ir insultų profilaktikai.
Atsakyti
Nu diovintos slyvos visai man nepadėjo, laisvint vidurius, tik išsipūtė pilva sir viskas blush2.gif
Papildyta:
saulyte, labas, kaip sekasi? 4u.gif
Atsakyti