Labas rytas, penktadienis
Saulyte, Tu labai mažai valgai, kaip maitinanti mama, o sportuoji daug ir sus svoriais, būtinai reik pakankamai valgyt, kad organizmas nejaustų bado, nes kitaip medžiagų apykaita sulėtėja
ir kaupiama viskas, net mažas kasniukas, nebūk tokia griežta sau
be to , kad pagaminti pienuką, tu išeikvoji dar apie 500kcal, o ir sportuoji daug, tai taip pat reikalauja energijos, ateinančią savaitę pamėgink susidėlioti menių, kad ir užkandėlės prieš pietus ir vakarienę būtų
QUOTE(white kitty @ 2010 12 02, 20:05)
Labai saunu,kad nori irodyti tiems pilnomis burnomis lasiniu
,kad gali buti kitokia nei jie,dar kuris laikas pastangu ir galima bus sakyti spyris i
stangriaja
QUOTE(drakosha @ 2010 12 02, 20:06)
Mergaites, duokit spyri i ...ikna....
Siandien sportavau be jooooookiausio azarto
vis galvojau, baigsis cia siandien ar ne???? cia buvo JM III lygis, as ji bagiau ir kaitalioju su zones
kazkas ne taip, zodziu, reikia pendelio
" .... burnoja pilnom burnom lašinių ...."
jetau, kaip as laaaaasinius meeeeeegstu.....
Aš ir labai mėgstu
bet jau taip laikausi, kad mėnesis jau, tik vaikams atpjaunu, o pati nė nepauostau, gal kada nors atsipjausiu ir aš, bet dar ne dabar
QUOTE(doviem @ 2010 12 02, 21:18)
tai as jau supratau kad radai ir nebepaleidi, bet tu pasakyk kur
cia kaip
Doviem, kai susimatysim, papasakosiu viską, aplamai mano istorija įdomi, o gal keista, aš pradėjau tikėt visokiais palinkėjimais ir nykštukais, nes man labai daug pildosi kas, be to ir vaikų vardai susapnuoti pas mus
QUOTE(aurute__ @ 2010 12 02, 22:26)
O dabar rezultatai....
Svoris - 1,6kg
pilvas ties bamba -1,5cm
klubai -3cm
ranka - 0,5cm
blauzda - 0,5cm
Aš tikrai nebadauju, valgau tris kart plius du užkandžiai
dažniausia užkandžiai vaisiai
kartais koks sausainukas jei labai užsimanau, bet aš savęs neprievartauju, nenoriu aš tų varškių vakarienei, valgau ką noriu ir pan
Papildyta:
samanta, noriu to pyrago pusrytinio
jau kaip atrodo, reiks man kalėdom pamėgint sūrio pyragą pasidaryt, o jei ne nusipirksiu - nesvarbu, akd daug kalorijų, bet bent jau baltyminių