Labas rytas
Ryt penktadienis, ar laukiat?

manau rezultatai visų bus geri ir labai geri, merginos, gi delčia, apetitai sumažėję, skysčiai gerai šalinasi iš organizmo, puikus metas svoriukui kristi.
QUOTE(kritike7 @ 2010 12 01, 20:57)
Ten kazkuri vynelio nuejo atsigert o as MIXó buteliuka ismaukiau atsipalaidavimuj.
QUOTE(doviem @ 2010 12 01, 21:31)
nenoriu kad mna tam pokalbyje banke guruliuotu pilvas

įsivaizduoju
QUOTE(samanta* @ 2010 12 02, 08:37)
labas rytas mergikesas su zaliaja arbata pas jus
Aš ir žaliąją pamėgau, litrą per dieną išgeriu

šiandie medumi pasiskaninau, tai keistas skonis, pripratau jau be cukraus gert

O tas kojų dalis kurias išvardinai, man labai reik tvarkyt, žiaurios leškos pas mane, ką jau padarysi, kad figūra tokia, jog ant subiniaus ir kojų visi lašiakai

na ir ant pilvo truputis
QUOTE(saulyte0925 @ 2010 12 02, 10:08)
siandien lygiai menuo kaip sportuoju intensyviai, nezinau i kelis drabuzius jau ilendu, bet isvaizdai tai gal pilvas truputi pagrazejo, daugiau nieko nepastebiu, nu iki vasaros turbut matysis. siandien taip keistai kai ikvepiu jaucias durimas krutines srityje nestiprus, is po vakar metabolizm. matyt per stiprus buvo
Sveikinu su mėnesiuku tave, šaunuolė mūsų,
o čia ne širdį tai skauda?
daryk šiandie ramesnę mankštelę, duok biškiuka sau pailsėt
O akd įlendi jau į kažkokius rūbelius, tai super, reiškia apimtys mažėja, aš ir turiu pasidėjus krūvą kelnių , džinsų

kurios prieš vidurinėlį ir po jo nešiojau, tai tuos didesnius jau reiks kada traukt matuotis, jei tik svarstyklės nesupyks ant manęs ryt

Man 4d. bus mėnesiukas, greit prabėgo

tikrai įmanoma namie kažko siekti, beabejo, kai sustiprėsiu, tikriausia norėsis kažko daugiau, bus matyt, bet jei ri toliau tokios š... algos LT bus - tai man sporto klubas nenusimato