beje, ką aš čia tau pasakoju, tu geriau už mane viską žinai
supykt irgi gerai, tada atsimerki truputį...
Pavalgiau pietus, palauksiu valandžiuką, tada sportuosiu, bet netinginiausiu, namus išsikuospsiu per tą laiką apšilimas bus, tada zone varysiu patinka man ji Aš JM įsimylėjau, tokia ji man artima, kaip sesuo per šitą mėnesiuką pasidarė
Pavalgiau pietus, palauksiu valandžiuką, tada sportuosiu, bet netinginiausiu, namus išsikuospsiu per tą laiką apšilimas bus, tada zone varysiu patinka man ji Aš JM įsimylėjau, tokia ji man artima, kaip sesuo per šitą mėnesiuką pasidarė
aciu mergickos
saulegraziuke,va cia ir beda kad as zinau,o nedarau kaip reikia
o ten tai jauciu visi varysim,zodziu,o beveik visos draugelos mano be jokiu lasiaku,isvis ne gramo
vakariene bus kalakutienos kukuliukai,visai neriebus su zirneliais ,turiu taip pavalgyti nes rytoj man iskrova su ryziais ,laikykit rytoj uz mane kumscius,nes iskrova man zygdarbiu zygdarbis
Papildyta:
as ir laukiu kokios 3 val,kad galeciau zone varyti,nes jau ryte 2 lygi pavariau su savo medinem blauzdom ,o man tai netik JM bet ir jus visos kaip seserys tapot
saulegraziuke,va cia ir beda kad as zinau,o nedarau kaip reikia
QUOTE(aurute__ @ 2010 12 01, 13:59)
ner cia ko spardyti juk visos nueinam y sona, klysti yra zmogiska pirtis as lb megstu bet i jas einu tik su savo vyru, nes prie kitu man geda
o ten tai jauciu visi varysim,zodziu,o beveik visos draugelos mano be jokiu lasiaku,isvis ne gramo
QUOTE(Saulėgrąža @ 2010 12 01, 13:59)
samanta, vakarienei pageidautina varškytės neriebios ar koks omletukasbe riebalų, o gal žuvytės troškintos gabalėlis su daržovėm ir pusryčiam rytoj virtas kiaušinukas ar du - ir bus ištaisyta klaida susiimk, viskas gerai...
vakariene bus kalakutienos kukuliukai,visai neriebus su zirneliais ,turiu taip pavalgyti nes rytoj man iskrova su ryziais ,laikykit rytoj uz mane kumscius,nes iskrova man zygdarbiu zygdarbis
Papildyta:
QUOTE(Saulėgrąža @ 2010 12 01, 14:00)
beje, ką aš čia tau pasakoju, tu geriau už mane viską žinai
as ir laukiu kokios 3 val,kad galeciau zone varyti,nes jau ryte 2 lygi pavariau su savo medinem blauzdom ,o man tai netik JM bet ir jus visos kaip seserys tapot
QUOTE(samanta* @ 2010 12 01, 13:55)
doviem o kaip svoris?
stovi. As manau kad organizmas cia pas mane streikuoja, bet greit pasiduos. nes visik per pirma savaite labai daug nukrito. Tikiuosi kad kita savaite jau bus mazesni skaiciukai, nors nezinau. As kadangi maisto nelabai derinu tai pas mane daug leciau viskas veikia, bet kitaip negaliu. nemoku atsisakyti maisto vardan figuros, geriau daugiau sportuosiu nei atsisakysiu maisto Be to pasportavus geriau jauciuosi ir siaip nors nemazeja tie cm oda kazkaip gal truputi grazesne pilvuko. Arba man jau vaidenasi is to noro didelio
QUOTE(samanta* @ 2010 12 01, 15:07)
pas tave pacia vos keli gramai tu lasinuku, ka tu sakytum jei turetum tiek kiek as?
QUOTE(samanta* @ 2010 12 01, 14:07)
lasiaku,isvis ne gramo
vakariene bus kalakutienos kukuliukai,visai neriebus su zirneliais ,turiu
vakariene bus kalakutienos kukuliukai,visai neriebus su zirneliais ,turiu
o tu busi su graziu dupciuku i kuri visi simtas proc. labiau spoksos
Papildyta:
QUOTE(doviem @ 2010 12 01, 14:14)
pas tave pacia vos keli gramai tu lasinuku, ka tu sakytum jei turetum tiek kiek as?
arba tiek kiek aš?
as savikritiska labai,i kitus atlaidziau ziuriu,pvz man grazu kai pas MB ant pilvo riebaliuku yra ,o kad pas mane tai nepatinka
Papildyta:
O geras bajeris ,kai as per -20 ,eisiu maudymkes ieskoti nusipirkti,nes noriu tokiu sortuku kur dengtu ta sonine negrazia,o pas mane tai toks su paprastom kelnaitem,tom trikampinem ,kazin kur dabar pardavineja maudymkes
noreciau taip atrodyti su maudymke drambliuko svajones
Papildyta:
O geras bajeris ,kai as per -20 ,eisiu maudymkes ieskoti nusipirkti,nes noriu tokiu sortuku kur dengtu ta sonine negrazia,o pas mane tai toks su paprastom kelnaitem,tom trikampinem ,kazin kur dabar pardavineja maudymkes
noreciau taip atrodyti su maudymke drambliuko svajones
QUOTE(Saulėgrąža @ 2010 12 01, 13:16)
arba tiek kiek aš?
as tai einu sleptis tada visai
man irgi neiseina normaliai valgyt vis koki s... prie pusryciu dar pridedu,tai sausaini,tai cipsu pakeli
QUOTE(Kapish @ 2010 11 30, 22:20)
Mergaitės prašau nepasivargint paskaityt mano visos žinutės iškilo LAABAI didelė bėda.
Tai va,stengiuosi riboti maistą, tiesa gal ir nelabai gerai sekasi, tačiau stengiuosi viską atpirkti sportu, ir nepatikėsit, sportuoju tikrai nemažai, o priaugau 2kg. Kaip tai suprast?
Tai va,stengiuosi riboti maistą, tiesa gal ir nelabai gerai sekasi, tačiau stengiuosi viską atpirkti sportu, ir nepatikėsit, sportuoju tikrai nemažai, o priaugau 2kg. Kaip tai suprast?
Greiciausiai maisto ribojimu issaukete svorio didejima,nes organizmas sustresavo ir uzuot degines riebaliukus, pradejo kaupti atsargas. Sutvarkykite mityba - valgykite reguliariai 3 kartus per diena + 2 kartus uzkaskite. Svoris normalizuosis ir prades kristi.
man regis man dar tas 1kg sugrizo ir nebe 74 o 75 sveriu
QUOTE(Saulėgrąža @ 2010 12 01, 14:36)
Doviem , dar ne penktadienis
padariau testuką kažkokį man paskaičiuoja, kad turiu 35proc. riebalų siaubas kiek daug drebu aš dar drebu
padariau testuką kažkokį man paskaičiuoja, kad turiu 35proc. riebalų siaubas kiek daug drebu aš dar drebu
kas per testukas?
QUOTE(Saulėgrąža @ 2010 12 01, 15:36)
Doviem , dar ne penktadienis
Nepergyvenk, pas mane raso 33,2proc. tik matai as neturiu nei leliuko jokio nieko o jau tokia nutukus, o tu gi po vaikuciu, po ju daug sunkiau krenta riebaliukai
Papildyta:
as cia radau kazkoki:
http://www.fitness4h...fat-calculator/