Labas rytas suraitytas
QUOTE(ellinga @ 2010 11 30, 20:05)
Parasyk ar patiko ir noreciau nuomones apie treniruote su kamuoliu
Pratimukai geri ir naudingi, bet man nepatinka jos vedimo stilius, man nuobodu darosi ir tikrai nesinori su ja kartu daryti

man patinka tokios treniruotės kaip JM - linksmai, būryje, gera nuotaika ir tempas. Čia jau skonio reikalas

o su kamuoliu nedaug yra DVD, aš dar turiu joga ir pilatesas ant kamuolio, man ten labiau patinka
( yra ir rutracker.org atsisiūsti )
QUOTE(doviem @ 2010 11 30, 21:16)
Jau saulytes turiu skype, bet parasysiu ir tau gal ka kitokio ir tu turesi kaip miela kad visos jus tokios draugiskos
as ten neprisiregistravus net tai paieskos laukelio jokio nematau bet parasiau savo skype, gal padesi ten truputi susigaudyti
Keista kad duoda siūstis neprisiregistravus , man neduoda nieko kol slaptažodžio neivedu

Sekmes tau šiandien

aukščiau galvą mergyt
QUOTE(samanta* @ 2010 12 01, 09:42)
[size=1][/size]
as skaiciau apie tokius atvejus kaip tavo,tavo problema nesuderinta mityba ir manksta,gal tu valgai daug o sportuoji greitu tempu bet trumpa laika,tokiu atveju auga raumenys,o svoris ne krenta ,o dideja,netgi apimtys tokiu atveju gali dideti,tik kunas atrodo raumeningas.....
labas rytas mergikes ,prisidejavau kad neskauda man blauzdu,tai se kad nori,snd isvis kaip medinukai jos pas mane

,vos paeinu ,imsiu siandien trouble zone ,si programa be suoliuku ane?

nes numirciau jei reiktu siandien sokineti
Samanta tavo mintys = mano mintys

pridurti galėčiau tik tiek, kad pratimus reikia keisti, krūvio duoti ir kitoms raumenų grupėms, ne tik kojoms ir pilvui. Tarp zones didelis krūvis kojoms, man po jo vakar ir šiandien tai jaučias
QUOTE(Saulėgrąža @ 2010 12 01, 10:59)

labukas visom, smagu matyt fain temukę, kur nepriplepama tonom , bet ir užeina keli mieli veidukai čia pirma tema per tiek metų, kad puikiai jaučiuosi, nes visad būdavo - tai susibendravę, naujokes ignoruoja, tai pasipūtę purkštauja, jei neduokdie paklausi ko nors kas buvo prieš dvi temas kalbėta, panos aš jus myliu, visos mielos ir draugiškos, šaunuolės taip or toliau, aš jau rezgu mintį, kaip mes vasaros pradžioj, visos gražios ir savimi pasitikinčios susibėgsim kurnors tarp Vilniaus ir Kauno pasirodyt ir paplepėt

specas tu mūsų, visada patars ir žinos ką atsakyt
Valio, galėsi girtis mums savo pasiekimais o ir pasiguost ateik visada, čia bus kas pasakys žodį kokio reiks tą minutę
Doviem- sekmės, ir nepamiršk, kad svarbiausia - akyčių spindėjimas ir šypsena nenuvertink savęs.
Ir nevertėtų nei vienai iš čia esančių savęs nuvertinti, mes juk šaunuolės, galim kalnus nuverst, jei tik panorim
Aš vyrui pasakiau, kad sversiu ne 69, o 66, tai tas net išsižiojo, sako kas tau čia, atsakymas paprastas, aš galiu nušluostyti visiems nosis ir lai žiūri po to į mane pasitempusią ir gražią, laimingu veidu ir šypsena, nes manęs jų kalbos, kad amno genai - storulės, nes mano mama ir senelės apkūnios, tokia ir aš turiu būt - neveikia, tiksliau veikia atvirkščiai, jie kalba, o aš lieknėju
Dar nepamenu, kad taip laukiau penktadienio, nes nutariau šią savaitę nesisverti, tai ojoj bijau net
Ir čia mano mintys surašytos

nuo A iki Z

Tik tarp Šiaulių ir Klaipėdos
Merginos, jūs nuostabios, Aš jus jau