Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose... *8 Namučiai

QUOTE(drakosha @ 2010 12 01, 09:00)
Nosyte auksciau, viskas bus OK.
Ne tokie baisus tie bankininkai, kaip atrodo smile.gif Drasiau!
As siandien Trouble zones isbandziau... Jauciuosi kazkokia pavargus po treniruotes. Po III lygio JM jausdavausi geriau. Ne tai, kad labai sunki ta Trouble zones, bet mano silpni apatiniai pilvo raumenys, tai zirkles man zudo  lotuliukas.gif
Reikes pakaitalioti gal programas. Laikomes!  biggrin.gif

yra suoliuku trouble zone ar ne? g.gif
Papildyta:
QUOTE(doviem @ 2010 12 01, 09:02)
Panos, kad butent apie ta banka, i kuri skambinsiu, esu prisiklausius labai daug negeru dalyku is grupioku, destytoju ir t.t.  doh.gif

isankstine nuomone apie bet ka susidaryti nera gerai,nueisi ir pamatysi kaip ten kas is tikro,svarbu pasitikek savo jegom,o kaip bus taip..As kiek esu bankuose buvus,tai nepasakyciau kad ten vien mis sedi,tokiu fifu isvis ten nematyti g.gif
na kaip bebutu ,linkiu Tau dideliausios sekmes siandien ir nepasimesti linkiu, oro_buckis.gif
Atsakyti
QUOTE(samanta* @ 2010 12 01, 09:07)
yra suoliuku  trouble zone ar ne? g.gif

Suoliukai tik pradzioje apsilime. Toliau be suoliuku tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(samanta* @ 2010 12 01, 10:07)
yra suoliuku  trouble zone ar ne? g.gif

isankstine nuomone apie bet ka susidaryti nera gerai,nueisi ir pamatysi kaip ten kas is tikro,svarbu pasitikek savo jegom,o kaip bus taip..As kiek esu bankuose buvus,tai nepasakyciau kad ten vien mis sedi,tokiu fifu isvis ten nematyti g.gif
na kaip bebutu ,linkiu Tau dideliausios sekmes siandien ir nepasimesti linkiu, oro_buckis.gif

Del suoliuku tikrai nezinau, turiu ta treniruote bet neperziurejau dar.
Na kita vertus dar einu ne del darbo o tik del praktikos tai man cia ne taip labai ir svarbu, bet as tokia trizne esu, kad iskart sustresuoju doh.gif o ypac kai cia neva per pazistamus, nes kai siaip is gatves eini, tai bent nesako nei tevam nei dar kazkam ka blogai pasakiau ar padariau, o dabar viska atraportuos turbut doh.gif
Atsakyti
QUOTE(drakosha @ 2010 12 01, 09:09)
Suoliukai tik pradzioje apsilime. Toliau be suoliuku  tongue.gif

bigsmile.gif tai liuks,bandysim siandien ta drinks_cheers.gif
nors vel norejau metabolism imti,bet mano kojos siandien to neiveiktu,reikia leisti blauzdom pailseti cool.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
doviem, didelės sėkmės tau 4u.gif
Kaip miego noriu, nebegaliu. Atrodo griūsiu atgal į lovą ir nebeatsikelsiu. O dar tokia ilga ir sunki diena nusimato doh.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Mano ligos traukiasi, jau galiu kvepuoti thumbup.gif tad sioandien manes laukia kalanetika (manau ja kaitaliosiu su manksta ant kamuolio)+ lanko sukimas. Labai nestumas sugadino kuna doh.gif pilvas iki siol nescias, o ant nugaros uzaugo nukare sparnai unsure.gif

Doviem, sekmes per koli ir daugiau pasitikejimo banke 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ellinga: 01 gruodžio 2010 - 10:05
cool.gif 4u.gif labukas visom, smagu matyt fain temukę, kur nepriplepama tonom , bet ir užeina keli mieli veidukai smile.gif čia pirma tema per tiek metų, kad puikiai jaučiuosi, nes visad būdavo - tai susibendravę, naujokes ignoruoja, tai pasipūtę purkštauja, jei neduokdie paklausi ko nors kas buvo prieš dvi temas kalbėta, panos aš jus myliu, visos mielos ir draugiškos, šaunuolės taip or toliau, aš jau rezgu mintį, kaip mes vasaros pradžioj, visos gražios ir savimi pasitikinčios susibėgsim kurnors tarp Vilniaus ir Kauno pasirodyt ir paplepėt bigsmile.gif

QUOTE(samanta* @ 2010 12 01, 08:42)
[size=1][/size]

thumbup.gif specas tu mūsų, visada patars ir žinos ką atsakyt smile.gif

QUOTE(ellinga @ 2010 12 01, 09:35)
Labas rytas  4u.gif
Mano ligos traukiasi, jau galiu kvepuoti 

Valio, galėsi girtis mums savo pasiekimais smile.gif o ir pasiguost ateik visada, čia bus kas pasakys žodį kokio reiks tą minutę smile.gif

Doviem- sekmės, ir nepamiršk, kad svarbiausia - akyčių spindėjimas ir šypsena wub.gif nenuvertink savęs.
Ir nevertėtų nei vienai iš čia esančių savęs nuvertinti, mes juk šaunuolės, galim kalnus nuverst, jei tik panorim smile.gif

Aš vyrui pasakiau, kad sversiu ne 69, o 66, tai tas net išsižiojo, sako kas tau čia, atsakymas paprastas, aš galiu nušluostyti visiems nosis ir lai žiūri po to į mane pasitempusią ir gražią, laimingu veidu ir šypsena, nes manęs jų kalbos, kad amno genai - storulės, nes mano mama ir senelės apkūnios, tokia ir aš turiu būt - neveikia, tiksliau veikia atvirkščiai, jie kalba, o aš lieknėju bigsmile.gif
Dar nepamenu, kad taip laukiau penktadienio, nes nutariau šią savaitę nesisverti, tai ojoj bijau net biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulėgrąža @ 2010 12 01, 09:59)

1. Valio, galėsi girtis mums  savo pasiekimais smile.gif o ir pasiguost ateik visada, čia bus kas pasakys žodį kokio reiks tą minutę smile.gif

2. jie kalba, o aš lieknėju  bigsmile.gif

Saunuole thumbup.gif
Atsakyti
ale saulegraza kad dejo kalbos thumbup.gif thumbup.gif ,fainuole wub.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif nu ir skauda man siandien raumenukai ypac rankos smile.gif o tas ta filmukas geras kazkokia pamisile biggrin.gif ka siandien vel sportuosiu ta JM 30d.
Atsakyti
QUOTE(ellinga @ 2010 12 01, 10:07)
Saunuole  thumbup.gif

QUOTE(samanta* @ 2010 12 01, 10:13)
ale saulegraza kad dejo kalbos thumbup.gif  thumbup.gif ,fainuole wub.gif

blush2.gif blush2.gif blush2.gif nu tikrai nuotaika man gera užėjo tongue.gif
Atsakyti
saulegraza stojo i savo vietas biggrin.gif

apie susibegima fainiai tikrai biggrin.gif butu biggrin.gif vasara susilekt, tik kad jusu vilnius labai jau toli g.gif geriau visos i papludimi juk maudymukus ir grazius kunus demonstruosim lotuliukas.gif
man siandien neisejo su sportais, buvo visokiu reikalu, nu bet gal veliau viskas nurims ir paimsiu ta metabolizm. atsportuosiu, tae bo nelabai man schmoll.gif

doviem, man ir kartais uzeina tokios baimes, bet sakau sau AS GALIU ir einu vis tiek mirksiukas.gif

savaitgali isvaziuosiu pas uosvius kur nera interneto, tai lentele gausit greiciausiai tik sekmadieni, nebent kazkam imesciau per skaipa ir ji padarytu ta karteli ir imestu i fotkes. kas apsiima???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte0925: 01 gruodžio 2010 - 10:35