QUOTE(Kapish @ 2010 11 30, 21:20)
Mergaitės prašau nepasivargint paskaityt mano visos žinutės iškilo LAABAI didelė bėda.
Tai va,stengiuosi riboti maistą, tiesa gal ir nelabai gerai sekasi, tačiau stengiuosi viską atpirkti sportu, ir nepatikėsit, sportuoju tikrai nemažai, o priaugau 2kg. Kaip tai suprast?
Ankščiau nei sportavau, nei dietinausi nieko ir buvau maždaug visada tokio pačio svorio, o dabar.. pradėjau kažką daryt ir dasidėjo porą kilogramų.
Ką darau ne taip? Galiu parašyt savo pratimus: sportuoju namie, nes biudžetas neleidžia švaistyti pinigų sporto klubams tokiais sunkiais laikais
1.Begiot 25min.
2. 100 atsilenkimu
3.sedet ant "kedes" 1min . (čia toks pratimas kai atsiremi nugara į sieną ir sėdi tarsi ant "kėdės" tik be kėdės biggrin.gif )
4.laikyt iskelus užpakalį 2min ( O čia atsiguli ir iškeli užpakaliuką)
5.150 zirkliu
6.laikyt iskelus užpakalį 1min
7.sedet ant kedes 1min
8.kilnot kojas 2min
9.mynt dvirati 2min (šita manau, visos suprantat tiesiog atsiguli ir mini tarsi dviratį)
10.kilnot kojas 1min
11. 100atsilenkimu
12. mynt dvirati 2min.
Kaip matot sportuoju tikrai nemažai, tačiau gal susiderinau blogai pratimus? Prašau atsiliepkit kas galit... Sportuoju vakarais, nes ryte tiesiog nelieka laiko, atsikelti vaikus į darželį nuvežti ir dar žinoma pačiai į paskaitas ir darbą sulakstyti...
as skaiciau apie tokius atvejus kaip tavo,tavo problema nesuderinta mityba ir manksta,gal tu valgai daug o sportuoji greitu tempu bet trumpa laika,tokiu atveju auga raumenys,o svoris ne krenta ,o dideja,netgi apimtys tokiu atveju gali dideti,tik kunas atrodo raumeningas,nesubliuskes,cia kulturistai taip daro.Patarciau mazinti kcal skaiciu suvartojama per diena,ir atsisakyti saldumynu,saldziu vaisvandeniu,miltiniu patiekalu,geriau rinktis maziau kcal turinti maista
1.jei begioji lauke,koki atstuma per tiek laiko nubegi,turi begti kuo leciau,jei nori numesti svori,ir begti turi apie 30 min minimum,nes tik po tiek pradeda riebaliukai tirpti,jei begsi greitai ir trumpa laika,dides raumuo ir apimtys koju bei kuno svoris .Paziurek kokie liekni ilgu distansiju begikai,ir kokios stroros raumeningos trumpu distanciju begiku kojos
2.atsilenkimus tikiuosi darai ne tuos kur per kuno kulturos pamokas moke,na kur visiskai reikia atsilenkti,nes jie presui mazai ka duoda,tik nugara apkrauna ir tiek,atsilenkimus reikia daryti iki puses,lemuo pripaustas prie zemes,o keli tik pecius ir galva.
3.jau geriau itupstus daryti
4.nereikia laikyti,reikia kilnoti
5.zirkles geras pratimas
daugiau visi geri pratimukai mano nuomone,o seip siulau parsisiusti programa JM 30 ,kur yra pirmam psl,ir pagal ja mankstintis,ten ir tempas ir kaip taisyklingai atlikti pratimus parodyta,pamatysi ka reiskai sportuoti teisingai,as seniau kaip tu savamoksle buvau ir irgi nieko gero nepasiekiau...
labas rytas mergikes

,prisidejavau kad neskauda man blauzdu,tai se kad nori,snd isvis kaip medinukai jos pas mane

,vos paeinu

,imsiu siandien trouble zone ,si programa be suoliuku ane?

nes numirciau jei reiktu siandien sokineti