QUOTE(Saulėgrąža @ 2010 11 30, 17:05)
parasyk man i az savo skype, atsiusiu su jm kelias programas

rasyk i az man savo skype varda, atsiusiu
Jau saulytes turiu skype, bet parasysiu ir tau gal ka kitokio ir tu turesi

kaip miela kad visos jus tokios draugiskos
QUOTE(irmusiux @ 2010 11 30, 17:12)
Paieškos laukelyje viršuje įvesk Jillian Michails - enter- ir išmes visas jos programas. Arba junkis prie skaipo padėsiu susigaudyti, ar atsiūsiu per skype
Dabar siunčiuosi kur elling parašė kalanetika, ir kitus tos trenerės DVD , ten vienas su kamuoliu, kitas aerobikos, o kiti nepamenu, kai peržiūrėsiu papasakosiu
as ten neprisiregistravus net tai paieskos laukelio jokio nematau

bet parasiau savo skype, gal padesi ten truputi susigaudyti
QUOTE(_Dange_ @ 2010 11 30, 18:54)
Sveikutės

Aš irgi noriu prie jūsų prisijungti,man pavyko biški svorio numesti,bet norėčiau daugiau.Dabar viskas stovi vietoje

Nuo sausio mėnesio numečiau 14kg,bet labai daug įdėjau pastangų,5val. ryto keliuosi ir apie valandą minu dviratį arba sportuoju pagal JM,paskui vakare apie valandą suku lanką.Sunku,bet viskas įmanoma.Tinginiauju šeštadienį-sekmadienį
Saunuole

tu dabar busi mum visom pavyzdys, kad galima sitiek ilgai sportuoti ir tiek daug pamesti papildomu nesuliu
QUOTE(irmusiux @ 2010 11 30, 19:38)
Skaitau ir net pavydas ima

visoms zones lengvas, o man sunkus

tokia slabakė pasijaučiau
tai pala pala, as dar nebandziau tokio, itariu jei pabandyciau ir vietoj nugriuciau nes as tokia slabake kad JM30day_shred dar neistempiu visos iki galo treniruotes (kai kuriuos pratimus padarau maziau pakartojimu) tai apie zone net nekalbu