Sveikutės Aš irgi noriu prie jūsų prisijungti,man pavyko biški svorio numesti,bet norėčiau daugiau.Dabar viskas stovi vietoje Nuo sausio mėnesio numečiau 14kg,bet labai daug įdėjau pastangų,5val. ryto keliuosi ir apie valandą minu dviratį arba sportuoju pagal JM,paskui vakare apie valandą suku lanką.Sunku,bet viskas įmanoma.Tinginiauju šeštadienį-sekmadienį
QUOTE(_Dange_ @ 2010 11 30, 18:54)
Sveikutės Aš irgi noriu prie jūsų prisijungti,man pavyko biški svorio numesti,bet norėčiau daugiau.Dabar viskas stovi vietoje Nuo sausio mėnesio numečiau 14kg,bet labai daug įdėjau pastangų,5val. ryto keliuosi ir apie valandą minu dviratį arba sportuoju pagal JM,paskui vakare apie valandą suku lanką.Sunku,bet viskas įmanoma.Tinginiauju šeštadienį-sekmadienį
sveika prisijungus, atsiusk duomenis itrauksiu i lentele, penktadieni prisiduodam.
o as pabandziau ta tae bo, nu man jis per sunkus, bent jau dabar, visi tie islaikymai, nea prie jo grysiu veliau sustiprejusi.
Skaitau ir net pavydas ima visoms zones lengvas, o man sunkus tokia slabakė pasijaučiau
QUOTE(irmusiux @ 2010 11 30, 19:38)
Skaitau ir net pavydas ima visoms zones lengvas, o man sunkus tokia slabakė pasijaučiau
nu kaip kam, mane tai privercia padirbeti
o as tai db nebloga sporta 40 minuciu apturejau pasileidau telebimbam dainas ir su dukryte sokau tik kad jai labiau patiko man ant ranku sokti
QUOTE(irmusiux @ 2010 11 30, 16:12)
Dabar siunčiuosi kur elling parašė kalanetika, ir kitus tos trenerės DVD , ten vienas su kamuoliu, kitas aerobikos, o kiti nepamenu, kai peržiūrėsiu papasakosiu
Parasyk ar patiko ir noreciau nuomones apie treniruote su kamuoliu
QUOTE(_Dange_ @ 2010 11 30, 17:54)
Sveikutės
vau na saunuole esi superinis pvz., kad kai nori viskas imanoma nerealu
QUOTE(Saulėgrąža @ 2010 11 30, 17:38)
tiesiog neįtikėtina, kad atsportavus valandą jaučiuosiu lengviau nei tą pusvalandį su 30d schred
Ir labai saunu,kad po sporto taip jautiesi juk nebutina kiekviena karta pasportavus koju nepavilkt,o poveikis vistiek yra
As tai visgi nusprendziau po darbo nesportuoti,na man nesamone sportuoti 21.30 val,jauciuosi pavargusi ir sunkiau pratimus daryti,vakar sunkiai man 8 min abs ejo,tai pasakiau sau gana,nors iki prorgamos pabaigos liko 4 dieneles,bet siandien po darbo jau nesportuosiu tik pries miega tempimo pratimukus padarysiu,o ryt poryt turesiu iseigines tai jau atsportuosiu ir liks dar 2 dienos damust
Aš ką tik po sporto Tokia mieguista ir silpna dieną jaučiausi, o dabar tiesiog pilna energijos
QUOTE(Saulėgrąža @ 2010 11 30, 17:05)
parasyk man i az savo skype, atsiusiu su jm kelias programas
rasyk i az man savo skype varda, atsiusiu
rasyk i az man savo skype varda, atsiusiu
Jau saulytes turiu skype, bet parasysiu ir tau gal ka kitokio ir tu turesi kaip miela kad visos jus tokios draugiskos
QUOTE(irmusiux @ 2010 11 30, 17:12)
Paieškos laukelyje viršuje įvesk Jillian Michails - enter- ir išmes visas jos programas. Arba junkis prie skaipo padėsiu susigaudyti, ar atsiūsiu per skype
Dabar siunčiuosi kur elling parašė kalanetika, ir kitus tos trenerės DVD , ten vienas su kamuoliu, kitas aerobikos, o kiti nepamenu, kai peržiūrėsiu papasakosiu
as ten neprisiregistravus net tai paieskos laukelio jokio nematau bet parasiau savo skype, gal padesi ten truputi susigaudyti
QUOTE(_Dange_ @ 2010 11 30, 18:54)
Saunuole tu dabar busi mum visom pavyzdys, kad galima sitiek ilgai sportuoti ir tiek daug pamesti papildomu nesuliu
QUOTE(irmusiux @ 2010 11 30, 19:38)
tai pala pala, as dar nebandziau tokio, itariu jei pabandyciau ir vietoj nugriuciau nes as tokia slabake kad JM30day_shred dar neistempiu visos iki galo treniruotes (kai kuriuos pratimus padarau maziau pakartojimu) tai apie zone net nekalbu
klausykit jei nesunku atsiuskit ir man JM programeliu dar,please
mano email pupsiauk2004@yahoo.com,susiraskit skype aciu
mano email pupsiauk2004@yahoo.com,susiraskit skype aciu