QUOTE(aurute__ @ 2010 11 30, 16:23)
niu va as pasportavau jau ta touble zone
nu neblogu ten pratimu yra kiti lengvi kiti sunkesni aisku su pasiilsejimais as ten dariau
Ir aš zones šiandien išbandžiau, nedatempiau iki galo
suprakaitavau kaip niekad
nuvargau, o dar mažė į kelnes prikrovė tai teko nutraukti nes kas per daug tas irgi nesveika, o aš jaučiu kiek galiu tiek ir tedarau. Man kol kas persunku ten, paliksiu ateičiai
QUOTE(doviem @ 2010 11 30, 16:40)
Kaip tau sekesi 1 ir 2 lygi kartu daryti? Man dar tik 7diena 2lygio bet jau kazkaip sis nusibodo man. Pirmas labiau patiko
Sunkiai beprisiverciu sportuoti, bet po sporto pagereja nuotaika
aciu
na bet tu ir pavarai, as istempiu tik jm ir paskui pora pratimuku kojom bei presui. na ir tempimo pratimai po viso ko, nes juos darau ne pagal jm. Su tais storuliukais nepagelbesiu pas mane ten isvis iskarpytas kazkoks klipukas. Labai noreciau daugiau jm programeliu bet su rusu kalba labai sunku, negaliu ten ieskoti tam rusiskam pusl kur jus ieskot.
aisku perskaityt kazka perskaitau, bet reik dar ir suprasti ko ten nori is taves.
turiu tik ta shred ir no more trouble zones. dar turiu piloxingo viena
Paieškos laukelyje viršuje įvesk Jillian Michails - enter- ir išmes visas jos programas. Arba junkis prie skaipo padėsiu susigaudyti, ar atsiūsiu per skype
Dabar siunčiuosi kur elling parašė kalanetika, ir kitus tos trenerės DVD , ten vienas su kamuoliu, kitas aerobikos, o kiti nepamenu, kai peržiūrėsiu papasakosiu