Įkraunama...
Įkraunama...

ChildLife Liquid Vitamin C

Sveikos 4u.gif

gal kas nors vartojat siuos vitaminus? Kokie atsiliepimai? Siandien vaistinej isiule, kadangi kaip tik akcija buvo nuo 50Lt iki 35Lt. Kaip supratau tai naujas produktas Lietuvoje, aisku visaip isgyre smile.gif ziuresim kiek tos naudos rolleyes.gif Taigi mamytes pasidalinam patirtimi 4u.gif Mes irgi parasysim ar kiek nors veikia 4u.gif
Atsakyti
sveikutes,

as taip pat isigijau vitamino c. Idomu, ar jis veiksmingas... pirkau tam, kad padetu geriau isisavinti gelezi.
Atsakyti
ir aš jais susidomėjau. Galvoju iš USA siųstis, nes perpus pigiau, bet vistiek norėtųsi atsiliepimų 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes! Labai esu suinteresuota ChildLife Colostrum with Probiotics milteliais. Gal kas bande, ir gali pakomentuoti. Noriu pabandyti duoti savo vaikui, nes labai daznai sergam, ir 2 metus niekaip negalime normaliai vaiksciuoti i darzeli, nes po keliu dienu darzelyje sergam 2-3 savaites. Aciu visoms atsakusioms! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fedes: 18 kovo 2012 - 01:16
Sveikos,mane irgi domina ar kas naudojo ir ar padejo?taip pat esu lb susidomejusi ir pasiryzusi savo dvimeciui duoti,kad tik sustiprintu imuniteta g.gif
Atsakyti
as duodu savo vaikui jau kelis men. na nzn ar butent jie pagelbejo, bet nuo tada kai pradejom, kvepavimo taku ligom nesirgo nei karto.
Atsakyti
Mes naudojom apie 2 menesius, kaip sirgom taip sergam, tik tiek, kad be antibiotiku apsieinam mirksiukas.gif Neseniai buvo uzpuoles roto ar noro virusas, tai tik pora kartu veme, net neviduriavo, o tevelis atvirksciai, nusividuriavo, tai net nezinau, gal kazkiek ir padeda g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iewuzze: 29 gegužės 2011 - 20:00
Esu pirkusi ir as si preparata, puikus atsiliepimai. Pati irgi ji vartojau, kai reikejo sustiprinti imuniteta. Dar perku krekenas dar ir is kitu firmu. Nepatogumas, kad tai milteliai. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2011 01 26, 00:30)
ir aš jais susidomėjau. Galvoju iš USA siųstis, nes perpus pigiau, bet vistiek norėtųsi atsiliepimų 4u.gif

dovanu pirkau kriksto sunui multivitaminus, veliau kalci, viskas tinka ir patinka, labai noriai geria. galima pirkti tiesiai is platintojo lietuvoje, tai gaunas tas pats kas siustis.
Atsakyti
mes vartojam eziuole, vit D, vit C ir first defense . Cia ligu sezono pradziai, ziresim kaip bus.. Pernai labai sirgo maniske..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo l-aura: 04 rugsėjo 2011 - 21:56
QUOTE(l-aura @ 2011 09 04, 21:55)
mes vartojam eziuole, vit D, vit C ir first defense . Cia ligu sezono pradziai, ziresim kaip bus.. Pernai labai sirgo maniske..

Sveika!
geriausia naudoti skysta eziuoles ekstrakta, vitamina c ir Rutinoskorbina - patys isbandeme.
Atsakyti
Ir aš savo mažajam šitu daviau , tai kaip su imunitetu sunku pasakyti ar pagerėjo ar ne, bet viduriai susitvakė fantastiškai thumbup.gif . Nei vieni mūsų naudotu probiotikų nieko panašaus nepadarė .
Atsakyti