Įkraunama...
Įkraunama...

Individualių namų projektai - 7 dalis

QUOTE(jomre @ 2010 12 04, 13:25)
Ech,kaip mane veža tokie dalykėliai !
Tik kad tos veiklos daugoka pas mane... Bet ne tai dar nesakau.
Laukiu dar ir Zarmeno reakcijos  biggrin.gif
Alio,Zarmenai

sunglasses2.gif

Alio smile.gif
Na aš atsisakysiu, kaip bebūtų gaila. Man irgi patinka tokie idėjiniai pasispardymai, bet šiuo metu tiesiog fiziškai neturiu laiko panašiems konkursams... unsure.gif
Be to, tai nebūtų kažkoks lengvas prisėdimas, šiuo atveju norėtųsi kibti į rimtą analizę, rimtą galimybių studiją - imlus laikui reikaliukas...
Atsakyti
QUOTE(jomre @ 2010 12 04, 13:25)
Ech,kaip mane veža tokie dalykėliai !
Tik kad tos veiklos daugoka pas mane... Bet ne tai dar nesakau.
Laukiu dar ir Zarmeno reakcijos  biggrin.gif
Alio,Zarmenai

sunglasses2.gif

Jei jus veža tokie dalykai, tikrai mielai laukčiau eskizų. Nebūtina gi padaryti viska iki galo. Tiesiog keli esminiai štrichai. Gerų darbų Kalėdų senelis tikrai nepamirš. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zarmenas @ 2010 12 04, 15:16)
Alio smile.gif
Na aš atsisakysiu, kaip bebūtų gaila. Man irgi patinka tokie idėjiniai pasispardymai, bet šiuo metu tiesiog fiziškai neturiu laiko panašiems konkursams...  unsure.gif
Be to, tai nebūtų kažkoks lengvas prisėdimas, šiuo atveju norėtųsi kibti į rimtą analizę, rimtą galimybių studiją - imlus laikui reikaliukas...

g.gif Ir laikui imlus reikaliukas, ir nebus rezultato,kurio tikisi Grand...
Finale gautųsi produktas ,kurį mes čia vėl visi "kramtytumėm" biggrin.gif
Sudėtinga be užsakovų tai daryt-kataloginis finišas ,a ne???
-----------------------------------------------------------------------------------
Bet kabina tai,kad Grand iš tų,kurie atsakingai ruošiasi namo statyboms.
O kas čia bus iš mūsų pusės-matysim -gal dar pamatysim kokį variantą
diskusijoms,o gal ir patys ką mestelėsim cool.gif
Atsakyti
QUOTE(jomre @ 2010 12 06, 08:51)
            Bet kabina tai,kad Grand iš tų,kurie atsakingai ruošiasi namo statyboms.
            O kas čia bus iš mūsų pusės-matysim -gal dar pamatysim kokį variantą
            diskusijoms,o gal ir patys ką mestelėsim  cool.gif

Spręsti jums. Aš tikrai neverčiu. Jei turit jėgų, laiko ir svarbiausia noro - tikrai norėčiau pamatyti bent kelis eskizus. Sekmės
Atsakyti
Naujas projektelis kritikai biggrin.gif
http://picasaweb.goo...847747031821634
Atsakyti
QUOTE(cezas @ 2010 12 07, 11:13)

Kritika: 2 (iš 10-ies). Pagal tai, ką pateikėt, daugiau neišeina. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zarmenas @ 2010 12 07, 10:44)
Kritika: 2 (iš 10-ies). Pagal tai, ką pateikėt, daugiau neišeina.  lotuliukas.gif

cia vertinimas, bet ne kritika
Atsakyti
QUOTE(cezas @ 2010 12 07, 12:19)
cia vertinimas, bet ne kritika

Jūs įkelkite projektą, tada bus galima ir pakritikuoti. Įdėjot vieną vizualizaciją, ir kokios kritikos laukiat? Galiu, kaip vizualizaciją pakritikuoti, bet ne kaip projektą. Taigi:

1. UVW maps nesutvarkyta - tekstūros išsilakstę erdvėje.
2. Pačios tekstūros nekokybiškos - išlenda "kvadratavimasis", trūksta kontrasto.
3. Nėra nei bump, nei displacement, kas daro kadrą dar "plokštesnį"
4. Aplinkos horizontas nesutampa su background tekstūros horizontu - du horizontai?
5. Šviesos kryptis praktiškai sutampa su kameros, kas beveik visiškai panaikina krentančius šešėlius - tūris atrodo plokščias.
6. Stiklo 'materiolas' be "refraction", atrodo kaip celofanas, arba kad name pripilta vandens iki lubų, tamsu labai.

Dėl architektūrinės išraiškos - Tiesiog jos čia neradau. Spalvinė apdailos gama man pasirodė atsitiktinė (rusva-gelsva-balta-rožinė?????). Pačio namo proporcijos sunkios, nejaukios, angos padrikos ir taip pat kaip iš kitos operos. Kas per kvarbatkės aplinkui langus? Dėl mandrumo ar dėl kokių priežasčių jos ten atsirado? Na, nenoriu per daug peikti, nes tai tik viena vizualizacija, gal netgi tik darbinė, eskizinė. Bet jei pateikiate ir norit kritikos - prašau jums kritika. bigsmile.gif

Sėkmės cool.gif
Atsakyti
turetu matytis ir daugiau biggrin.gif
http://picasaweb.goo....arch/Dramblys#
Atsakyti
QUOTE(cezas @ 2010 12 07, 11:13)

pirmas ispudis - is didelio rasto isejo is krasto... projekto pavadinimas sakyciau visai atitinka pavadinima... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zarmenas @ 2010 12 07, 11:36)
Jūs įkelkite projektą, tada bus galima ir pakritikuoti. Įdėjot vieną vizualizaciją, ir kokios kritikos laukiat? Galiu, kaip vizualizaciją pakritikuoti, bet ne kaip projektą. Taigi:

1. UVW maps nesutvarkyta - tekstūros išsilakstę erdvėje.
2. Pačios tekstūros nekokybiškos - išlenda "kvadratavimasis", trūksta kontrasto.
3. Nėra nei bump, nei displacement, kas daro kadrą dar "plokštesnį"
4. Aplinkos horizontas nesutampa su background tekstūros horizontu - du horizontai?
5. Šviesos kryptis praktiškai sutampa su kameros, kas beveik visiškai panaikina krentančius šešėlius - tūris atrodo plokščias.
6. Stiklo 'materiolas' be "refraction", atrodo kaip celofanas, arba kad name pripilta vandens iki lubų, tamsu labai.

Dėl architektūrinės išraiškos - Tiesiog jos čia neradau. Spalvinė apdailos gama man pasirodė atsitiktinė (rusva-gelsva-balta-rožinė?????). Pačio namo proporcijos sunkios, nejaukios, angos padrikos ir taip pat kaip iš kitos operos. Kas per kvarbatkės aplinkui langus? Dėl mandrumo ar dėl kokių priežasčių jos ten atsirado? Na, nenoriu per daug peikti, nes tai tik viena vizualizacija, gal netgi tik darbinė, eskizinė. Bet jei pateikiate ir norit kritikos - prašau jums kritika.  bigsmile.gif

Sėkmės  cool.gif

projektas eskizinis, o vizualizacijos man asmeniskai patinka, neperkrautos ir net nepretnduoju padaryti naturalu vaizda nes cia tik projektas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(lanaa @ 2010 12 07, 11:41)
pirmas ispudis - is didelio rasto isejo is krasto...  projekto pavadinimas sakyciau visai atitinka pavadinima... biggrin.gif

todel toks ir pavadinimas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cezas: 07 gruodžio 2010 - 11:46
QUOTE(cezas @ 2010 12 07, 12:45)
projektas eskizinis, o vizualizacijos man asmeniskai patinka, neperkrautos ir net nepretnduoju padaryti naturalu vaizda nes cia tik projektas  smile.gif
Papildyta:

todel toks ir pavadinimas

Projektas labai modernus ir tikrai tokį pastatę taptumėte kvartalo pažiba, bet... Namas tikrai nepraktiškas: kambariai įvairiausių kvadratinių formų, langai irgi, pats namas ganėtinai laužytos stilistikos. Tokį namą būtų sunkiau pastatyti (gal net reikėtų gerokai statybininkų paieškoti), tačiau vis tiek neišvengtumėte nemažai broko: šalčio tiltelių ir t.t. Stiliaus paieškos gerai, bet kartais išeina už žanro ribų. Bendras įpsūdis - namas šaltas. Man tokia architektūra tiktų tūso (barai, diskotekos ir t.t.), o ne gyvenimo vietai. Aš, kaip ir zarmenas, iš 10 duodu 2.
Atsakyti