Įkraunama...
Įkraunama...

Individualių namų projektai - 7 dalis

QUOTE(zarmenas @ 2011 02 25, 15:37)
Detaliau nėra prasmės net pradėt aiškinti, per daug ten reikėtų keisti - nieko iš esamo plano neliktų. Daug paprasčiau nuo nulio daryti, šitą schemą turint pašonėje orientacijai ko norite.

tai zinoma, cia tik schema to, ko mes norime.
BET ar cia yra kokiu nors neigyvendinamu nesamoniu.
NES mano akim, tai ten viskas lyg ir gerai: yra ir virtuve ir valgomojo, svetaines zona. Sanmazgas 1-ame aukste aisku, idiotiskas, bet cia tik mazdaug jo vieta...
Atsakyti
QUOTE(VPL @ 2011 02 25, 15:40)
tai zinoma, cia tik schema to, ko mes norime.
BET ar cia yra kokiu nors neigyvendinamu nesamoniu.
NES mano akim, tai ten viskas lyg ir gerai: yra ir virtuve ir valgomojo, svetaines zona. Sanmazgas 1-ame aukste aisku, idiotiskas, bet cia tik mazdaug jo vieta...

Kaip schema gali būti, kodėl gi ne? Schemai čia netgi per daug detalizavotės, pakaktų ir papračiau viską pateikti. Tikrai be reikalo čia žaidžiat su sienų storiais, kaminais, santechnika. Anksti dar mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zarmenas @ 2011 02 25, 15:51)
Kaip schema gali būti, kodėl gi ne? Schemai čia netgi per daug detalizavotės, pakaktų ir papračiau viską pateikti. Tikrai be reikalo čia žaidžiat su sienų storiais, kaminais, santechnika. Anksti dar  mirksiukas.gif

oiii sienu storiai, net gi langai cia , kaip jau minejau pirmoje savo zinuteje, yra bile kokie smile.gif
Mane domina tiesiog nuomones del pacio patalpu isplanavimo. Ar ir jis negeras?
...tuoj apsiverksiu lotuliukas.gif
o kamina ipaisiau, kad pasiziuret, kur jis kils 2-ame aukste ir nenutryniau.
Man kazkodel atrodo, kad einant is virtuves pro valgomaji i svetaine kojas nusidauzysiu. Baisiai ten tie kampai ant klaustuko. Nemanot?

tiesa, siaure cia desiniajame virsutiniame kampe
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VPL: 25 vasario 2011 - 15:02
QUOTE(VPL @ 2011 02 25, 16:00)
oiii sienu storiai, net gi langai cia , kaip jau minejau pirmoje savo zinuteje, yra bile kokie smile.gif
Mane domina tiesiog nuomones del pacio patalpu isplanavimo. Ar ir jis negeras?
...tuoj apsiverksiu lotuliukas.gif
o kamina ipaisiau, kad pasiziuret, kur jis kils 2-ame aukste ir nenutryniau.
Man kazkodel atrodo, kad einant is virtuves pro valgomaji i svetaine kojas nusidauzysiu. Baisiai ten tie kampai ant klaustuko. Nemanot?

tiesa, siaure cia desiniajame virsutiniame kampe

Na nėra čia ką komentuoti, žalia schema yra žalia schema. Traktuoju tai kaip minties išdėliojimą ant lapo, ne daugiau - kokie dar kampai turi rūpėti? Pajudinus šitą schemą, viskas ten taip pasikeis, kad bus net nepanašu. O apie tokias detales, kaip kaminai ir panašiai, čia iš viso reik pamiršti mirksiukas.gif

Jei jau klausiat, tai išplanavimas nėra geras. Kaip schema, kurioje pusėje kas turi atsirasti - ok, bet jei žiūrėti kaip į praspręstą planą - "sėsk, du". Kampai ant kampų, kaip minėjot, durys ant durų, laiptai į niekur ir taip toliau taip toliau.

Niekaip nesuprantu, jei nėra supračiaus, kam iš viso smaugt save darant kito darbą, kai bet kuriuo atveju aišku, kad jo nepadarysi ir kad kažkas tai vis tiek turės atlikti jį už jus. Nebent sportiniais sumetimais g.gif Tas pats, kaip kad aš bandyčiau susiprojektuoti sau kompiuterio motininę plokštę... žinau, kas tai, su kuo valgoma, bet jei pradėt gilintis - neturiu iš vis jokių žinių, kaip kas ten veikia.

Nedeginkit savo laiko ir nervų, geriau jau kreipkitės pas architektus. Tai, ką turite, per akis kaip "startinė pakopa", o tolimesnis jos šlifavimas neturint tam žinių - bergždžias darbas.

Sėkmės bigsmile.gif
Atsakyti
Dekui uz nuomone ir ivertinima mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(VPL @ 2011 02 25, 14:35)
Aciu uz sekmes palinkejimus mirksiukas.gif
Taip, cia mes patys bandem prisimesti. O kas mum nesigavo? Gal galima butu truputi detaliau?

Zinoma, kad kreipsimes i profesionala. Norim jam ir sau kartu sukoncentruoti uzduoti.

kai uzduotis perdaug konkreti irgi negerai, ji net gali trukdyti architekto darbui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zarmenas @ 2011 02 25, 14:28)
Dėl vežimėlio tai prajuokinot. Pats turėjau šiek tiek 'praktikos' jame pasivažinėti, bet labai pralinksminot formuluote - neįgalusis vežimėlis  lotuliukas.gif  Šaunu  thumbup.gif  Nukrypau nuo minties  doh.gif

Sėkmės

o kas čia juokinga ir šaunaus. ne visi su šiek tiek išsisuka. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(narvid @ 2011 02 25, 19:00)
o kas čia juokinga ir šaunaus. ne visi su šiek tiek išsisuka.  verysad.gif

Na ne tai norėjau pasakyti, neįsižeiskit... blush2.gif Tai rimtas dalykas ir tas net ežiui aišku. Man užteko ir šiek tiek, kad pajaust, kaip tai rimta. Tiesiog prieš akis iškilo 'įgalus' vežimėlis. Toks su kartingo ratukais... 4u.gif O kad šaunu, tai parašiau dėl to, kad ne dažnas sugeba į tokio masto bėdas pažiūrėti su jumoru.
4u.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Sveiki,

Ar galetumete pakomentuoti si namo projekta?

Aciu 4u.gif
Atsakyti
D
QUOTE(agneta7 @ 2011 02 25, 21:14)
Sveiki,

Ar galetumete pakomentuoti si namo iprojekta?
Aciu  4u.gif

Vienas idomesniu tipiniu projektu matytu sioje temoje smile.gif paprastas patogus ir siuolaikiskas
Atsakyti
QUOTE(cezas @ 2011 02 26, 00:17)
D
Vienas idomesniu tipiniu projektu matytu sioje temoje smile.gif paprastas patogus ir siuolaikiskas

Visiškai pritariu cezui. thumbup.gif Fainas namukas, daugiau tokių bigsmile.gif

Užkliuvo tik, kad nėra tambūro. O šiaip viskas labai kompaktiškai, paprastai ir gražiai padaryta.
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cezas @ 2011 02 26, 00:17)
D

Aciu smile.gif pradziuginot wink.gif
Vienu zingsniu priartejau prie namo projekto issirinkimo 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(zarmenas @ 2011 02 26, 11:38)
Visiškai pritariu cezui.  thumbup.gif  Fainas namukas, daugiau tokių  bigsmile.gif

Užkliuvo tik, kad nėra tambūro. O šiaip viskas labai kompaktiškai, paprastai ir gražiai padaryta.
4u.gif

Aciu smile.gif pradziuginot wink.gif
Ir dar vienu zingsniu priartejau prie namo projekto issirinkimo 4u.gif

Atsakyti