QUOTE(VPL @ 2011 02 25, 16:00)
oiii sienu storiai, net gi langai cia , kaip jau minejau pirmoje savo zinuteje, yra bile kokie
Mane domina tiesiog nuomones del pacio patalpu isplanavimo. Ar ir jis negeras?
...tuoj apsiverksiu
o kamina ipaisiau, kad pasiziuret, kur jis kils 2-ame aukste ir nenutryniau.
Man kazkodel atrodo, kad einant is virtuves pro valgomaji i svetaine kojas nusidauzysiu. Baisiai ten tie kampai ant klaustuko. Nemanot?
tiesa, siaure cia desiniajame virsutiniame kampe
Na nėra čia ką komentuoti, žalia schema yra žalia schema. Traktuoju tai kaip minties išdėliojimą ant lapo, ne daugiau - kokie dar kampai turi rūpėti? Pajudinus šitą schemą, viskas ten taip pasikeis, kad bus net nepanašu. O apie tokias detales, kaip kaminai ir panašiai, čia iš viso reik pamiršti
Jei jau klausiat, tai išplanavimas nėra geras. Kaip schema, kurioje pusėje kas turi atsirasti - ok, bet jei žiūrėti kaip į praspręstą planą - "sėsk, du". Kampai ant kampų, kaip minėjot, durys ant durų, laiptai į niekur ir taip toliau taip toliau.
Niekaip nesuprantu, jei nėra supračiaus, kam iš viso smaugt save darant kito darbą, kai bet kuriuo atveju aišku, kad jo nepadarysi ir kad kažkas tai vis tiek turės atlikti jį už jus. Nebent sportiniais sumetimais
Tas pats, kaip kad aš bandyčiau susiprojektuoti sau kompiuterio motininę plokštę... žinau, kas tai, su kuo valgoma, bet jei pradėt gilintis - neturiu iš vis jokių žinių, kaip kas ten veikia.
Nedeginkit savo laiko ir nervų, geriau jau kreipkitės pas architektus. Tai, ką turite, per akis kaip "startinė pakopa", o tolimesnis jos šlifavimas neturint tam žinių - bergždžias darbas.
Sėkmės