Įkraunama...
Įkraunama...

Individualių namų projektai - 7 dalis

QUOTE(narvid @ 2011 02 21, 23:27)
sveiki,
tęsim savo svajonių namo projektavimą, norėtumėme jūsų nuomonės, pastebėjimų apie šį projektą.projektas

Namas iš pirmo žvilgsnio visai ok atrodo. Dar norėtųsi pamatyti erdvinį ar fasadžiukus. Man kitoj vietoj klaustukai išlindo. Kaip supratau, artimiausias kaimynas - daugiabutis (iš vakarų pusės)? Tokiu atveju nelabai gerai, kad iš kambarių langai į tą pusę, manau. Iš daugiabučio 3 ir aukštesnių aukštų visas kambarys bus kaip ant delno, nesmagu. Reikėtų arba kažkaip užsidengti, kad nebūtų tiesioginio matomumo, arba pergalvoti išplanavimą. Galima gi padaryti, kad namas atsiveria tik į vieną-dvi puses, jei reikia.
Kitas dalykas, kuris šovė galvon - pusė sklypo suvalgo įvažiavimas. Toj pusėj gi nieko nebus, nebent reprezentacinę žolytę ar kokį alpinariumą pasidarysite. O kita sklypo dalis suvalgyta pačio namo. Aišku, detaliojo plano sprendiniai labai padiktuoja, ten irgi klausimų būtų, tačiau tai jau atskira opera. Dar dėl detalaus - jis jau suderintas ir patvirtintas, ar dar tik daromas?
Tokioj kaimynystėj gal vertėtų pagalvoti apie labiau privačias erdves, pusiau vidinius kiemelius ir panašius "chodus"? Na, kad vasaros vakarą, kai norėsis ant šezlongo išsidrėbus pasiurbčioti 'martini on the rocks', dešimt butų nežiūrėtų iš viršaus, kiek ledukų dedatės mirksiukas.gif Nors... gal per daug galvą jau imu jums sukti g.gif Gal viskas čia ir gerai. namas tai tikrai geriau man pasirodė, nei senesnė versija.

Na, sėkmės toliau tęsiant darbus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zarmenas @ 2011 02 21, 23:30)
Namas iš pirmo žvilgsnio visai ok atrodo. Dar norėtųsi pamatyti erdvinį ar fasadžiukus. Man kitoj vietoj klaustukai išlindo. Kaip supratau, artimiausias kaimynas - daugiabutis (iš vakarų pusės)? Tokiu atveju nelabai gerai, kad iš kambarių langai į tą pusę, manau. Iš daugiabučio 3 ir aukštesnių aukštų visas kambarys bus kaip ant delno, nesmagu. Reikėtų arba kažkaip užsidengti, kad nebūtų tiesioginio matomumo, arba pergalvoti išplanavimą. Galima gi padaryti, kad namas atsiveria tik į vieną-dvi puses, jei reikia.
Kitas dalykas, kuris šovė galvon - pusė sklypo suvalgo įvažiavimas. Toj pusėj gi nieko nebus, nebent reprezentacinę žolytę ar kokį alpinariumą pasidarysite. O kita sklypo dalis suvalgyta pačio namo. Aišku, detaliojo plano sprendiniai labai padiktuoja, ten irgi klausimų būtų, tačiau tai jau atskira opera. Dar dėl detalaus - jis jau suderintas ir patvirtintas, ar dar tik daromas?
Tokioj kaimynystėj gal vertėtų pagalvoti apie labiau privačias erdves, pusiau vidinius kiemelius ir panašius "chodus"? Na, kad vasaros vakarą, kai norėsis ant šezlongo išsidrėbus pasiurbčioti 'martini on the rocks', dešimt butų nežiūrėtų iš viršaus, kiek ledukų dedatės  mirksiukas.gif Nors... gal per daug galvą jau imu jums sukti  g.gif Gal viskas čia ir gerai. namas tai tikrai geriau man pasirodė, nei senesnė versija.

Na, sėkmės toliau tęsiant darbus  thumbup.gif

sklypo užstatimo zona pakankamai nepatogi sklypas .
garažas arčiau gatvės ir miesto pusėj.juo kaškiek atsiribojam nuo miesto. vartus darem iš rytų kad nereiktu puse sklypo kloti plitelėm.
terasa ŠR kampe manau ledukus ramei įsidėsiu drinks_cheers.gif
kambariai vakaruose ir man nepatinka bet..... verysad.gif
ir dar kas nepatinka tai labai kampuotas kas manau iškels tiek statybos tiek šildimo kaštus.
o fasadų kolkas nėra su arhitektu sutarėm išpradžiu susidelioti išplanavimą.
Atsakyti
QUOTE(narvid @ 2011 02 22, 03:05)
sklypo užstatimo zona pakankamai nepatogi sklypas .
garažas arčiau gatvės ir miesto pusėj.juo kaškiek atsiribojam nuo miesto. vartus darem iš rytų kad nereiktu puse sklypo kloti plitelėm.
terasa ŠR kampe manau ledukus ramei įsidėsiu  drinks_cheers.gif
kambariai vakaruose ir man nepatinka bet..... verysad.gif
ir dar kas nepatinka tai labai kampuotas kas manau iškels tiek statybos tiek šildimo kaštus.
o fasadų kolkas nėra su arhitektu sutarėm išpradžiu susidelioti išplanavimą.

Kaip jua rašiau, dėl išplanavimo viskas man atrodo ok. Taigi, nepergyvenkite smile.gif O dėl tų langų - yra aibė visokiausių būdų, kaip atsiriboti nuo kaimynų smalsių akių (želdiniai, kažkokios sienelės ir taip toliau).
Šiaip, ne į temą - smagiai visai atrodo tie eskyziukai. Kepta, greičiausiai, su SketchUp'u?
Atsakyti
QUOTE(narvid @ 2011 02 21, 22:27)
sveiki,
tęsim savo svajonių namo projektavimą, norėtumėme jūsų nuomonės, pastebėjimų apie šį projektą.projektas

pats namo projektas gal ir nieko butu tik neturi rysio su sklypu viskas labai mechaniskai, neissprestas zonavimas, visos zonos susimalusios
Atsakyti
QUOTE(cezas @ 2011 02 22, 12:10)
pats namo projektas gal ir nieko butu tik neturi rysio su sklypu viskas labai mechaniskai, neissprestas zonavimas, visos zonos susimalusios

Yra to, bet pažiūrėjus detaliojo plano sprendinius, ten per daug stebuklų neina padaryti. Praktiškai gi užstatyti leidžiama teritorija padiktuoja didesnę dalį namo... Labai nedėkingas sklypas - trasos, SAZ'as kažkoks, servitutai.
Man kilo mintis, kad gal "koridorinis" sliekas galėtų atsirasti, bet tai slidus manevras g.gif Ką tamsta mano tuo klausimu?
Atsakyti
QUOTE(zarmenas @ 2011 02 22, 11:14)
Yra to, bet pažiūrėjus detaliojo plano sprendinius, ten per daug stebuklų neina padaryti. Praktiškai gi užstatyti leidžiama teritorija padiktuoja didesnę dalį namo... Labai nedėkingas sklypas - trasos, SAZ'as kažkoks, servitutai.
Man kilo mintis, kad gal "koridorinis" sliekas galėtų atsirasti, bet tai slidus manevras  g.gif  Ką tamsta mano tuo klausimu?

sutinku situacija neispaparastuju, siam nestandartiniam sklypui reikia ir sprendimu nestandartiniu norint, kad viskas patogiai ir idomiai butu smile.gif dabar man atrodo viskas gan mechaniskai padaryta, bet cia gal ir uzsakovo itaka smile.gif
Atsakyti
Sveiki jieškome nebrangininko konstruktoriaus.Gal kas atsilieps.
O savo projekto niekaip nesugebu įdėti verysad.gif ,nors keisti tikrai dauk ką reikia.
Atsakyti
QUOTE(Boruze5 @ 2011 02 22, 19:26)
Sveiki jieškome nebrangininko konstruktoriaus.Gal kas atsilieps.
O savo projekto niekaip nesugebu įdėti verysad.gif  ,nors keisti tikrai dauk ką reikia.

pasinaudokite programa picasa arba kito puslapio nuoroda kur galima talpinti failus smile.gif
Atsakyti
svarus ir estetiskas

http://www.archdaily...eson-architect/
Atsakyti
Sveiki statybininkai,-es smile.gif
Turiu projektuka statyboms, bet kazkas man cia negerai, kazko man cia nelimpa. Noretus lyg toleto mazesnio (tas kur 2.80), sandeliukas 5.95 kv. Gal kas kokiu pasiulymu turit, ka reiktu pakeist, pataisyt. blush2.gif Garazao aisku ilgesnio reiketu, kad masina lengvai tilptu. smile.gif
user posted image

Aciu sirdingai kas patars 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Marcela* @ 2011 02 24, 13:22)

Du vaikučius turite , o vaikų kambarys tik vienas?
Atsakyti
QUOTE(Marcela* @ 2011 02 24, 13:22)
Sveiki statybininkai,-es  smile.gif
Turiu projektuka statyboms, bet kazkas man cia negerai, kazko man cia nelimpa. Noretus lyg toleto mazesnio (tas kur 2.80), sandeliukas 5.95 kv. Gal kas kokiu pasiulymu turit, ka reiktu pakeist, pataisyt.  blush2.gif Garazao aisku ilgesnio reiketu, kad masina lengvai tilptu.  smile.gif
<...>
Aciu sirdingai kas patars  4u.gif

Prie geriausių norų, nematau net ir tikslo kažką labai "raklinėti"... Alitnamuks vulgaris, kvepia naftalinu lotuliukas.gif

Atleiskite man, bedieviui, bet gal jūs dar gerai pagalvokite? schmoll.gif
Atsakyti