QUOTE(Lakštingala @ 2011 02 18, 21:24)
Galeciau pasisakyti del paryskintu zodziu, nes uzsisakem individualu projekta, gavom PP pasiulymus bei vizualizacijas. Deja, labai sunku architektui issaiskinti ko as noriu. Jei sakau noreciau sandeliuko 1-ame a su isejimu i lauka. Jo atsakymas mol - nereikia, garaze viska laikykit. Jei sakau, kad noriu laiptu kitokiu, nes tie labai daug vietos uzima, jis vel i mane debso. Na, gal mano norai ne architektiski, bet namas tai bus mano ir as apie ji tikrai ilgai galvojusi ir zinau kokiu patalpu man reikia. Todel, zinot, norisi jam parodyti pavyzdi ir kad jis tiesiog tada perbraizytu.
Tiesa, pagal gautus is jo pasiulymus, musu modernu namuka visi pazistami vadina "Maxima" Ar cia dabar naujausios tendencijos namai-kvadratines dezutes ir stiklines vitrinos i visas puses? Gi kokie silumos nuostoliai vien bus? Beje, namas pagal ji gavosi 280 m² bendro ploto, o gyvenamas 120m². ...ir cia be to mano issvajotojo sandeliuko
Tiesa, pagal gautus is jo pasiulymus, musu modernu namuka visi pazistami vadina "Maxima" Ar cia dabar naujausios tendencijos namai-kvadratines dezutes ir stiklines vitrinos i visas puses? Gi kokie silumos nuostoliai vien bus? Beje, namas pagal ji gavosi 280 m² bendro ploto, o gyvenamas 120m². ...ir cia be to mano issvajotojo sandeliuko
Nežinau kas ir kaip iki galo, bet man tai neatrodo gerai. Gal tikrai, pasinaudokite cezo patarimu - jei nesusišnekate, tai kreipkitės į kitą. Ne vienai dienai statotės.
Sėkmės