Įkraunama...
Įkraunama...

Individualių namų projektai - 7 dalis

QUOTE(cezas @ 2011 02 15, 11:10)
cia namas ne mieste ir ne miestui  smile.gif

Tikrai taip, namas skirtas ne 6 arų sklypeliui mieste. Nors gali egzistuoti ir mieste, jei situacija tinkama, bet tai jau retenybė.

Man irgi šitas labai patiko, toks paprastas ir tuo pačiu nieko nestokojantis. Liuks thumbup.gif
Atsakyti
Vienkiemis ar kažkur dideliame sklype? Vėl gi, sakau, skonio reikalas. Bet tokios daržinės mūsų krašte, laimei, nepopuliarios. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2011 02 15, 11:37)
Vienkiemis ar kažkur dideliame sklype? Vėl gi, sakau, skonio reikalas. Bet tokios daržinės mūsų krašte, laimei, nepopuliarios. schmoll.gif

deja "darzines" ir "pilys" pas mus kolkas tikrai dar populiarios biggrin.gif gincytis del to kas yra grazu beprasmiska
Atsakyti
Ką laikyti "daržine". Man asmeniškai ir nuo tų vienšlaičių klonų jau viau, bet buvo tokios tendencijos, jau gal po truputį traukiasi, nes kur pažvelgsi - tipinis dviejų spalvų ar dviejų medžiagų (tinkas, medis) "stebuklas".
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2011 02 15, 12:09)
Ką laikyti "daržine". Man asmeniškai ir nuo tų vienšlaičių klonų jau viau, bet buvo tokios tendencijos, jau gal po truputį traukiasi, nes kur pažvelgsi - tipinis dviejų spalvų ar dviejų medžiagų (tinkas, medis) "stebuklas".

geriausias atsakymas butu nepabijoti ir ideti ka nors grazaus pagal jus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2011 02 15, 12:09)

tarpkitko gerai architekturai nera apibrezimo lygiai taip pat gali buti grazi ir darzine ir negrazi pilis kaip ir atvirksciai. blogiausia kai vadovaujamasi stereotipais ir suteikiami sabloniniai pavadinimai, bijoma isreikst save, kad tik kas kazko blogo nepasakytu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cezas @ 2011 02 15, 09:19)

panašų mačiau netoli Palangos esančiame Japonų sode. Kiek žinau čia namas susijęs su ekologija ir draugiškumu gamtai 4u.gif na man jis patiko, įdomus ir kiek teko domėtis tokia namo forma geriausiai laiko silumą, nereikia didelių kraigų, kad gyventum šiltai ir patogiai 4u.gif
japan garden Palangoje
Atsakyti
QUOTE(cezas @ 2011 02 15, 10:19)

šiltnamis ar angaras
Atsakyti
QUOTE(justukė @ 2011 02 15, 21:23)
šiltnamis ar angaras

Tokiom replikom parodot tik savo neisprusima ir nesigaudima siuolaikinese tendencijose
Atsakyti
QUOTE(cezas @ 2011 02 15, 23:36)

daugiau tokių išprususių kaip jus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(justukė @ 2011 02 13, 13:13)
Mes jau šį pasirinkom. Pirmame aukšte pakeitėme wc su katilinę. Tamburo nenorėjom, nes atvažiavus iš garažo eisime į namus.  O pagrindinis įėjimas daugiau svečiams skirtas. Erkeris greičiausiai bus stačiakampis su vienu išėjimu. Antrame aukšte vietoj sandėliuko bus drabužinė , kurios įėjimas iš tėvų miegamojo. 
Ačiū už nuomonę  4u.gif .

Tuomet pakeitimai projekte į gerąją pusę mirksiukas.gif

Tambūras šiap tai reikalingas,esant LT oro sąlygoms -šalčio sulaikymui iš lauko...

Patogiausi laiptai-tiesūs arba su aikštele( be suktų pakopų joje).

Sėkmės jums projektavime ir statybose cool.gif
Atsakyti
QUOTE(jomre @ 2011 02 16, 11:34)
Tuomet pakeitimai projekte  į gerąją pusę  mirksiukas.gif

Tambūras šiap tai reikalingas,esant LT oro sąlygoms -šalčio sulaikymui iš lauko...

Patogiausi laiptai-tiesūs arba su aikštele( be suktų pakopų joje).

Sėkmės jums projektavime ir statybose  cool.gif

ačiū 4u.gif
Atsakyti