Variantas krastiniam-kampiniam sklypui, buvo dekinga situacija nes ties ivaziavimu galima statyti ant sklypo ribos pavyko sutalpinti nemaza nama i 8 a sklypa
https://picasaweb.go...rch/Privatusis#
QUOTE(Lotari @ 2011 02 09, 14:32)
atkreipiau dėmesį į tai, kad 4 ir 5 patalpos galėtų būti apjuntos įėjimu, nes jei katilinei reikės kūrenimo, bus baisiai nepatogu is sandėliuko eiti per lauką. aiškų jei kūrenimas vyks ne malkomis.anglimis ar skystu kuru, tada gal neverta jungti.
jei planuojate 6 naikinti, tada gal ten perkelkite virtuvę, ir svetainė pataps didesnė
Terasą galite pasidartyi po peršviečiamu stogu, tik bėda ta, kad vasara gali būti ten per karšta, tai galima ant tokio stogo lesiti augti tarkim - raganei
o II aukšte 4 adarius vaikų kambarį, savo kambarį permeskite į 3, ir tada 4-5 sukeiskite vietomis... bet čia tada fali langai pajudėti todėl reik apmąstyti šį variantą giliau
O šiaip pirmą kartą varatu gal logiška projektą ir pasakyčiau, kad jis man patinka
jei planuojate 6 naikinti, tada gal ten perkelkite virtuvę, ir svetainė pataps didesnė
Terasą galite pasidartyi po peršviečiamu stogu, tik bėda ta, kad vasara gali būti ten per karšta, tai galima ant tokio stogo lesiti augti tarkim - raganei
o II aukšte 4 adarius vaikų kambarį, savo kambarį permeskite į 3, ir tada 4-5 sukeiskite vietomis... bet čia tada fali langai pajudėti todėl reik apmąstyti šį variantą giliau
O šiaip pirmą kartą varatu gal logiška projektą ir pasakyčiau, kad jis man patinka
del katilines ir as pagalvojau, ar apskritai reikia tu duru, nes pagal reikalavimus turi buti tik langas. i katiline daryciau tiesiog iejima is vidaus, nes planuojam sildytis dujomis.
del terasos
kaip jusu nuomone, ar verta daryti toki varianta kaip siame projekte
virsutinis kaires namo kampas, na kad terasa gautusi po stogu, bet tokiu atveju saules jau butu maziau ir kambarys iejes i vidu. vyras sako, kad nereikia tos terasos po stogu, isinesiai staliuka i lauka ir sedi, man kazkipa norėtųsi kažko jaukiau, tik va kai stiklais atitverta ta terasa gal ir ne kas... dar neturiu nuomonės tvirtos šiuo klausimu. niekada nesu gyvenus name tai nelabai įsivaizduoju praktiškai kaip yra geriau.
dėl antro aukšto, tai norėjau pasakyti, kad 3 ir 4 norėčiau daryti vaikų kambarius, todėl tektų miegamajį perkelti į 7, vietoj 6 galvoju padaryti drabuzine tik siauresne ir palikti iejima kur pavaizduotas klozetas (kamb.6) i vonios kambari nr. 5. nezinau ar cia mano pamąstymai sąmoningi.
o kaip jums langai prilipe prie stogo? man norėtųsi kad jie antrame aukšte būtų šiek tiek žemiau, na kad tarpas dar sienos būtų tarp lango ir stogo, bet matau, akd taip padaryti gal nelabai būtų galima, nes trukdytų garažo stogas.
QUOTE(Donna felice @ 2011 02 09, 13:45)
del katilines ir as pagalvojau, ar apskritai reikia tu duru, nes pagal reikalavimus turi buti tik langas. i katiline daryciau tiesiog iejima is vidaus, nes planuojam sildytis dujomis.
del terasos
virsutinis kaires namo kampas, na kad terasa gautusi po stogu, bet tokiu atveju saules jau butu maziau ir kambarys iejes i vidu. vyras sako, kad nereikia tos terasos po stogu, isinesiai staliuka i lauka ir sedi, man kazkipa norėtųsi kažko jaukiau, tik va kai stiklais atitverta ta terasa gal ir ne kas... dar neturiu nuomonės tvirtos šiuo klausimu. niekada nesu gyvenus name tai nelabai įsivaizduoju praktiškai kaip yra geriau.
dėl antro aukšto, tai norėjau pasakyti, kad 3 ir 4 norėčiau daryti vaikų kambarius, todėl tektų miegamajį perkelti į 7, vietoj 6 galvoju padaryti drabuzine tik siauresne ir palikti iejima kur pavaizduotas klozetas (kamb.6) i vonios kambari nr. 5. nezinau ar cia mano pamąstymai sąmoningi.
o kaip jums langai prilipe prie stogo? man norėtųsi kad jie antrame aukšte būtų šiek tiek žemiau, na kad tarpas dar sienos būtų tarp lango ir stogo, bet matau, akd taip padaryti gal nelabai būtų galima, nes trukdytų garažo stogas.
del terasos
terasa po stogu neblogai, vasara galima pasislepti nuo lietaus ir nuo saules, igilinus siektiek kaip projekte gaunasi uzuoveja reikia ziureti is kur vyraujantys vejai
[quote=cezas,2011 02 09, 23:10]
Pirmam variante nepatiko valgomasis i ivaziavimo puse, kiti variantai nepatiko del orentacijos pasaulio saliu atzvilgiu :-)
[/quote
Dėl orientacijos pasaulio šalių atžv. labiau tinkamas I var.
Bet gal tolokai įvažiavimas į garažą?
Pirmam variante nepatiko valgomasis i ivaziavimo puse, kiti variantai nepatiko del orentacijos pasaulio saliu atzvilgiu :-)
[/quote
Dėl orientacijos pasaulio šalių atžv. labiau tinkamas I var.
Bet gal tolokai įvažiavimas į garažą?
QUOTE(cezas @ 2011 02 09, 22:10)
del orentacijos ir mums nelabai, bet norisi atsiriboti nuo miesto. ir gana ribotas užstatimo ribos.
QUOTE(kaban @ 2011 02 06, 17:25)
gal vertetu ijejima i ji padaryti priesais drabuzine o ne salia lovos..
Mintis verta dėmesio. Būtinai pagalvosiu dar. Neramina tik tai, kad vienoj vietoj durų daug gaunasi.
QUOTE(jurguzet @ 2011 02 10, 00:39)
Sveiki, turime ir mes jau pirmini namo projekto varianta, noretusi isgirsti nuomone... kad neprasautumem ko nors
ka jus manote apie projekta
ka jus manote apie projekta
Aš manau, kad trūksta atskiro vonios kambario tėvams.
QUOTE(narvid @ 2011 02 09, 20:55)
Pora variantų pasibraižiau pats. namas2 namas3 Kokia būtų jūsų nuomonė bei komentarai (ypatigai laukiu kritikos).
Sveiki.Man užkliuvo katilinė.Didelė patalpa,bet durys į ją ir iš jos taip išdėstytos,kad visur gaunasi praėjimas ,ir iš kart lieka nedaug vietos sudėt būsimai įrangai(jei kietu kuru ,tai nemažai visko prisideda).
o gal galite pasakyti kokios mazdaug projekto kainos protingos? ar ne per brangu yra 6400 lt uz kartotini projekta, kai derinimo darbus, namo pririsimo prie sklypo, statybos leidimo isemimo darbus daro architektas?