Įkraunama...
Įkraunama...

Individualių namų projektai - 7 dalis

QUOTE(jomre @ 2011 02 01, 18:11)
Pirmi pastebėjimai suplanavimui (tik neskaičiau priešistorės ,nežinau niuansų..,tad jei kas ne taip- atsiprašau  ax.gif )

sklypas su apribojimais regioninis parkas pradžei norejom patis išsiimti savada bet papraše iškart nurodit iš ko bus sienos kokia lauko apdaila ir pasakė kad namo užstatomas plotas 150m2 bet galima papildomi pastatai telpantis i 320m2 kurie matosi pirmoje nuotraukoje žalia spalva. tad su dauk klaustuku kreipėmės pas arhitekta. norejom jei nebus kliučiu karkasinio butinai vieno aukšto namo kureme įtalpintu svetainė-virtuvu apie 40m2 miegamasis link 20m2 2kambarei po 12 m2 wc 7m2 plius katilinė-tamburas-holas kad tilptu į tuos 150m2 ir priblokuotu garažu 2 mašinom.
pažiurejo sake viskas ten tilps jei ne medine apdaila nes nuo užstatimo zonos iki daugebučio 11m vakaru pusėj ir sutarem kad pabraižis pasiulima. bet veliau išsiaiškino kad mieste tie 150 negalioje ir pagal detalu visi 320m2 galima namu užstatit bet nuo daugebučio 15m priešgaisrinė reikalauja karkasinem. rementis tai ir vienu per susitikima turetu kartotiniu projektu kuris maždauk atitiko musu norus papraižė pasiulima,
tai dabar ir mastom ir prašom patarimu jei likti prie šio varijanto tik tobulinti.
katilinė bus dujinė manau turetu pakakti del malkinės gal visai atsisakiti vien del židinio bent jau tokios didelės tikrai manau nereike geriau gal garaža paplatinti valgomasis ir man kažkaip nelabai galvoju išmesti ta stiklini išsikišima ir pailginti link iejimo bus ir statibos pigesnės ir šilumos nuostoliu mažiau gal ir patogiau.
Atsakyti
QUOTE(Lotari @ 2011 02 01, 19:22)
na čia tik mano nuomonė blush2.gif

virtuvė ir aš mastau kat pakeitus galimėtu vone link jos paslinkt padidint miegamaji ir vonia ir pati virtuvė siauresnė gal jaukiau butu ir svetainė gal geriau ne kelio pusėj tik matau minusa kad tolin nuo iėimo virtuve nusikele bet gal tai ir nera didelis minusas
Atsakyti
QUOTE(narvid @ 2011 02 01, 22:07)
sklypas su apribojimais regioninis parkas pradžei norejom patis išsiimti savada bet papraše iškart nurodit iš ko bus sienos kokia lauko apdaila ir pasakė kad namo užstatomas plotas 150m2 bet galima papildomi pastatai telpantis i 320m2 kurie matosi pirmoje nuotraukoje žalia spalva. tad su dauk klaustuku kreipėmės pas arhitekta. norejom jei nebus kliučiu karkasinio butinai vieno aukšto namo kureme įtalpintu svetainė-virtuvu apie 40m2 miegamasis link 20m2 2kambarei po 12 m2 wc 7m2 plius katilinė-tamburas-holas kad tilptu į tuos 150m2 ir priblokuotu garažu 2 mašinom.
pažiurejo sake viskas ten tilps jei ne medine apdaila nes nuo užstatimo zonos iki daugebučio 11m vakaru pusėj ir sutarem kad pabraižis pasiulima. bet veliau išsiaiškino kad mieste tie 150 negalioje ir pagal detalu visi 320m2 galima namu užstatit bet nuo daugebučio 15m priešgaisrinė reikalauja karkasinem. rementis tai ir vienu per susitikima turetu kartotiniu projektu kuris maždauk atitiko musu norus papraižė pasiulima,
tai dabar ir mastom ir prašom patarimu jei likti prie šio varijanto tik tobulinti.
katilinė bus dujinė manau turetu pakakti del malkinės gal visai atsisakiti vien del židinio bent jau tokios didelės tikrai manau nereike geriau gal garaža paplatinti valgomasis ir man kažkaip nelabai galvoju išmesti ta stiklini išsikišima ir pailginti link iejimo bus ir statibos pigesnės ir šilumos nuostoliu mažiau gal ir patogiau.

Klausimas ne į temą. Tu lietuvis/lietuvė? Nes klaidos žodžiuose siaubingos. Apie kablelius matyt neteko girdėti?
Atsakyti
QUOTE(Daynews @ 2011 02 01, 22:41)
Klausimas ne į temą. Tu lietuvis/lietuvė? Nes klaidos žodžiuose siaubingos. Apie kablelius matyt neteko girdėti?

tikrai klausimas ne i tema ,manau jokio skirtumo kaip zmogus raso
Atsakyti
QUOTE(Lotari @ 2011 02 01, 20:48)
nežinau kiek konstruktyvu, bet siūlau  blush2.gif

Dėl židinio tai ir aš iš pradžių norėjau kampe, bet po to užsinorėjau ekrano projektoriui ant sienos priešais minkštą kampą. Nors tiesą sakant, dar ir prieš tai pakeičiau židinio vietą, nes pamaniau, kad visai neblogai, kai nuo valgomojo netoli. Dėl bendro židinio su lauku nežinau kaip man su pasyvinimu gautųsi. Manau, kad žiemos metu ten būtų pakankamai ženklūs šilumos nuostoliai.

dėl 9, 10, 11 sukeitimo tai galimas daiktas, kad teisingai sakote, būtinai apie tai pamąstysiu daugiau.

Vienintelis langas iki žemės būtų svetainės kampe tikriausiai.

Siena tarp virtuvės ir valgomojo. Nusprendžiau daryti tokią, nes mėgstu gaminti, o kvapų nesinori. Prie tos sienos prisidėtų kažkokia slenkanti sistema. Žinoma, pačią sieną galima sumažinti iki minimumo. Tiesiog pagalvojau, kad jeigu siena tokia, kokią nubraižiau - pakaktų vieno gabalo plokštės ar stiklo tai slenkančiai pertvarai ir tai šiek tiek supaprastintų konstrukciją.

Dėkoju už atsakymą! smile.gif

Atsakyti
Sveiki,
Noreciau pasiklausti, kaip jums toks planelis? Minusai kokie? Aisku,dar langus stumdysime, vonios kambariu isdystyma, virtuve kitokia bus. Na bet patalpos jau gal ir liktu tokios. Siaure desineje.
Koki jus fasada rinktumetes? Labai dekui uz issamias ir pagristas nuomones is anksto. Bandome klaidu isvengti... doh.gif

user posted imageuser posted image

Atsakyti
QUOTE(rasiuk @ 2011 02 02, 23:04)
Sveiki,
  Noreciau pasiklausti, kaip jums toks planelis? Minusai kokie? Aisku,dar langus stumdysime, vonios kambariu isdystyma, virtuve kitokia bus. Na bet patalpos jau gal ir liktu tokios. Siaure desineje.
  Koki jus fasada rinktumetes? Labai dekui uz issamias ir pagristas nuomones is anksto. Bandome klaidu isvengti...  doh.gif  

planiukas tai visai nieko, fasadai tai nei vienas idomus visi kaip kartotinio projekto smile.gif paprasykite, kad 3d padarytu pora vaizdeliu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cezas: 03 vasario 2011 - 08:41
QUOTE(cezas @ 2011 02 03, 09:40)
planiukas tai visai nieko, fasadai tai nei vienas idomus visi kaip kartotinio projekto  smile.gif  paprasykite, kad 3d padarytu pora vaizdeliu

Pritariu Cezui, planuose viskas atrodo ok. Fasadai tokie... jokie lotuliukas.gif
Kad ką rimčiau patarti, tikrai reikėtų 3D vaizdelio. Ir, be abejo, jūsų kriterijų - kokio namo jūs norite, kas jums patinka?

Sėkmės
Atsakyti
11. Tėvų vonios kambarys - 6,6 m2

gal vertetu ijejima i ji padaryti priesais drabuzine o ne salia lovos..
Atsakyti
Sveiki, esu naujoke projektu reikaluose. Pries keleta savaiciu sumastem statytis nama, tai nelabai buvo laiko per daug viska suzinoti. Palandziojau internete ir užkliuvo šis namas:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

daugiau apie nama galima rasti Čia. PIJUS
Norėčiau sulaukti kritikos, nes pati kolkas nenutuokiu į ka atkreipti dėmesį.
Mano pastabos būtų tokios:
norėčiau terasos su stogu, todėl svarstau galimybę svetainėje gilinti sieną į vidų, kad tas stiklas būtų po antru aukštu..nežinau ar suprantamai parašiau.
antrama aukšte kambaryje 4 norečiau daryti vaikų kambarį, nes ten pietinė pusė, todėl tektų perplanuoti įėjimą į vonią.
ir įprojektuoti židinį.
Pirmam aukšte nedaryčiau darbo kambario, būtų viena patalpa bendra.
Atsakyti
QUOTE(Donna felice @ 2011 02 09, 11:57)
Sveiki, esu naujoke projektu reikaluose. Pries keleta savaiciu sumastem statytis nama, tai nelabai buvo laiko per daug viska suzinoti. Palandziojau internete ir užkliuvo šis namas:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

daugiau apie nama galima rasti Čia. PIJUS
Norėčiau sulaukti kritikos, nes pati kolkas nenutuokiu į ka atkreipti dėmesį.
Mano pastabos būtų tokios:
norėčiau terasos su stogu, todėl svarstau galimybę svetainėje gilinti sieną į vidų, kad tas stiklas būtų po antru aukštu..nežinau ar suprantamai parašiau.
antrama aukšte kambaryje 4 norečiau daryti vaikų kambarį, nes ten pietinė pusė, todėl tektų perplanuoti įėjimą į vonią.
ir įprojektuoti židinį.
Pirmam aukšte nedaryčiau darbo kambario, būtų viena patalpa bendra.

Tvarkingas ir patogus projektelis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Donna felice @ 2011 02 09, 11:57)

atkreipiau dėmesį į tai, kad 4 ir 5 patalpos galėtų būti apjuntos įėjimu, nes jei katilinei reikės kūrenimo, bus baisiai nepatogu is sandėliuko eiti per lauką. aiškų jei kūrenimas vyks ne malkomis.anglimis ar skystu kuru, tada gal neverta jungti.

jei planuojate 6 naikinti, tada gal ten perkelkite virtuvę, ir svetainė pataps didesnė ax.gif

Terasą galite pasidartyi po peršviečiamu stogu, tik bėda ta, kad vasara gali būti ten per karšta, tai galima ant tokio stogo lesiti augti tarkim - raganei 4u.gif

o II aukšte 4 adarius vaikų kambarį, savo kambarį permeskite į 3, ir tada 4-5 sukeiskite vietomis... bet čia tada fali langai pajudėti g.gif todėl reik apmąstyti šį variantą giliau

O šiaip pirmą kartą varatu gal logiška projektą ir pasakyčiau, kad jis man patinka thumbup.gif
Atsakyti