Na okis, nukrypom gal šiek tiek
Štai jaukus interjeriukas pasimėgavimui. Paprasta, jauku ir jautriai padaryta. [linkas]
Skanaus
QUOTE(zarmenas @ 2011 01 26, 19:19)
Na okis, nukrypom gal šiek tiek
Štai jaukus interjeriukas pasimėgavimui. Paprasta, jauku ir jautriai padaryta. [linkas]
Skanaus
Skanaus
ten akmeninės grindys ar man pasivaideno man toks interjeras nevilioja
QUOTE(Lotari @ 2011 01 26, 20:44)
ten akmeninės grindys ar man pasivaideno man toks interjeras nevilioja
Medinės grindys, tik dažytos. Ten buvusios "vyno gamyklėlės" patalpos, perdarytos į gyvenamas.
QUOTE(zarmenas @ 2011 01 26, 20:47)
Medinės grindys, tik dažytos. Ten buvusios "vyno gamyklėlės" patalpos, perdarytos į gyvenamas.
ten kur dviratukas stovi, na man tikrai vaidenasi grublėtumas grindų(4 foto) ir valdomąjame (7 foto)
QUOTE(Lotari @ 2011 01 26, 21:59)
ten kur dviratukas stovi, na man tikrai vaidenasi grublėtumas grindų(4 foto) ir valdomąjame (7 foto)
nesivaidena ten tikrai senos akmenines grindys
QUOTE(lanaa @ 2011 01 27, 14:27)
tada koks ten jaukumas, ant akmeninių grindų kojas laužyti
QUOTE(lanaa @ 2011 01 27, 15:27)
Pražiopsojau, kad ten ne medis. Būčiau ir nepamatęs, hehe.
Lotari: na ir kuom gi akmuo jums užkliuvo, a? Manot, ant akmens masės plytelių "minkščiau" plositės? Viena iš seniausių medžiagų ir tikrai negadina nei vieno namo. Žmonės moka žvėriškus pinigus už tikro akmens plyteles... Bet čia jau subtilumai.
Dar šiek tiek padirbėjau prie namo maketo. Teisingiau, nusipirkau spalvoto popieriaus ir pabandžiau pažaisti su namo išore. Man gražiausiai atrodo tas namas, kur su langais, t.y. to namo spalvos.
Matau tokius išorės niuansus.
1. Pakėliau garažo stogo aukštį. Buvo 2,8 m. Padariau - 3,0 m. Atrodo tikrai gerai, nes tie 20 cm sukuria geresnį įspūdį. Tokiu būdu geriau susilieja du ganėtinai skirtingi tūriai.
2. Reikia išspręsti langų problemą. Man atrodo, kad ar jų vieta, ar forma, ar rėmų spalva nedera. Kažkas ne taip su langais. Kol maketas be langų, namas gražus. Tik įdedi langus - ir dingsta visas grožis.
3. Reikia atidirbti fasado spalvas. Kažkaip atrodo, kad geriausiai jam tinka šviesios spalvos.
4. Reikia išspręsti problemą su kaminu. Jo makete nedariau, jis stipriai gadina namo dizainą.
Darydamas namą supratau, kad jo statyba bus tikrai labai paprasta. Tikrai lengva tokį namuką suklijuoti (įvaldžiau taip, kad suklijuoju per maždaug valandą). Pabandžiau kito architekto namą sulipdyti, tai prasikeikiau. Atrodo namo forma nesudėtinga, bet vargo per akis.
Matau tokius išorės niuansus.
1. Pakėliau garažo stogo aukštį. Buvo 2,8 m. Padariau - 3,0 m. Atrodo tikrai gerai, nes tie 20 cm sukuria geresnį įspūdį. Tokiu būdu geriau susilieja du ganėtinai skirtingi tūriai.
2. Reikia išspręsti langų problemą. Man atrodo, kad ar jų vieta, ar forma, ar rėmų spalva nedera. Kažkas ne taip su langais. Kol maketas be langų, namas gražus. Tik įdedi langus - ir dingsta visas grožis.
3. Reikia atidirbti fasado spalvas. Kažkaip atrodo, kad geriausiai jam tinka šviesios spalvos.
4. Reikia išspręsti problemą su kaminu. Jo makete nedariau, jis stipriai gadina namo dizainą.
Darydamas namą supratau, kad jo statyba bus tikrai labai paprasta. Tikrai lengva tokį namuką suklijuoti (įvaldžiau taip, kad suklijuoju per maždaug valandą). Pabandžiau kito architekto namą sulipdyti, tai prasikeikiau. Atrodo namo forma nesudėtinga, bet vargo per akis.
QUOTE(Boruze5 @ 2011 01 27, 21:01)
sveiki oi kaip man reikia prikabinti projekta ,neisivaizduoju kaip.Nera neikur jokiu failu kaip segti apacioje buna tik atsakyti ir perziureti zinute ,daugiau nieko .Help turim projekta jau reikia nesti o jis toks patys deliojom deliojom ,su architekto pagalba ale
Naujokam neiseina failu ikelineti galima kokia nuoroda i picasa ar pan. ideti
QUOTE(Boruze5 @ 2011 01 27, 22:01)
sveiki oi kaip man reikia prikabinti projekta ,neisivaizduoju kaip.Nera neikur jokiu failu kaip segti apacioje buna tik atsakyti ir perziureti zinute ,daugiau nieko .Help turim projekta jau reikia nesti o jis toks patys deliojom deliojom ,su architekto pagalba ale
atsiuskit foto elektroniniu pastu ir ikelsim jusu vardu
QUOTE(Boruze5 @ 2011 01 27, 22:01)
ieini cia
pasirenki sumazinti paveiksleli iki 640 arba 800 ,paspaudi taplinti (zinoma pries tai pasirinkus paveiksleli) ,kai ikelia paveiksleli,nukopijuoji nuoroda -paveikslelis forumui ir idedi i savo rasoma zinute SM.