QUOTE(Lotari @ 2011 01 24, 20:01)
klausimai/siūlymai....
110 ir 107 dvi vienodos paskirties patalpos šalimais, ar tikrai reikalingos ?
šalia laiptų patalpa 11.98, kokia jos paskirtis, nes šalia laiptų, kolidoriaus, gal šildymokatilui ar .. ?
labai didelis kolidoriai, kaip šildysite namą ?
svetainė-virtuvė-kelia klausimą ar tikrai gartraukis ištrauks visus garus ? gal kokios pertvaros reikėtų
labai daug kampų name aš bandyčiau išlyginti namo kampuotumą
110 ir 107 dvi vienodos paskirties patalpos šalimais, ar tikrai reikalingos ?
šalia laiptų patalpa 11.98, kokia jos paskirtis, nes šalia laiptų, kolidoriaus, gal šildymokatilui ar .. ?
labai didelis kolidoriai, kaip šildysite namą ?
svetainė-virtuvė-kelia klausimą ar tikrai gartraukis ištrauks visus garus ? gal kokios pertvaros reikėtų
labai daug kampų name aš bandyčiau išlyginti namo kampuotumą
107 ir 110 patalpos vienodos paskirties, bet skirtingiems asmenis, vienas san.mazgas vaikams , o kitas teveliams , kur niekas netrukdys.
Laiptai yra i rusi, o patalpa pro kuria patenkama iki laiptu numatoma skalbykla/sluotu sandeliukas. O patalpa "salia" laiptu, apie kuria klausiate, bus darbo kambarys (man del darbo butinas).
Kodel sakote, kad didelis koridorius? Siaurinti daugiau nenorime (~1.4m plocio). Kvadratura koridoriaus su "holiuku" - 13kv.m.
Nama ketiname sildyti elektra: pradzioje rekuperatorius, vandens tenas, veliau, jei bus poreikis, oras-vanduo silumos siurblys.
Kad gartraukis istrauktu ora is svetaines-virtuves net nesitikiu, nes toje zonoje lubos bus apie 4 metru aukscio. Tikiuosi, kad gartraukis bent jau nutrauks ora nuo virykles ir to uzteks. Plius kazkiek prisides ir rekuperatorius.
Labai aciu uz komentarus.
Prazioje mes, beje irgi, planavom sutilpti i maza plota iki 130kv.m (kaip ir Jus norite sutilpti i 100kv.m.). Bet mums tai gavosi "mission impossible", ir galutiniame variante teks talpintis i 170kv.m.
Linkiu sekmes projekto paiekose, tikiuosi, kad surasite ko ieskote.