QUOTE(zarmenas @ 2010 12 01, 16:10)
Na iš visko sprendžiant, turite pakankamai aiškius kriterijus namui, suvokiate situaciją. Visi pamąstymai logiški, aiškiai esate nemažai apie tai smegenis sukę. Mano pasiūlymas būtų geriau jau damokėti tuos porą papildomų tūkstančių, bet užsisakyti individualų projektą, o ne tipinį, turėsite visai kitą rezultatą.
biesas66 - teisingai, gerai kad priminėt. Tikrai, labai panašus išplanavimas. Kas liečia keitimą (išorės).. Net nežinau kaip ir atsakyti, nes aš pats neskirstau namo į išorę ir vidų, man jis turi būti vientisas. Taip sakant, vidus turi būti lauko tąsa ir atvirkščiai. Tad jei jau apie šį konkretų namą kalbant - keisčiau viską iš esmės, turbūt.
Dumblas kaip visada, ištikimas savo amplua Man jau pradeda patikti, daug gyviau
jomre Kaip visada, taikliai.
giedruze: pirma, abejoju, kad Dumblas bent kažkiek artimas architektūrai. Antra, architektai tokie pat paprasti žmonės (vaikai, tėvai, mamos), kaip ir visi kiti čia, tik jie turi žinių bagažą, kas liečia nagrinėjamą temą.
biesas66 - teisingai, gerai kad priminėt. Tikrai, labai panašus išplanavimas. Kas liečia keitimą (išorės).. Net nežinau kaip ir atsakyti, nes aš pats neskirstau namo į išorę ir vidų, man jis turi būti vientisas. Taip sakant, vidus turi būti lauko tąsa ir atvirkščiai. Tad jei jau apie šį konkretų namą kalbant - keisčiau viską iš esmės, turbūt.
Dumblas kaip visada, ištikimas savo amplua Man jau pradeda patikti, daug gyviau
jomre Kaip visada, taikliai.
giedruze: pirma, abejoju, kad Dumblas bent kažkiek artimas architektūrai. Antra, architektai tokie pat paprasti žmonės (vaikai, tėvai, mamos), kaip ir visi kiti čia, tik jie turi žinių bagažą, kas liečia nagrinėjamą temą.
Na jo..as kaip visada uzduodu klausima i kury sunku atsakyti.. Bet jei keisti,tai keistumete ir isorinius namo konturus ar tik apdaila? Kas tuose fasaduose yra netaip? Kai pasiziuri i nuotraukytes ,pradzioj atrodo grazu,bet kai isiziuri tai taip akis bado tas antras lentelemis atskirtas aukstas ,kazkaip labai banalu. Bet kaip padaryti fasada nebanaliu... Vat cia tai idomu. Gerai dar pas mane balkonai pagyvina fasada..