gaga-pats pagaliuku ir vielutes principas ...bet tam vainike,kuri as maciau,karkasas ir buvo padarytas is tokiu pat saku kokios buvo panaudotos pagaliukams...ir pats karkasas buvo ''neplonas''-kelios mazdaug pirsto storio sakos susjungtos ratu ...tada apsuktos vielute su pagaliukais...kadangi pats karkasas buvo storas,tai re ikejo maziau tu pagaliuku ir vainikas atrode masyvus...o jei kurioj vietoj ir ''persisviete'' koks pagaliuku neuzpildytas tar pukas-niekas akiu nebade-juk apacioj toks pats medis ...tiesiog net nesimate ...
QUOTE(tiklis @ 2010 12 03, 18:33)
gaga-pats pagaliuku ir vielutes principas ...bet tam vainike,kuri as maciau,karkasas ir buvo padarytas is tokiu pat saku kokios buvo panaudotos pagaliukams...ir pats karkasas buvo ''neplonas''-kelios mazdaug pirsto storio sakos susjungtos ratu ...tada apsuktos vielute su pagaliukais...kadangi pats karkasas buvo storas,tai re ikejo maziau tu pagaliuku ir vainikas atrode masyvus...o jei kurioj vietoj ir ''persisviete'' koks pagaliuku neuzpildytas tar pukas-niekas akiu nebade-juk apacioj toks pats medis ...tiesiog net nesimate ...
Supratau tiklis,labai gerai sugalvota ,o ir darbo mažiau.Galima apie tą darbinį karkasą apsukti lemputes,o po to tuos padarytus pagaliukus
Ačiū, GAGA, už viską
QUOTE(kaleda @ 2010 12 03, 18:51)
Ačiū, GAGA, už viską
Nėra už ką
Mergaitės kurios negavot ,rašykit,nes kažkam neišsisiuntė o kam neatrenku,tikrai neišeina išsiūsti boruzzei,jei nesunku pakartok savo el.adresą
QUOTE(GAGA @ 2010 12 03, 21:59)
Nėra už ką
Mergaitės kurios negavot ,rašykit,nes kažkam neišsisiuntė o kam neatrenku,tikrai neišeina išsiūsti boruzzei,jei nesunku pakartok savo el.adresą
o ka as praleidau? Ir as noriu lina.geles7@gmail.com
tas vainikas manu padarytas šiuo principu,tik gal būt naudojamas karkasas storesnė viela aplink kurią va taip paruošti sukami pagaliukai ten kur reikia.Pagaliukai gali būti sedula,gluosnis,rūgtis supjaustuti vienodai ilgiais ir susukti trimis susukimais vielute,rafija ar kuom kitu,bet čia tik mano pamąstymai
bet toj nuotraukoj nesimato vielučių? ar jos vienodos spalvos su pagaliukais? paaiskinkit man pradžiamokslei
bet toj nuotraukoj nesimato vielučių? ar jos vienodos spalvos su pagaliukais? paaiskinkit man pradžiamokslei
pepiuke-ten tikrai matosi vielutes .tiesiog viela naudojama labai plona ..ir varine,ar kokia kita ruda ..ir sakutes rudos ...vielyte plonyte-tai jos beveik nematyt ..nors aisku galima ir kokia sidabrines spalvos naudoti..ar auksines ...
Papildyta:
as c ia dabar pagalvojau -gal ir eglute man situ principu pagamint ..nu nuo virsunes nuleisciau tokias ''pagaliuku''girliandas...dar kokiu vasku aplieciau ...bet karkaso reiketu ...nu reik d ar ''apvirskint'' sita minti
Papildyta:
as c ia dabar pagalvojau -gal ir eglute man situ principu pagamint ..nu nuo virsunes nuleisciau tokias ''pagaliuku''girliandas...dar kokiu vasku aplieciau ...bet karkaso reiketu ...nu reik d ar ''apvirskint'' sita minti
QUOTE(GAGA @ 2010 12 03, 20:59)
Nėra už ką
as turbut irgi kazka praleidau neringakavaliauskiene@freemail.lt lauksiu
Išsiunčiau mergaitės,jei kuri negavot sakykit
Aš galvoju ,kad reikia susikurti savo albumą ir ten kelti Tik svetainę patogią reikėtų išsirinkti
Aš galvoju ,kad reikia susikurti savo albumą ir ten kelti Tik svetainę patogią reikėtų išsirinkti
QUOTE(GAGA @ 2010 12 04, 12:19)
Išsiunčiau mergaitės,jei kuri negavot sakykit
Ir aš apie tai galvojau. Puiki mintis. Tik nežinau kas patogu.
QUOTE(GAGA @ 2010 12 03, 21:59)
Nėra už ką
ermute@gmail.com