Kur visos prapuolusios?
Praūžė kaip vėtra Kovo8-oji, ruošiamės Vėlykoms
QUOTE(berta75 @ 2011 03 09, 11:17)
pavasario inikusios visos laukiam
ar tau darbymetis buvo vakar?
QUOTE(boruzzze @ 2011 03 09, 12:44)
Nežinau kaip lauke,bet pro langą žiūrint-oras nuostabus šiandien
Ne tas žodis,kad darbymetis sakyčiau,kad cunamis praūžė tikriausiai senstu sunku darosi tokius darbo krūvius ir gėlių kiekius atlaikyti
Berta75, su paskutiniu savo pamąstymu apie senatvę prajuokinai...
O čia manau, tiks ir mūsų temelei... http://gyvenimas.del...e.d?id=42922527
O čia manau, tiks ir mūsų temelei... http://gyvenimas.del...e.d?id=42922527
Sveikutės su praėjusiom
Sakykit mergaitės tokiai puokštei naudojama šlapia oazė,ar į sausą kišamos kapsulės
Sakykit mergaitės tokiai puokštei naudojama šlapia oazė,ar į sausą kišamos kapsulės
Pepiuke, gražu, vazonas toks ... gražiai senas.Nesuprantu iš ko
Taip, serga tie vaikai kaip pašėlę.Baigiu pasiust visą mėnesį mažą biesiuką slaugydama. Kadangi niekur negaliu išeit, papraįiau B beržo šakelių. Galvojau, nuregsiu kokį pavasarinį karkasą gėlytėms. Parvežė glėbį sudžiūvusių beržo šakų. Gamtos saugotojas. O aš dabar galiu iš jų balkone laužiuką susikurt
GAGA, taisyklės nežinau, moksluose su tuo nesusidūriau, bet teko daryti nuotakos krepšelį, tai dariau tavo paminėtu antruoju būdu, kad nebūtų daug svorio. Jei jis bus stacionarus, gal tada ir oazė gerai. Kaip tavo reikalai?
Aš tik pavasarinei betvarkei skirtą vainiką padirbau -
Taip, serga tie vaikai kaip pašėlę.Baigiu pasiust visą mėnesį mažą biesiuką slaugydama. Kadangi niekur negaliu išeit, papraįiau B beržo šakelių. Galvojau, nuregsiu kokį pavasarinį karkasą gėlytėms. Parvežė glėbį sudžiūvusių beržo šakų. Gamtos saugotojas. O aš dabar galiu iš jų balkone laužiuką susikurt
GAGA, taisyklės nežinau, moksluose su tuo nesusidūriau, bet teko daryti nuotakos krepšelį, tai dariau tavo paminėtu antruoju būdu, kad nebūtų daug svorio. Jei jis bus stacionarus, gal tada ir oazė gerai. Kaip tavo reikalai?
[quote=kaleda,2011 03 09, 20:17]
[quote]
Ačiū Vazonas ištikrųjų senas, tarp mamos vazonų radau pirkau bauhof sausų gėlių rinkinį, su mama sprendėm kokios ten gelės, tai rodos rudgrūdėlės, bandysim sėt ir žiūrėsim kas gausis
Iš arčiau:
labai gražus vainikas
[quote]
Ačiū Vazonas ištikrųjų senas, tarp mamos vazonų radau pirkau bauhof sausų gėlių rinkinį, su mama sprendėm kokios ten gelės, tai rodos rudgrūdėlės, bandysim sėt ir žiūrėsim kas gausis
Iš arčiau:
labai gražus vainikas
Labai puikiai atrodo tos rudgrūdėlės. O seni vazonai man labai patinka. Aš labai gailiuosi, kad prieš daug metų visus išmečiau.
QUOTE(kaleda @ 2011 03 09, 20:17)
Peipuke-labai gražu ir jauku
Kalėda -nepavydžiu gali db iš tų beržų mini šluoteles daryt jei nori rytoj įmesiu kaip mano padaryta atrodo
Ačiū kalėda už atsakymą-mums kursuose liepė dėti į oazę sausą ,o tada į kapsules,reikės taip ir pabandyti
O pas mane viskas juda į priekį,kaip ir patarėte pasiėmiau IV su pažyma,nuomininkai šaindien išsikraustė,bet dar neatidavė raktų,o taip norisi bent pasėdėt ten,pasvajot
Penktadienį jei nepakiš niekas kojos važiuoju į Waršuvą,niekas nieko nežinio,tai ką radau internete tas mano o radau nieko gero ,nu matysiu tikiuos neteks tuščiomis sugryžti Parašysiu kaip sekės
beje vainikas
Papildyta:
QUOTE(kaleda @ 2011 03 09, 21:24)
Labai puikiai atrodo tos rudgrūdėlės. O seni vazonai man labai patinka. Aš labai gailiuosi, kad prieš daug metų visus išmečiau.
Db maxsimoj 40 proc.vazonam nuolaida,nemazas molinis vazonas 9 su kapeikom,tai dar nuolaida,gal visai neblogai
Įdėk šluotas
Lauksim grįžtant ir kai turėsi raktus, nors virtualiai pakviesk pasėdėt ir pasvajot
Lauksim grįžtant ir kai turėsi raktus, nors virtualiai pakviesk pasėdėt ir pasvajot