Įkraunama...
Įkraunama...

Floristikos menas (5 tema)

Kur visos prapuolusios? g.gif
Praūžė kaip vėtra Kovo8-oji, ruošiamės Vėlykoms mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(berta75 @ 2011 03 09, 11:17)
Kur visos prapuolusios? g.gif
Praūžė kaip vėtra Kovo8-oji, ruošiamės Vėlykoms mirksiukas.gif
user posted image

pavasario inikusios visos laukiam biggrin.gif
ar tau darbymetis buvo vakar?
Atsakyti
QUOTE(boruzzze @ 2011 03 09, 12:44)
pavasario inikusios visos laukiam  biggrin.gif 
ar tau darbymetis buvo vakar?

Nežinau kaip lauke,bet pro langą žiūrint-oras nuostabus šiandien wub.gif
Ne tas žodis,kad darbymetis irnesakyk.gif sakyčiau,kad cunamis praūžė doh.gif tikriausiai senstu blush2.gif sunku darosi tokius darbo krūvius ir gėlių kiekius atlaikyti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo berta75: 09 kovo 2011 - 11:54
Berta75, su paskutiniu savo pamąstymu apie senatvę prajuokinai... biggrin.gif

O čia manau, tiks ir mūsų temelei... http://gyvenimas.del...e.d?id=42922527
Atsakyti
Sveikutės su praėjusiom 4u.gif
Sakykit mergaitės tokiai puokštei naudojama šlapia oazė,ar į sausą kišamos kapsulės g.gif

user posted image
Atsakyti
Aš vieną mažą darbelį padariau, bet kad vaikai serga, tai mažai lieka laiko šiam malonumui verysad.gif

user posted image
Atsakyti
Pepiuke, gražu, vazonas toks ... gražiai senas.Nesuprantu iš ko blush2.gif

Taip, serga tie vaikai kaip pašėlę.Baigiu pasiust visą mėnesį mažą biesiuką slaugydama. Kadangi niekur negaliu išeit, papraįiau B beržo šakelių. Galvojau, nuregsiu kokį pavasarinį karkasą gėlytėms. Parvežė glėbį sudžiūvusių beržo šakų. Gamtos saugotojas. O aš dabar galiu iš jų balkone laužiuką susikurt doh.gif

GAGA, taisyklės nežinau, moksluose su tuo nesusidūriau, bet teko daryti nuotakos krepšelį, tai dariau tavo paminėtu antruoju būdu, kad nebūtų daug svorio. Jei jis bus stacionarus, gal tada ir oazė gerai. Kaip tavo reikalai?

Aš tik pavasarinei betvarkei skirtą vainiką padirbau -
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kaleda: 09 kovo 2011 - 20:20
[quote=kaleda,2011 03 09, 20:17]
[quote]

Ačiū smile.gif Vazonas ištikrųjų senas, tarp mamos vazonų radau biggrin.gif pirkau bauhof sausų gėlių rinkinį, su mama sprendėm kokios ten gelės, tai rodos rudgrūdėlės, bandysim sėt ir žiūrėsim kas gausis smile.gif
Iš arčiau:

user posted image

labai gražus vainikas wub.gif wub.gif
Atsakyti
Labai puikiai atrodo tos rudgrūdėlės. O seni vazonai man labai patinka. Aš labai gailiuosi, kad prieš daug metų visus išmečiau.
Atsakyti
QUOTE(kaleda @ 2011 03 09, 20:17)

Taip, serga tie vaikai kaip pašėlę.Baigiu pasiust visą mėnesį mažą biesiuką slaugydama. Kadangi niekur negaliu išeit, papraįiau B beržo šakelių. Galvojau, nuregsiu kokį pavasarinį karkasą gėlytėms. Parvežė glėbį sudžiūvusių beržo šakų. Gamtos saugotojas. O aš dabar galiu iš jų balkone laužiuką susikurt doh.gif

GAGA, taisyklės nežinau, moksluose su tuo nesusidūriau, bet teko daryti nuotakos krepšelį, tai dariau tavo paminėtu antruoju būdu, kad nebūtų daug svorio. Jei jis bus stacionarus, gal tada ir oazė gerai. Kaip tavo reikalai?

Aš tik pavasarinei betvarkei skirtą vainiką padirbau -

Peipuke-labai gražu ir jauku wub.gif
Kalėda -nepavydžiu doh.gif gali db iš tų beržų mini šluoteles daryt lotuliukas.gif jei nori rytoj įmesiu kaip mano padaryta atrodo biggrin.gif
Ačiū kalėda už atsakymą-mums kursuose liepė dėti į oazę sausą ,o tada į kapsules,reikės taip ir pabandyti g.gif
O pas mane viskas juda į priekį,kaip ir patarėte pasiėmiau IV su pažyma,nuomininkai šaindien išsikraustė,bet dar neatidavė raktų,o taip norisi bent pasėdėt ten,pasvajot ax.gif
Penktadienį jei nepakiš niekas kojos važiuoju į Waršuvą,niekas nieko nežinio,tai ką radau internete tas mano doh.gif o radau nieko gero ,nu matysiu tikiuos neteks tuščiomis sugryžti unsure.gif Parašysiu kaip sekės smile.gif
beje vainikas thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(kaleda @ 2011 03 09, 21:24)
Labai puikiai atrodo tos rudgrūdėlės. O seni vazonai man labai patinka. Aš labai gailiuosi, kad prieš daug metų visus išmečiau.

Db maxsimoj 40 proc.vazonam nuolaida,nemazas molinis vazonas 9 su kapeikom,tai dar nuolaida,gal visai neblogai g.gif
Atsakyti
Įdėk šluotas 4u.gif
Lauksim grįžtant ir kai turėsi raktus, nors virtualiai pakviesk pasėdėt ir pasvajot biggrin.gif
Atsakyti
http://www.facebook....100000962714162

http://www.facebook....0...2&aid=32680
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo berta75: 09 kovo 2011 - 23:54