va pagooglinus radau lenkijoje mickeviciaus g.
QUOTE(boruzzze @ 2011 02 15, 19:02)
Na tai mausim cukraus, grikių ir gėlių
QUOTE(kaleda @ 2011 02 15, 19:16)
Na tai mausim cukraus, grikių ir gėlių
sąrašėlis neblogas
QUOTE(boruzzze @ 2011 02 15, 19:02)
Buvau čia ten tik apgriuvęs senas namas.arba jie išsikraustę arba nežinau,dar buvas Mickevičiaus 14 tai ten tik gėlių parduotuvėlė,viena pažystama sakė kad Mičkevičiaus 41 ir 46 kaip ir bazė,bet neapsimoka važiuoti nes tik centų skirtumas Žodžiu reikia turėti patikrintą informaciją ,aš važiavau turėdama tris adresus ir nei vienu bazės neradau
merginos,atbėgu su klausimu ar visos gėlės tokiu oru nušals? ryt noriu nupirkt gėlių,anyta sako nušals visos kokias bepirksi,bet gi aš tik iki mašinos ir iki buto labai norėčiau eustomų,bet įtariu tuoj nušaltų,taip?
QUOTE(mmergyte @ 2011 02 15, 19:32)
merginos,atbėgu su klausimu ar visos gėlės tokiu oru nušals? ryt noriu nupirkt gėlių,anyta sako nušals visos kokias bepirksi,bet gi aš tik iki mašinos ir iki buto labai norėčiau eustomų,bet įtariu tuoj nušaltų,taip?
Jei gerai suvyniosi tai manau nenušale jei tik iš pardės į mašiną ,o iš mašinos į namus,susuk į popierių,o po to dar į krepšį,neturėtų nušalti nors aš eustomų nebandžius tik rožes ir tulpes
O vakar buvau Schetelinge ,tai mačiau tokius ale maišiukus gėlių transportavimui,kažin kas ten per žvėris
QUOTE(mmergyte @ 2011 02 15, 20:32)
Šiaip visos gėlės bijo šalčio,bet jeigu gerai suvynios ir bėgsi į mašiną,o iš jos į namus,tai netūrėtų pagauti šalčio.Paprašyk,kad standžiai suvyniotų į kelis lapus popieriaus,gali dar didelį frotinį rankšluostį pasiimt iš namų ir susukt į jį
QUOTE(berta75 @ 2011 02 15, 19:36)
jau gražu čia su parafinu
QUOTE(GAGA @ 2011 02 15, 20:42)
jau gražu čia su parafinu
Manau,kad taip. Man net silpna pasidarė nuo grožio
QUOTE(berta75 @ 2011 02 15, 19:46)
Manau,kad taip. Man net silpna pasidarė nuo grožio
Bet jau darbo,tai tik įsivaizduoju...
turiu pavasarinį Buketo numerį kur įkelt
QUOTE(GAGA @ 2011 02 15, 19:49)
Sukuriam albumą. kur geriau?