Aš negaliu būti objetyvi, nes man viso krentančios puokštės yra negražios Ten kaip suprantu eustomos ir gvazdikai? tik nelabai suprantu kam tas papartis vestuvinėje puokštėje.... negi pelžiedės negana
Tik neįsižeisk, pepiuke, čia tiesiog skonių nesutapimas
pamergių, kiek įžiūriu gražios
QUOTE(boruzzze @ 2011 02 15, 12:30)
nu man visai miela, is kokiu cia geliu? o kokios ten pamergiu buvo?
taip, cia eustomos ir rožės, pamergių irgi iš eustomų, jas pati dariau.
QUOTE(Forget @ 2011 02 15, 12:39)
Aš negaliu būti objetyvi, nes man viso krentančios puokštės yra negražios Ten kaip suprantu eustomos ir gvazdikai? tik nelabai suprantu kam tas papartis vestuvinėje puokštėje.... negi pelžiedės negana
na būtų gerai, kad ji būtų krentanti, ji tiesiog styrojo stačia, o nuotraukoj, kurią nunešiau buvo gelių bumbulas su krentančia žaluma, paieškosiu tos nuotraukos, gal rasiu. Neisižeidžiau visai tik jei nori tiksliai parodytos puokštės ir tave patikina,kad tokią padarys, o gauni šluotą, tai vestuvių dieną apima lengvas šokas pasisekė floristei,kad ne pati pasiėmiau
QUOTE(Pepiuke @ 2011 02 15, 13:59)
nunešiau buvo gelių bumbulas su krentančia žaluma, paieškosiu tos nuotraukos, gal rasiu.
Oi geras, įsivaizduoju kokios tu norėjai, o čia paparčiai krenta
Tavo pačios darytos pamergių, gerokai gražesnės
PEPIUKE - Pati dareis pamergem o kodel sau nesidarei?
niu o jus man merginos pasakykit, jei jusu uzpraso pagal tam tikra foto padaryt puokste - nejau pavyksta tip top atkartot? arba kai reik keliu vienodu - nejau jos buna identiskai tokios pat?
niu o jus man merginos pasakykit, jei jusu uzpraso pagal tam tikra foto padaryt puokste - nejau pavyksta tip top atkartot? arba kai reik keliu vienodu - nejau jos buna identiskai tokios pat?
QUOTE(boruzzze @ 2011 02 15, 14:58)
Mažai esu darius pagal užsakymą už pinigus, bet šiaip tai taip tip top gal ir ne, bet jei žmogus prašo mikrafoninės puokštės su krentančia žaluma, tai nemanau, kad gautųsi šluota su paparčiais
QUOTE(boruzzze @ 2011 02 15, 13:58)
Aš manau, kad tip top neįmanoma, kiekvienas žiedas, kiekvienas lapas yra kitoks. Kitas dalykas yra jei nesusišnekama dėl pačio formos, technikos ir pan.
Oi kokia įdomia tema kalbat,aš net nežinau ar buvau avo puokšte patenkinta,mano buvo rozamelija,prieš 13 metų buvo naujiena,kaina kosminė,o grožis kaip čia pasakius...kai ją gavau pagalvojau,kad neblogas savigynai įrankis,nes visa rožžė buvo patubdyta ant kartono aplipdytos žalumos,okartono formos kampai labai aštrūs
Mergaitės gal žinot tikslų floristikos bazės Varšuvoj adresą
Sveikos ir su praėjusia meilės diena
QUOTE(GAGA @ 2011 02 15, 16:31)
Oi kokia įdomia tema kalbat,aš net nežinau ar buvau avo puokšte patenkinta,mano buvo rozamelija,prieš 13 metų buvo naujiena,kaina kosminė,o grožis kaip čia pasakius...kai ją gavau pagalvojau,kad neblogas savigynai įrankis,nes visa rožžė buvo patubdyta ant kartono aplipdytos žalumos,okartono formos kampai labai aštrūs
Kaip tau sekasi? Nežinau, bet ir man būtų įdomu.
QUOTE(kaleda @ 2011 02 15, 16:44)
Kaip tau sekasi? Nežinau, bet ir man būtų įdomu.
Net nežinau ,trypčioju kol kas vietoje,patalpų dokumentai sutvarkyti,nuomininkė išsikelia 03.09,aš kol kas iki šio mėn. galo dirbu sename darbe,tai nieko ir nedarau kaip tik svajoju ir bijau kai išeisiu iš darbo tada gal prasidės visokie reikalai,o db darau sąrašą ko reikia ir galvoju ,kad pačiai pirmai pradžiai važiuosiu iki Varšuvos Tai jei sužinosiu tikslų adresą tai parašysiu
QUOTE(kaleda @ 2011 02 15, 16:44)
Nežinau, bet ir man būtų įdomu.
ir aš nežinau, bet norisi sužinoti.. ir nebūtinai Varšuvoj, gal kitur Lenkijoj yra?
QUOTE(boruzzze @ 2011 02 15, 16:53)
ir aš nežinau, bet norisi sužinoti.. ir nebūtinai Varšuvoj, gal kitur Lenkijoj yra?
Yra Bialistoke Mickevičiaus gatvėj,tik tikslaus Nr.nežinau
QUOTE(boruzzze @ 2011 02 15, 16:53)
Ir šitas dalykas man įdomu.