sveikos merginos floristika visiškai nesidomiu,tiesiog gražu man pažiūrėti.. naršydama internete užmačiau tokią knygą jei kam įdomu,galiu persiųsti,pagalvojau apie šitą temą ir atbėgau,bet gal jūs tokią ir turit
QUOTE(mmergyte @ 2011 02 13, 18:25)
sveikos merginos floristika visiškai nesidomiu,tiesiog gražu man pažiūrėti.. naršydama internete užmačiau tokią knygą jei kam įdomu,galiu persiųsti,pagalvojau apie šitą temą ir atbėgau,bet gal jūs tokią ir turit
Persiūsk
Įdomios puokštės iš parodos, iš pirmo karto ko gero užstrigo baltų tulpių puokštė... Žavu....
QUOTE(Jurgita Decor @ 2011 02 13, 20:07)
Įdomios puokštės iš parodos, iš pirmo karto ko gero užstrigo baltų tulpių puokštė... Žavu....
buvo gražių drabelių,bet buvo tokių už kuriuos buvo gėda ,bet pasilaikysiu savo nuomonę sau.Toje parodoje iškilo labai daug klaustukų
QUOTE(berta75 @ 2011 02 13, 19:44)
buvo gražių drabelių,bet buvo tokių už kuriuos buvo gėda ,bet pasilaikysiu savo nuomonę sau.Toje parodoje iškilo labai daug klaustukų
Įsivaizduoju
QUOTE(berta75 @ 2011 02 13, 20:44)
Galvojau čia aš nieko nesuprantu Yra tikrai gražių ir įdomių, bet kai kurie tai... aš maniau tokių puokščių jau gerą penkmetį nedaro...
Tokiu atveju, man kilo klausimas - kokiais kriterijais rengėjai/organizatoriai atrenka dalyvius? Ar čia nėra jokios atrankos ir dalyvauja visi susigalvoję... Na, nežinau... mano nuomone, reiktų kažkaip atsižvelgti į profesionalumą, manau šiaip kokiems "pradedantiesiems" po tokias parodas dar anksti rodyti savo darbus...arba, bent domėtis floristikos naujovėmis, "madomis"...