sveikos merginos va cia radau graziu koliazu www.proflowers.ru/articles/florists-works/973.html
Ačiū už nuorodą, yra tikrai gražių koliažų.
QUOTE(berta75 @ 2011 02 09, 19:51)
ir aš masčiau gal reik čia šia žinią įkelt
dab reiks laukt vasiliausko karunu
QUOTE(boruzzze @ 2011 02 09, 21:13)
Aplenkiau tave
Ir aš laukiu karūnų, ir dar laukiu "Mūsų vestuvės" vyks šeštadienį ir sekmadienį.
QUOTE(berta75 @ 2011 02 09, 20:20)
dar laukiu "Mūsų vestuvės" vyks šeštadienį ir sekmadienį.
kas čia? plačiau jei galima
QUOTE(boruzzze @ 2011 02 10, 11:46)
kas čia? plačiau jei galima
Prašom http://www.google.lt...jNKt5bzLkICj8Kg
Žinot, aš ko gero būsiu nepopuliari bet man ta širdis iš gėlių - nepatiko. Mačiau per TV reportažą...
O kas dėl Vestuvių parodos, tai tikiuosi, ji bus labiau vykusi nei buvo, berods, rudenį Klaipėdoje. Tai, kaip buvo papuoštos ir išrikiuotos mašinos vestuvėms - man buvo gėda žiūrėti (bet gal skonio reikalas) - o maniau, kad parodai tikrai floristai labiau pasistengs...
Kaip Jums tokios "gėlės" ?
O kas dėl Vestuvių parodos, tai tikiuosi, ji bus labiau vykusi nei buvo, berods, rudenį Klaipėdoje. Tai, kaip buvo papuoštos ir išrikiuotos mašinos vestuvėms - man buvo gėda žiūrėti (bet gal skonio reikalas) - o maniau, kad parodai tikrai floristai labiau pasistengs...
Kaip Jums tokios "gėlės" ?
Linksmi skėtukai
Širdis ir man nepatiko,daug gražių gėlių, o idėja banali. Bet gal tik garso ir dydžio siekta? Ne kiekvienas gali ir sugeba menus kurti
Klaipėdos paradoj nebuvau ir labai gailėjaus, o pasirodo - veltui.
Širdis ir man nepatiko,daug gražių gėlių, o idėja banali. Bet gal tik garso ir dydžio siekta? Ne kiekvienas gali ir sugeba menus kurti
Klaipėdos paradoj nebuvau ir labai gailėjaus, o pasirodo - veltui.
QUOTE(Jurgita Decor @ 2011 02 10, 15:43)
jamu šitą
Papildyta:
QUOTE(Jurgita Decor @ 2011 02 10, 15:43)
Žinot, aš ko gero būsiu nepopuliari bet man ta širdis iš gėlių - nepatiko. Mačiau per TV reportažą...
Ir man širdis nepatiko
O dėl parodos bus matyt,kaip ir kas ten bus.Parvešiu jums lauktuvių foto-reportažą
QUOTE(kaleda @ 2011 02 10, 16:13)
Širdis ir man nepatiko,daug gražių gėlių, o idėja banali. Bet gal tik garso ir dydžio siekta?
100% sutinku
QUOTE(berta75 @ 2011 02 10, 10:57)
niu idomu but pabut parodoj.. net nezinojau kad klp buvo
QUOTE(kaleda @ 2011 02 10, 15:13)
pritariu, ir manau jog reik reklamos, juolab kad dabar chorus rems... o taip pat maciau kaip tiedu floristai kalbejo per nesesi-nepjausi laida.. tai reik kazkaip save parodyt
o tiek geliu noreciau gaut nu uztektu daug maziau
jurgita decor, toki sketi bijociau ir pamesti o mielai apsidziaugciau jei kas MB autobuse paliktu
QUOTE(boruzzze @ 2011 02 09, 21:13)
http://pramogos.delf...s.d?id=41564999
O čia ne tos karūnos? Kol kas man - nieko orginalaus....Manau, kad tiek Floros simfonija - išsisėmusi, nes tai ką rodo, man tik panašu į norą priminti apie save... Kad ir kaip gerbčiau floristus, kad ir Vasiliauską, bet tie jo rekordai - jau irgi darosi gana banalūs...
Tęsiant mintį apie skėčius, galvoju, kad dėmesio dozė su tokiu skėčiu - garantuota, leki sau visa "žydinti" gatve, tave tik žvilgsniais palydi - ko ne pavasarios, ko ne ryškios "gėlės" - super ir nuotaika gera...