Įkraunama...
Įkraunama...

Floristikos menas (5 tema)

QUOTE(nekava @ 2010 12 01, 07:46)
Berta, gal gali patarti kokia yra geriausia parduotuve floristikos vilniuj... kad butu visko joje  smile.gif  vaziuosim i ziemos puokste tai norim ir vaikus i floristikos parduotuve nuvesti  bigsmile.gif  as tai vis vaziuoju i UAB Floristika meistru gatvej, bet mazu kokia geresne yra  g.gif

Kad aš po truputį viską per kelias parduotuves susirenku.Daug kas pigiau yra Dariaus ir Girėnog.107 mirksiukas.gif
Atsakyti
Ateinu pasigirti blush2.gif prisipirkau stiklinių burbulų,prikabinsiu pilnas lubas ,uždegsiu žvakutes,kaifuosiu wub.gif ir lauksiu Kalėdų wub.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo berta75: 01 gruodžio 2010 - 16:05
labai gražu ir nieko daugiau nereikia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kaleda @ 2010 12 01, 17:36)
labai gražu ir nieko daugiau nereikia thumbup.gif

drinks_cheers.gif Kai pasipuošiu-pasirodysiu mirksiukas.gif

O kur žadėtos nuotraukos? g.gif
Atsakyti
hm.. tuk tuk mergytes blush2.gif ...atsliukinu tyliai pas jus rolleyes.gif ...reikia pagalbos ir patarimu unsure.gif ...gavau atsakinga tongue.gif uzduoti-nuo vaikucio klases padaryti kompozicija konkursui'' kaledu eglute'' blink.gif ...eglute gali buti is ko nori-tik ne is eglisakiu biggrin.gif ...ir ne mazesne nei 50 cm unsure.gif ..tai dabar suku galva-ka cia nematyto ir grazaus suklijuot biggrin.gif ...jau beveik pasiryzus is tinkliuko vielinio sukt ''eglute piramide'' ir ja puost dazytais varstukais,verzlytem,ir kitais ''garaze randamais daigtais'' lotuliukas.gif ...net pacia juokas ima kai pagalvoju lotuliukas.gif ...

o jei rimtai-gl turit kokiu minciu blush2.gif ...as buvau sugalvojusi daryti is baltai dazytu berzo sakuciu(na kaip '' sluota'' blush2.gif ) ir puosti cinamono lazdelem,gvazdikeliais,riesutukais ir t.t....dar turiu diiideeliu kalnines pusies konkoreziu,berzo tosies,pilkuju samanu,kerpiu biggrin.gif ...zodziu-naturalios gmtos elementu biggrin.gif ..bet vat ar nebus ''nyki ir pilka'' ta manoji eglute unsure.gif ..kazkaip nelabai as noriu tu visu rekianciu blizguciu-raudonuciu unsure.gif ...
Atsakyti
Abu eglutės variantai smagūs smile.gif
Nuotraukos blush2.gif nėra ką rodyt, patyriau stresą, šalo daugiau nei buvo prognozuota, puoliau viską dangstyt, daryt alternatyvas. Be to, seniai tą dariau, tai vien nuo to stresas. Bet, gyvenime yra balansas, po visko važiavom dukrai batų pirkti ir pro parduotuvės langą pamačiau jaunuosius, palengvėjo.
Ne iki nuotraukų buvo, todėl pasirodau tik bažnyčios burbulus, už kuriuos dėkinga jums ir liudininkės puokštę, rinkosi jaunoji, pamatė Moniek Vander Berghe knygoj, tai drįsau pabandyti padaryti nors menką to kopiją doh.gif
user posted image
user posted image
Vakare, žinoma, orchidėjos nušalo.
Nuotaka turėjo nusivėlusi iš vilnos rankinę, kurią užpildžiau orchidėjom ir vos vos gubojomis.
Jūsų teismui ax.gif
Tiesa, Pepiukei (jei nemašau) didelis ačių už Bukiety, maloni buvo peržiūra. Aš jų KLP neberandu. Krizė. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kaleda: 01 gruodžio 2010 - 17:40
Berta75 ,
kur pirkai burbuluuuus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kaleda @ 2010 12 01, 18:39)
Abu eglutės variantai smagūs smile.gif
Nuotraukos  blush2.gif  nėra ką rodyt, patyriau stresą, šalo daugiau nei buvo prognozuota, puoliau viską dangstyt,  daryt alternatyvas. Be to, seniai tą dariau, tai vien nuo to stresas. Bet, gyvenime yra balansas, po visko važiavom dukrai batų pirkti ir pro parduotuvės langą pamačiau jaunuosius, palengvėjo.
Ne iki nuotraukų buvo, todėl pasirodau tik bažnyčios burbulus, už kuriuos dėkinga jums ir liudininkės puokštę, rinkosi jaunoji, pamatė Moniek Vander Berghe knygoj, tai drįsau pabandyti padaryti nors menką to kopiją  doh.gif Vakare, žinoma, orchidėjos nušalo.
Nuotaka turėjo nusivėlusi iš vilnos rankinę, kurią užpildžiau orchidėjom ir vos vos gubojomis.
Jūsų teismui  ax.gif
Tiesa, Pepiukei (jei nemašau) didelis ačių už Bukiety, maloni buvo peržiūra. Aš jų KLP neberandu. Krizė. mirksiukas.gif

Tikrai labai labai gražu wub.gif Šaunuolė thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(jurginėlis @ 2010 12 01, 19:25)
Berta75 ,
kur pirkai burbuluuuus mirksiukas.gif

Pirkau "Uab Floristika",bet,aš visus išpirkau blush2.gif ,daugiau jų nebėra blush2.gif
Atsakyti
sveikutes...

pasimeciau kad temos neberasiu doh.gif

ačiū berta už naujus namus 4u.gif

o grožiai wub.gif berta - tikrai savose vėžiose važiuoji thumbup.gif
beje, del sikliniu burbulu - o nebijai kad jie nuo karscio gali susprogineti? unsure.gif

kaleda, grazus vestuviniai darbeliai thumbup.gif bigsmile.gif o tas violetinis ir skaitosi jaunosios puokste bigsmile.gif thumbup.gif

o mūsų namuos irgi biški kalėdine dvasią sukūriau
Adventinis kalendorius
user posted image

Vainikėlis, deja kaip norejau netilpo, kokių norėtųsi, keturios žvakės, užtat įtalpinau mūsų vestuvinę - šeimos židinio žvakę... ir pati mastau ar dar kuom papildyti? bet ir perkrauti nenoriu....

user posted image
Atsakyti
Va ką radauMy Webpage
Papildyta:
QUOTE(boruzzze @ 2010 12 02, 08:20)
beje, del sikliniu burbulu - o nebijai kad jie nuo karscio gali susprogineti?  unsure.gif

Išbandžiau-nesproginėja mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(boruzzze @ 2010 12 02, 08:20)
o mūsų namuos irgi biški kalėdine dvasią sukūriau
Adventinis kalendorius
user posted image

Gražu thumbup.gif kaip man patinka Kalėdos wub.gif tas laukimas,namų puošimas wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
boruzzze, ačiū. Ne, ten liudininkės puokštė-rankinė. Jaunoji buvo nusivėlusi iš vilnos panašų į bažnyčios dekorą burbulą-rankinę, kurį papuošiai tom pačiom gėlėm, kaip ir bažnyčią.
Nuostabus kalendorius. wub.gif Susigėdau, nes vakar B nupirko Maximinius vaikams blush2.gif blush2.gif Taip, Kalėdų laukimas man patinka labiau nei Kalėdos. Labiausiai mėgstu pasipuošt sodybą, nes ten tinka toks grubus, naturalus stilius, aš jį mėgstu. Namie pas mus amžina betvarkėlė, dabar jau sunkiai sutelpam visi, tai puošybą nesižiūri g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kaleda: 02 gruodžio 2010 - 10:13
boruzzze puikus kalendorius, toks vaikiškas wub.gif . Labai šauni idėja. O tu ten degtuku dėžutes panaudojai? Ar lankstei pati?
Aš tai kiekvienais metais stengiuosi namus puošti kuo primityvesnėmis ir pigesnėmis priemonėmis, ir kad kuo didesnis efektas būtų. Šiemet turiu baisias sienas (nuplyšę tapetai, kuriuos matyt nulupsiu visai) kažkaip paslėpti... Čia matyt reiktų iš vitrinų dekoravimo pavyzdžių idėjų semtis g.gif ? Gal galit ką pasiūlyt blush2.gif
Atsakyti