Puikiai, man labai patiko, paprasta, labai kruopštu, dailiai atrodo padekoravimas kaspinėliu, vielute ir karoliukais, saikingai prabangu. O dėl spalvų, įsivaizduoju kokios buvo (žinau, kad yra tokių spalvų, kurias fotoaparatai sunkiai užfiksuoja).
Šaunus darbas
Forget kuklu bet labai grazu
Ačiū
kuklu, nes vestuvės buvo trečiadienį 11 val ryto iš tiesų ir jaunoji ir aš buvom patenkintos, nes foto labai gražiai atrodo. Jie apsirengę juodai, o papuošalas ir gėlės iš tolo šviečia
gaudri, tu iš Kauno, tai irisus pirkau "Vaidrenoje" 10 vnt už 16 litų. Pražydę buvo tik 3,o kiti pumpurai. Tai visą naktį pyliau šiltą vandenį, bet tiksla pasiekiau
Paskui mačiau parduotuvėjė, tai prašo 5lt už vieną
kuklu, nes vestuvės buvo trečiadienį 11 val ryto iš tiesų ir jaunoji ir aš buvom patenkintos, nes foto labai gražiai atrodo. Jie apsirengę juodai, o papuošalas ir gėlės iš tolo šviečia
gaudri, tu iš Kauno, tai irisus pirkau "Vaidrenoje" 10 vnt už 16 litų. Pražydę buvo tik 3,o kiti pumpurai. Tai visą naktį pyliau šiltą vandenį, bet tiksla pasiekiau
QUOTE(Forget @ 2011 01 28, 16:26)
Ačiū
Gal nuotaka sutiktu kokia nuotraukyte viena kad bendro vaizdo parodyti..labai smalsu
ogo sakyciau labai gera kaina gavosi
QUOTE(gaudri @ 2011 01 28, 17:47)
Gal nuotaka sutiktu kokia nuotraukyte viena kad bendro vaizdo parodyti..labai smalsu
kaina tai labai gera Visą kitą pati turėjau ir dar 3 irisai liko, kuriuos šiandien, padovanojau mamai, vardo dienos proga
Dėl foto, tai ne, nes ji forumietė. Ir ten tiesiog paprasta juoda trikotažinė suknelė
Merginos gal kuri turite kokia nuorodele kaip pinti vainikus is eglysakiu visa savaite duoduos po interneta niekur nerandu kad butu bent kazkas parodyta
butu aciukas
butu aciukas
Radau internete
Pagaliau sudėjau nuotraukas,jau taip pavargau nuo TEO paslaugų ,toks lėtumas,kad žodžių trūksta laukiu nesulaukiu kada pasibaigs sutartis
QUOTE(gaudri @ 2011 01 28, 16:16)
Forget kuklu bet labai grazu
Pritariu
QUOTE(Forget @ 2011 01 28, 16:26)
niu va,o visi sako,kad Kaune labai pigios gėlės ,Vilniuje irisai po 2,5-3 lt
Mergytės,kas norit gėlių sezoniškumo,atsiūskit man AŽ savo el.pašto adresus,nes aš nebeatrenkų jų
Papildyta:
Jums išsiunčiau
Papildyta:
QUOTE(Jurgita Decor @ 2011 01 26, 18:24)
QUOTE(kaleda @ 2011 01 27, 12:48)
Jums išsiunčiau
QUOTE(berta75 @ 2011 01 31, 10:13)
Mergytės,kas norit gėlių sezoniškumo,atsiūskit man AŽ savo el.pašto adresus,nes aš nebeatrenkų jų
Papildyta:
Jums išsiunčiau
Papildyta:
Jums išsiunčiau
Ačiū berta gavau
Tik nelabai suprantu ten pagal tuos langelius reikia žiūrėti jei raudonas.....? jei baltas........?
Forget-nuostabi puokštė,kaip man tokios spalvos patinka
Sveikos