QUOTE(Jurgita Decor @ 2011 01 26, 11:30)
Ir ar kuri perkat DOVISOJ, kaip ten kainos apskritai?
Esu pirkus kai ka, bet kiek pastebejau, ten siek tiek brangiau...man Kaune Geliu sala beveik daugiau patiko... bet cia tik mano nuomone, tik nzn ar Geliu sala prekiauja vienetais, ar tik didmena
QUOTE(Jurgita Decor @ 2011 01 26, 15:01)
Ir dar toks klausimukas - gal kuri liejat iš gipso? Kokiu santykiu reikia maišyti vandenį ir gipsą ir, ar formą reikia kažkuo ištepti, ar išsiima savaime? Beje, ir kiek laiko stingsta, po kiek laiko išimti iš formos. Kadangi gipso liejinių tema šiek tiek "mirusi", tai klausiu čia...
Na, kadangi nesu profe gipso liejime, tai darau ale "kaip moku"
tiesiog perku paprasta gipsa is parduotuves berods uz 2,80, pilu vandeni ir tiek, laukiu kol stings, jei nera labai daug laiko laukti, dametu gipso kad greiciau sustingtu ir psio....formos jei reik, kokiu riebalu patepu, nu kas po ranka - dazniausiai aliejus...
QUOTE(bonda @ 2011 01 26, 15:34)
mergaites, is ko cia padaryta? man tai pistacijas primena :h
man tai irgi pistacijos atrodo...tik dazytos ir tiek
QUOTE(kaleda @ 2011 01 26, 15:48)
Bonda, gražų daiktą įkelei, atrodo tikrai kaip pistacijos, manau, kad klijuotos ant oazės sausiems arba polisterolinio rutulio (bent jau KLP tokių nėra).
Jurgita, karkasų vainikams mačiau Macuičiuose, o burbulų (ir tų pačių vainikų) mačiau mūsų Schetelig'ę, bet kainos
Apie gipsą ir aš norėčiau sužinoti.
kaleda, ieskok polisterolio burbulu ten, kur prekiauja siuvimo reikmenimis, nzn kur, bet siuvejai irgi kazkur juos deda...Kaune kai pirkau, tai vienas burbulas berods 2,30 kainavo...
QUOTE(bonda @ 2011 01 26, 15:50)
ai, zinau tokius
o kazi jie nusidazo kaip nors? nu akd ta balta taip nešviestu
na nes lipinant vis tiek gi matos kazkiek to pagrindo
polisterolinius gaminius dazniausiai dazome purskiamais dazais (aerozoliniais),tik beda - jie iseda polisteroli, kartais tai naudinga - nes tos isedos grazios
GAGA, aukstyn galva, krutine, ir i prieki
jei butum mano kraste, sakyciau - zemyn galva, krutine pati nukars, nes savas verslas- tai nemiegotos naktys, n metu darbo be atostogu ir t.t., bet kadangi esi toli nuo manes, tai sakau - tai kiekviena diena tarsi svente, ir dzin tos nemiegotos naktys, nera didesnio malonumo dirbti sau ir sirdziai miela darba, kai susirasysim po kokiu dvieju metu - manau pritarsi man
Jei reiks ko - drasiai klausk, jei tik pakaks mano patirties ir ziniu - butinai padesiu visomis isgalemis, visa siela visu kunu